wiem ze brakuje ale mozna ukochaaaaanaaaa przeciągnąć... :)
-
-
Perfekcyjny doping
Jak ci się uda to wprowadzić to będzie dobrze :)
Nie da się tak przeciągnąć :P zwłaszcza jeśli tekst miałby być śpiewany kilka razy
Ten ostatni wers trzeba poprawić i będzie lux :D
ja juz w nic nie wierze jak nawet prowadzacy nie wierza to co sami zrobimy
ba prowadzacych przeciez juz nie ma tak ? hehe
A ja wierze i proponuje robić jakieś próby dopingu.
To właśnie dzięki takim przyśpiewkom możemy zrobić sobie dobrą opinię i być doceniani przez innych. Dzięki temu będziemy czuli się dowartościowani i będziemy coraz lepsi i lepsi.
Dzięki takim przyśpiewkom jak ta Bośniacka czy ta Porto chce mi się śpiewać, wpada we mnie energia i żałuje że nie ma teraz meczu...
Jak długo jeszcze będziemy jechać na samych Hej Pasy gol i lokomotywach? Trzeba wprowadzać coś nowego. I dawać to co mecz, żeby w końcu się przyjęło. Kiedy ostatnio śpiewaliśmy "Jesteśmy tu..."? Mi się to bardzo podoba, ale Świstak już tego nie zaczyna niestety.
Orientuje się ktoś, czy abdykacja Świstaka i AA była ostateczna, czy to "chwyt marketingowy"?
nasza abdykacja jest ostateczna.
Do czasu odwołania abdykcji :)
to mamy interregnum ale mozecie byc z Adamem interrexami :)
Funkcję interrexa pełnił prymas, więc może by tak ks. Surma?:)
wolna elekcja kiedy?
a moze mamy elekcje "Vivente rege" :)
a ja mysle ze trzeba się zastanowić qui penis aquae turbat???? :)
tylko bez liberum veto;> bo bedzie wiekszy burdel niz jest :P ale sejmiki mozna zorganizowac:P beda sie odbywaly co tydzien w Pasiastych dzielnicach w kolejnosci alfabetycznej:) obrady urozmaici siec sklepów Żabka...
Na bośniacką:
Cracovia Kraków - to jest nasz klub
Pasiaste serca - Pasiasty Ród
Niż psy wierniejszych Kibiców masz
Biało-Czerwony Klubie ty nasz
Cracovia, Cracovia,
Cracovia, Cracovia
Średni powód do dumy być bardziej wiernym niż psy...
Nie znasz idiomu "wierny jak pies". Pewnie nie miałeś nigdy psa. Żałuj. Ale dla Ciebie pies kojarzy się tylko z jednym.
Fajnie, fajnie :)
ale...
Cracovia Kraków - to jest nasz klub
Pasiaste serca - Pasiasty Ród
Niż psy wierniejszych Kibiców [b]masz[/b]
Biało-Czerwony Klubie ty nasz
Cracovia, Cracovia,
Cracovia, Cracovia
Kto ma? Z tego nie wiadomo ;]
I w każdym wersie brakuje po 1 sylabie (w drugiej części wersów)
I jeszcze jedno: Jak chcesz zaśpiewać to Cracovia? ;> Cracoviaaa Cracoviaaa? bo nie wiem :D
Ogólnie spoko tekst:D
Cracovia Kraków - nasz kochany Klub
Pasiaste serca ma Pasiasty Ród
Niż psy wierniejszych Kibiców mamy
Biało-Czerwoni! ten mecz wygramy
Coś takiego mogłoby być leszeczek?
BHF i Cracovia maja po 3 sylaby wiec normalnie sie spiewa...
Prośba niec h ktoś komu się zechce wklei tekst' BHF nas stav'po ichniemu albo przepisze i wklei tutaj- spróbujemy coś ułożyć bo mamy z ich tekstem wiele wspólnego:P
Do MicHuMP
Oddaję prawa autorskie. Tekst lepszy od mojego, z tym sylabowaniem to jeszczę sprawdzę, bo tak jak napisałem to mi pasowało, ale może mam coś z poczuciem rytmu;)
Przesłuchałem jeszcze raz i rzeczywiście inaczej gra niż mi w uchu, ale rytmicznie lepiej tak:
Cracovia Kraków - nasz Klub kochany
Biało-Czerwoni! ten mecz wygramy
Niż psy wierniejszych Kibiców mamy
Pasiaste serca, Pasiaści fani
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)