[img]https://cracovia.krakow.pl/uploads/media/2024-09/1000014303-jpg-36136122.jpg[/img]
-
-
Tenis - wątek zbiorczy
47 dni później
W bólach ale jest tibrek w pierwszym meczu.
Chwile trwało nim się Iga obudziła, ale zwycięstwo 2-1.
No to Iga spokojnie do Billego może się teraz przygotowywać.
Nie oglądałem, ale chyba nie było jakiegoś mega meczu jak patrze na wynik. A nawet widząc nagłówki była bieda u Igi.
No nic, czas jeszcze pyknąć paletkom i ostro zabrać się za prace by u kangurów w końcu coś pograć.
W ostatnim punkcie miała cały kort a wyrzuciła.
13 dni później
W deblu wystarczy nam zwycięstwo czy musimy wygrać 2-0 skoro Magda dostała 2-0, a Iga wygrała 2-1?
Wystarczy. Z tym że do tego droga daleka. Chyba .Idę spać mam dość polskiego sportu na dziś.
- Edytowany
No nie pykło. Szkoda. Jak patrzę na przebieg meczu to drugi set coś mocno siadłobu Nas, a Włoszki zapodały 5 bieg.
Z 5-2 na 5-7 to trochę mocno musiało u nas coś nie zagrać.
10 dni później
Iga z pozytywnym wynikiem w teście dopingowym.
https://eurosport.tvn24.pl/tenis/iga-swiatek-z-pozytywnym-testem-na-obecnosc-niedozwolonych-substancji.-oficjalne-oswiadczenie-itia_sto20058157/story.shtml
W końcu coś pozytywnego.
Taki czarny humor w czarny piątek
"Biedna nieswiadoma"...śmiech na sali...
Dochodzenie zakończone już, cała partia leków była zanieczyszczona.
32 dni później
Bardzo gorące pozdrowienia dla Pasiastych Kibiców w Australii na United Cup.
Pięknie się to ogląda 💪👏👍😎
16 dni później
Trzeba chyba iść spać...a tu Świątek o 1.30 gra w Szlemie.
5 dni później
Klucze jadą ze Swiątek jak z fura gnoju w drugim secie.
Ciekawe czy przytoczą kiedy Iga przegrała bajglem.
Iga chce mnie wykończyć.
Wykończyła Nas, nie amerykankę. Szkoda. Drugi set to była masakra. A podwójny błąd serwisowy gdy miała piłkę meczową to już niezłe kuriozum. No nic, jeszcze zdjęcie z kangurem i można wracać do Europy po kolejne Porsche do garażu.
Nie chcę być złym prorokiem, bo młoda jeszcze jest, ale na razie to nie wygląda na drugą Steffi Graff.
Moja znajomość tenisa pozwala mi stwierdzić, że będzie to pierwsza Iga Świątek.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)