najbardziej mnie dziwi fakt iż magic się wogóle nie wypowiadał w tym temacie, a bardzo aktywny lublinianin z niego na tym forum...
-
-
CRACOVIA - ZAGŁĘBIE LUBIN 0 : 0
Magic jest zapewne załamany utratą PP, Smudy, a w dalszej kolejności zapewne Iwańskiego, Łobodzińskiego, Chałbińskiego
Śnił o sukcesach, a tymczasem Zagłębie wraca do szeregu, czyli środek tabeli (w najlepszym wypadku)....
Normalnie nie typuję, ale tym razem się zabawię:
wygramy 8:1 :D
Pesymista!!:D
No to 0:0...
Ale i tak awansowaliśmy na 9 miejsce... :)
http://www.90minut.pl/liga.php?id=1944
Leesior
Wielka szkoda ,że piłkarze bądz trener przed meczem nie powiedzieli ,że grają na 0:0 oszczędziliby nie tylko mnie ale i wielu innym czasu ,pieniędzy i niepotrzebnego rozczarowania.Najgorsze jest to ,że zabieramy punkty Arce czy Polonii(wiem ,że to był czas kiedy nie byliśmy pewni utrzymania) a układamy sie z takimi złomiarzami.
Za dzisiejszy mecz szanowni piłkarze złamanego miedziaka.
Kicha, nie wiem po co poszedłem. Ostatni mecz, mogli się pokazać, może nawet troszkę zmazać plamę jaką niewątpiwie był ten sezon. Wypada stwierdziś, że to "spotkanie" wpisuje się w rundę wiosenną tego sezonu. Życzę powodzenia Trenerowi, mam nadzieję że "podziękuje" za gre paru kolesią.
Odniosłem mylne wrażenie iż spektakl ten to istne teatrum jakobyż było.
Na szczęście spontaniczna i niewymuszona reakcja piłkarzy(he he piłkarzy!)Zagłębia rozwiała moje wątpliwości.
Nieprzyjemny mecz dobrze oddaje całokształt tego sezonu.
Samica pozbawiła nas pucharów rok temu teraz mały odwecik, tylko że to jest teraz Lech , którego kibice nie chcieli grać w miejscu Samicy, czy jakoś tak....
kurwa jka sie juz ustawiali mogli nie na 0-0 tylko jakies 1-1 czy 2-2 hehe
bez kitu tragedia:) hehe ustawiony mecz jak nic szkoda było oglądać
ehhh, 0-0 słabiiuutki meczyk, widaC BYŁO, ZE GRAJĄ WSZYSCY NA REMIS.
Wstyd mi troche za naszych grajków....
gdyby nie dialogi ze smuda to wogole bym tego meczu nie zapamietal
Ewidentnie ustawaiony mecz. Gdyby nie to, że ci piłkarze są zwykłymi wyrobnikami i wynajętymi pracownikami, to zapewne odpuściłbym sobie fetę 20 maja, ale że [i]Pasy to My[/i], więc się z całą Rodziną na fecie zjawię.
Dziękuję piłkarzom za ogromny wkład i zaangaowanie zwłaszcza że grają tylko dla nas kibiców
tylko nie zacznijcie plakac, co wolicie zeby Amica zagrala w UEFA ? za to co zrobili nam rok temu ! DZIEKI ZA SEZON GRAJKOWIE :P
a co nam niby zrobili?
zagrali wtedy do końca?
jak profesjonaliści?
no wiec ja dzis tego samego spodziewałem sie po nas ale jak widac mamy w druzynie sprzedawczyków!
kurwa kurwa kurwa kurwa i jak tu sie dziwić że mamy coraz gorszą frekfencje ??
jak wala w chuja !!!! i to jeszcze tak !! co oni myslą że my jesteśmy slepi ??
już po pierwszych 15 minutach bylo widać co sie dzieje. ja nie wiem czy ci ludzie nie mają honoru ?? ZERO AMBICJI !!! ale sie zdenerwowalem !!!
Co wy wiecie o piłce...
Lubin przyjechał z mysla o zamurowaniu bramki
i przez caly mecz konsekwentnie gral anty futbol
Czy naprawde uwazacie ze powinnismy sie na nich rzucic jakbysmy grali o zycie?
Grajac bez asekuracji z tyłu w 15 minut dostalibysmy ze cztery kontry
z ktorych padły by dwie bramki i bylo by po meczu
Lubin wcale nie jest az tak slaby jak slabo wygladal
Lubin zagral tylko cos takiego co w moich oczach jest kompromitacja piłki
ale jak widac na sredniakow jest zayebiscie skuteczne
Nie bylismy im w stanie w zaden sposob zagrozic
bo bylismy za słabi zebyy im zagrozic
I nasi zawodnicy to widzieli
Nasi grali przede wszystkich bez ryzyka z tyłu
A to ze z przodu bez pomyslu i bez "sily ognia"
no to juz jest wina braku umiejetnosci i braku pilkarzy
ktorzy potrafia wygrac pod rzad 3 pojedynki 1na1 i strzelic gola
Ten mecz pokazal ze grajac w ataku pozycyjnym
mamy za malo graczy kreatywnych, za malo egzekutorow
Po prostu nie mamy armat...
ludzie , niektore rzeczy nie zaleza od pilkarzy , puknijcie sie :)
A niektóre zależą ,puknołem się
i po co było p.i.e.r.d.o.l.i.ć przed meczem farmazony że grajkowie będą chcieli wygrać ostatni mecz dla NAS?
to nam piękny cyrk zafundowali
zero szacunku dla naszych grajków
totalna olali kibiców którzy zapłacili za ten mecz
w ramach rekompensaty klub powinien teraz nie tylko karnetowiczów ale i posiadaczy biletu na dzisiejszy mecz wpuścić na Galę 100 lecia za darmo !!!
(oczywiście wiem że to nie realne)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)