Z tej drabinki to ja bym chciał Calgary, no ew. Winnipeg
-
-
NHL
Devils z wyborem nr 1 w drafcie! Hurra :)
Gratulacje :) Kings będę wybierać dopiero jako 5 klub :)
- Edytowany
kolejnosc w drafcie, 1sza 15tka
1. New Jersey Devils
2. New York Rangers
3. Chicago Blackhawks
4. Colorado Avalanche (from Ottawa)
5. Los Angeles Kings
6. Detroit Red Wings
7. Buffalo Sabres
8. Edmonton Oilers
9. Anaheim Ducks
10. Vancouver Canucks
11. Philadelphia Flyers
12. Minnesota Wild
13. Florida Panthers
14. Arizona Coyotes
15. Montreal Canadiens
tutaj krotka rozkminka (ang) goscia na temat wyboru Kakko czy Hughes, faworytow do nr 1 - czyli najprawdopodobniej Rangers z Devils podziela sie tymi brylancikami :) (z podgladania forum, czy grup Devilsowych na fb wnioskuje ze strasznie Rangers nie trawia hehe)
https://www.youtube.com/watch?v=jvTeTg5BhnM
Zaczynamy PO, [color=#ff3333][i][b]na tvp sport, Lightning - Blue Jackets o 1[/b][/i][/color], mysle ze tam zaczne a potem przerzucam sie na mecz Islanders-Penguins
Tak a propos, NHL TV na cale PO to 20 usd, smieszna cena patrzac na dawke hokeja jaka sie dostanie w ciagu tych paru miesiecy (przedawkowanie wrecz ;))
Diabeł pewnie zasnął po 3-0 w Tampie snem spokojnym a tu... Mecz niesamowity. Tak czy siak najważniejsze, że Islanders zrobiło dziś pierwszy ważny krok. Prawdziwa uczta zaczęła się wreszcie na dobre.
Nic nie zasnal :) znaczy z budzikiem spalem w przerwie przed dogrywka
Moj niedokonczony setup wyglada tak (mam jeszcze stary 32 calowy LED do wkomponowania)
Od lewej, Jets-Blues, Lightning-Blue Jackets, Islanders-Penguins :D
[url=https://naforum.zapodaj.net/4a33758c0fd6.jpg.html][img]https://naforum.zapodaj.net/thumbs/4a33758c0fd6.jpg[/img][/url]
No naprawdę wymiatasz. Szacunek.
To co się stało po pierwszej tercji w Tampie lekko mnie zszokowało. Aczkolwiek to jest właśnie NHL gdzie naprawdę każdy może wygrać z każdym. Ale w serii do 4 zwycięstw raczej nie wróżę Kurtkom sukcesu.
PS.
@Diabel dostałeś 100+ za tucznika? :D :D :D
zabawne bylo to jak po 3ej bramce dla TBL pod koniec 1ej tercji realizator transmisji wymownie pokazywal rezerwowego bramkarza Blue Jackets a potem Bobrovsky'ego, a potem wyszlo jak wyszlo,
moze chrzanie, ale wydaje mi sie ze Blue Jackets sa zespolem ktory najbardziej sie wykosztowal wzmacniajac przed PO, nie bedzie Tampa miala latwo
atmosfera u Islanders zajebista, ide spac, musze wstac na 1 rano ;)
Ja pierdolę, Kurtki szybkie 2-0 w Tampie...
No nie wierzę, myślałem, że Karvin pitoli od rzeczy, ale jednak miał rację, chuja znam się na tym hokeju, a myślałem, że jak tyle już widziałem i jak Kuczerow Stamkos i ten trzeci napierdalają to takie coś co widzę się NIE DZIEJE...
w zeszym roku Blue Jackets zaczeli od 2-0 z Capitals, skonczylo sie 2-4, z czego 4 mecze mialy dogrywke
w tym roku Kurtki sa duzo silniejsze ;)
Też jestem w szoku, myślałem, że z Niebieskimi Kurtkami będzie spacerek. Tak rozpędzonej drużyny jak Lightning w tym sezonie nie było od sezonu 1995/96, ale wtedy rozpędzeni Red Wings przynajmniej ćwierćfinał Konferencji przeszli bez przeszkód spacerkiem (wygrali 4:2 w meczach, więc powtórzenie tego wyniku przez Błyskawice nadal jest teoretycznie możliwe, lecz trzeba mieć na względzie, że w tamtych Play Offach pierwsze dwa mecze wygrali Red Wings, a obecnie Lightning zawodzą).
a Kucherow out na jeden mecz; i dobrze, tym razem mu sie nie upieklo, rok temu hitem w glowe zakonczyl PO dla obroncy Devils , Vatanena - tym razem boarding, nawet porownywali to z tym Kadriego rok temu, ktory dostal 3 mecze, ale jak widac gwiazdki maja taryfe uglowa
Szkolny błąd hokeisty Maple Leafs, który zgubił krążek pod własną bramką i na 9 minut przed końcem 2-ej tercji Bruins prowadzą już 3:0. Ciężko im będzie odrobić.
