miażdżysz potter. piszesz, że za transfery odpowiada TabiszoFilipiak, a jeszcze chwilę temu pisałeś, cytuję, "[b]Panie Dyrektorze Rząsa[/b] -krytykować nie mogę i [b]nie krytykuje[/b] ([i]buhaha - przyp. mój[/i]) [b][u]choć[/u][/b] uważam sprzedaż Mateusza Klicha za [b]niekorzystną dla klu[/b]bu .Uważam że jego wartość będzie rosła i [b]sprzedajemy go za tanio[/b]"
miejże chłopie ciut honoru, uszanuj knebel, który sam sobie w tym temacie założyłeś.
-
-
Tomek RZĄSA
Czytaj uważnie kolego knur -pozyskiwanie nowych zawodników to zadanie dla Rząsy i Jurija .Profesor i viceprezes muszą zaakceptować parametry transferu czyli cenę +kontrakt.
Przy tak dużym transferze jak Klicha profesor ma decydujące zdanie.
Popadłeś kolego w jakąś paranoje cokolwiek nie napiszę to uznasz za atak i krytykę Rząsy (nawet gdy jej nie ma)
To że mam swoje zdanie i uważam że sprzedaż Klicha TERAZ jest niekorzystna dla klubu nie jest krytyką dyrektora.
Mnie atakujesz o ciut honoru a sam co robisz -silisz się na wyrywanie z kontekstu zdań podkreślając jeszcze na czarno (a to że to wybiórczy wycinek z kilku postów to szczegół)
Stroną w zakładzie nie jesteś i nie powinieneś bawić się w pouczanie mnie .Zamiast tego mógłbyś sprawdzić czy prawo Webstera obejmuje zawodników przed 23 rokiem życia.Jeśli nie można skorzystać z tego prawa jesteśmy bezpieczni przez najbliższy rok i mogą pocałować nas w dupę.
W tym okienku dla Dyrektora jest duże wezwanie -pozyskanie 2 napastników (minimum to jeden ),zapełnienie luki po odejściu Klicha i pozyskanie co najmniej 1 dobrego obrońcy ,a może i 2 jak pozbylibyśmy się Bośniaków.
Mam nadzieje że zda ten egzamin celująco.
potter Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Stroną w zakładzie nie jesteś i nie powinieneś
> bawić się w pouczanie mnie .Zamiast tego
> mógłbyś sprawdzić czy prawo Webstera obejmuje
> zawodników przed 23 rokiem życia.
Obejmuje.
traba Napisał(a):
> Może by tak dopisać w temacie wątku
> Tomasz/Tomek?
Też mnie to drażniło, jak by nie było Tomasz Rząsa to Pasiak i chce dla Cracovii jak najlepiej...
Rząsa zaprasza Dudka do Cracovii :-)
[url]http://sport.interia.pl/pilka-nozna/ekstraklasa/news/bohater-ligi-mistrzow-dolaczy-do-cracovii,1654527[/url]
Bierzmy Andresa Riosa mieszka przecież w Krakowie , psiarnia go pewnie nie wykupi ale my możemy mam przeczucie że ten gość teraz odpali...
http://en.wikipedia.org/wiki/Eduards_Vi%C5%A1%C5%86akovs
Panie Tomku może warto się chłopakiem zainteresować.Myślę że problemów z namówieniem na grę w Pasach by nie było.Brat by na pewno pomógł....
"D-40" - pierwszy trening. wzmocnienia: zakontraktowanego Nykiela nie ma, jest za to niezakontraktowany jeszcze Krieger (którego zimą nie chciał Ruch), napastnik (?), który w ubiegłym sezonie strzelił 11 goli w 34 spotkaniach w IV ligowych rezerwach Chociebuża, a jak wcześniej - tego nie wiem, jedyne info, jakie znalazłem, to 3 gole w 24 meczach w sezonie 2008/09. szału nie ma.
jak w okolicach D-30/D-25 nie będzie zawodników, którzy mają [b]wzmocnić [u]trzon[/u][/b] zespołu, to zacznę się niepokoić.
Ciężko by Nykiel był, skoro ma do 30. czerwca kontrakt z Ruchem. Gdzieś w jakimś wywiadzie mówił, że po urlopie ma się stawić jeszcze w Chorzowie.
Mówił też, że będzie negocjował, żeby go wcześniej puścili. Oby mu się udało.
Jesligo wczesniej nie puszcza to bedzie to "kutasowstwo" ze strony brudnych paznokci!!!
Moga sie uprzec i po zlosci Nam i zawodnikowi nie pozwolic na wczesniejsze treningi.
Wiekszosc klubow jakos pozwala na wczesniejsze treningi bo co im po zawodniku ktory tak czy tak juz nie bedzie ich reprezentowal.
Wlasnie Ruchowi takie cos wywinol Piast ze Smektala niepamietam juz gdzie to czytalem wiec oby Ruch teraz nie robil tego samego.
Tomek DZIEKI ZA SIEMIONA!
j.w.
Ściągnij jeszcze starego ''Zegara'' i będzie git.
Pana Tik-taka można spotkać co mecz z młymi tik-takami na sektorze rodzinnym.
ost Napisał(a):
> Mówił też, że będzie negocjował, żeby go
> wcześniej puścili. Oby mu się udało.
Udało.. ;)
dzięki za Siemiona :) Za nowych kopaczy równiez :)
Siemion kierownikiem-nie do wiary!!!Ale się cieszę:))))
To odpowiednia osoba na tym stanowisku .Parokrotnie spotkałem Siemiona na naszym meczu i z żalem mówił że nie na każdy mecz może przyjechać bo pracuje w Warszawie.To teraz będzie u nas na co dzień!!
Należy się tylko cieszyć WIELKI PASIAK WRACA DO PRACY DLA PASIASTEJ RODZINY!!
Co do Zegarka spotykam go co mecz na rodzinnym .Zawsze z familią w naszych barwach.
Było by świetnie jakby i jego klub zatrudnił bo to jedna z naszych ikon.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)