Brawo Wyspiarze.
Na meczu Bruins pewien osobnik wywija flagą drużyny z Bostonu ... to we własnej osobie ... Rob Gronkowski (były zawodnik New England Patriots najbardziej utytułowanej w ostatnich latach drużyny w lidze futbolu amerykańskiego NFL ---> odszedł po tym sezonie z powodu problemów zdrowotnych) :
https://www.youtube.com/watch?v=Hv3_POzCcS0
Tak, tak wiem ... w Polsce kojarzy go może kilka - kilkanaście tysięcy osób, a na forum ja, Diabel, Karvin i może jeszcze ze 2 osoby się uzbiera :) za to w USA kojarzy go co najmniej połowa facetów i 20% pań :)
- Edytowany
Kadri (TML) zawieszony do konca serii z Bruins, Hedman (TBL) - wystep pod znakiem zapytania
Lightning strasznie sfrustrowane, Blue Jackets z poswieceniem i ofiarnie w obronie, pod koniec prowokacja na Stamkosie i spore zamieszanie na tafli, trzymam kciuki za BJ
Jedna formacja Vegas Knights; Pacioretty-Stastny-Stone roztrzelala Sharskow ;)
ps, Stone hattrick, niezly gosc jest, nr 178 (6 runda) w drafcie 2010 :)
Ok, znowu nie znam się to się wypowiem :)
Czekałem wczoraj na GoT, to obejrzałem sobie cały mecz w Ohajo.
No nie kumam jak można trzymać kciuki za BJ... Przecież trzecia tercja to było TOTALNE OBLĘŻENIE bramki gospodarzy. Strasznie mi szkoda tej Tampy, taka ekipa, taki sezon i wszystko idzie do kibla przez trochę słabszej formy i trochę pecha w kilku dniach...
Wiem, Amerykanie lubią te emocje, itd., ale IMHO dorabianie teorii, jak to niektórzy się celowo zbroją na p/o to czcza gadanina i bzdury. To jest pure variance i tyle w temacie.
Jakoś te kurtki pewnie to już wygrają, ale życzę im odpadnięcia z każdym możliwym przeciwnikiem, total fart i tyle. Niech wypierdalają.
Miód na moje serce to chociaż tyle, że Rycerze jadą z delfinami z Kalifornii :) Szkoda tylko, ze oglądać tego nie mogę, bo czas tych stanów nawet mnie przerasta, kiedyś spać trzeba :D
Wyniki w play-off Lightning i Penguins to miód na moje serce. :D
- Edytowany
trzymam za BJ bo sa kopciuszkiem patrzac na ten sezon, poza tym , i tu do konca nie potrafie wyjasnic , nie lubie TBL, w sumie sporo z Devils graja w sezonie, w zeszlym roku w PO w 1ej rundzie, chamstwo Kucherova i tak jakos , no wszystkich nie mozna lubic ;)
No jak Aston, z tym zbrojeniem, masz najlepszy przyklad Stone'a w Vegas, zwyczajowo w okienku zimowym jest sporo przetasowan i co lepsze kaski bedace w lecie UFA przechodza z druzyn bez szans na PO do tych ktore sa nadal w grze. Zrozumienie i sensownosc niektorych deali to czasem wyzsza szkola jazdy ale to jest fakt a nie jakies bzdury
Masz tu dlugi watek poswiecony ostatniemu okienku:
https://thehockeynews.com/news/article/nhl-trade-deadline-2019-trade-tracker-and-analysis-on-deadline-day-deals
a tu dokladnie tylko przyjsciu do BJ Duchene'a
https://thehockeynews.com/news/article/it-appears-the-blue-jackets-are-all-in-after-duchene-trade
ps. poloz sie spac ladnie o 22, o 4 rano masz 6+ godzin snu i mozesz przed praca zdazyc meczyk Vegas obejrzec jesli nie bedzie dogrywki ;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)