czy tak trudno jest napisać nazwisko z dużej litery? jest tu regulamin to jedno ale jest też coś takiego jak szacunek do drugiego człowieka, a Tomek bez względu na wszystko na takowy zasługuje
-
-
Tomek RZĄSA
ksc1906fcrybna Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> mozemy na niego narzekac, ze przy Ulatowskim
> sciagnal nam takich pilkarzy jakich sciagnal, ale
> zapewne bylo to spowodowane tym ze te gwiazdki
> pasowaly do koncepcji Uli i takich tez mu Rzasa
> szukal. do transferow Szatalowa nie mozemy sie
> przyczepic, dobra robote Rzasa wykonał
Sciagnal dobrych (Suart, Saidi)...mysle ze po prostu ta przebudowa miala byc stopniowa (jak zreszta bylo gdzies w wywiadzie) ale w ten sposob nie wyszło okazało sie ze zmiany musza byc znacznie wieksze i stad teraz taka rewolucja. Trzeba było tak od razu.
Camron jest jeszcze Kosanovic ktory u trenera z pasja tak dlugo lawe grzal
Nikodem Dyzma brał wszystko co mu ściągał Rząsa (czy się nadawał piłkarsko czy nie).
Stąd tyle pudeł transferowych w jesieni +katastrofalny wynik sportowy który do tej pory odbija się czkawką.
Jurij jest wybredny -testował sporo piłkarzy i wielu pogonił już na wstępie.
Sitem i to wybrednym był trener i stąd dużo lepsze transfery niż jesienią.
Każdego dyrektora ocenia się po wynikach drużyny .On odpowiada za transfery,ma ważny głos w kwestii trenera .Po jesieni ocena pracy dyrektora musi być negatywna;
-przyczynił się do zamiany Oresta na Dyzmę +za długo był bierny widząc po 4,5 porażce że z Dyzmy jako trenera nic dobrego dla Cracovii nie będzie.
-kolejny błąd wielbłąd który dla wielu był kompletnym zaskoczeniem było powierzenie w arcyważnym meczu z Polonią B prowadzenia Cracovii Sadce który nie radził sobie nawet w ME.
Na spotkaniu zapytałem go o to wprost i nie potrafił mi odpowiedzieć jak to wg możliwe i kto za to odpowiada że trener bez jakiegokolwiek doświadczenia został dopuszczony do prowadzenia drużyny ekstraklasy.Nawet 1 pkt w tym meczu dał by nam sporo bo mielibyśmy 17 pkt ,a Polonia B 18
-transfery (sporo pudeł i przede wszystkim nie ściągnął do Cracovii doświadczonego stopera i lewego obrońcy)
Ocena wiosny jest pozytywna (dużo lepsze ,przemyślane transfery i nie przepłacone)
Te wiosenne transfery bardzo Cracovii pomogły .Dokładam plus za pomysł zatrudnienia Szatałowa(po 11 kolejkach jesieni)
Rząsa w studiu
skandal!! dyletant :D
znowu nic nie robi a właściwie robi, tylko nie to, co do niego należy ;)
potter nie zgodze się z tobą bo zobacz zawodnicy ściągnięci w lecie u Szatałowa grają wszyscy oprocz Janusa i i gdzie indziej trzeba szukać przyczyn tragicznej gry na jesieni mi się wydaje że przyczyną była zła atmosfera w szatni + złe przygotowanie zespołu!!!TYLKO PASY !!!
potter, kto był tym pudłem? Suart? Saidi? Kosanovic? Radomski? Każdy z nich u Szatałowa gra na wiosnę i jak narazie (odpukać) bardzo dobrze. Budakovic nie był przymierzany do pierwszego składu. Janusa chciał Dyzma, a Jarabicy bym nie skreślał, fakt, nie gra jeszcze na miarę oczekiwań. Jednak sam Szatałow nie chciał się go pozbywać, tylko wypożyczyć. Tak jak napisał LiD.Z, ile znaczy dobre przygotowanie i atmosfera. Zauważ, że z klubu nie odeszli Ci których witaliśmy przed rundą jesienną, tylko Ci których naściągał m.in. Orest "Nestor" Lenczyk. Czterech piłkarzy pozyskanych na jesień gra teraz u Jurija. Za wyjątkiem Klicha i Dudzica, reszta to nowi.
Czas pokazuje, że letnie transfery były w porządku (poza Janusem rzecz jasna, ale to nie Tomek go ściągnął).
Winnym całej jesiennej tragedii był jeden człowiek - wiadomo kto.
Największym niewypałem był Jarabica, ale nie da się tak żeby wszystkie transfery były udane. Transfery Rząsy z perspektywy czasu trzeba ocenić na plus.
DSS kto był pudłem jesiennych transferów ?
1.Jarabica -zapłaciliśmy ogromną kasę za tak słabego stopera
2.Budakovic totalny niewypał
Póki co Radomski i Suart zagrali po 1 meczu dobrym ,kilku przyzwoitych -o reszcie szczególnie w przypadku Radomskiego szkoda gadać .Ocenimy ich po tej rundzie.
Janusa wcisnąłeś Dyźmie i niech będzie to na klatę Nikodema.Fakt faktem że mamy go w klubie Kokosa podobnie jak ściągniętego przez Rząsę nieco wcześniej Łuczaka.
w elitarnym klubie kokosa jest sie gdy zawodnik nie gra ani w pierwszej drużynie ,ani nawet ME
tak wiec Janus ,Czy Marek W nie spełniają warunków do bycia w tym klubie.
potter, wystarczy zobaczyć kogo Szatałow się pozbył, a kogo zostawił i kto u niego gra. Budakovic i Łuczak to niewypały, zgoda, ale przyznasz mi chyba, że dwa niewypały na tylu ściągniętych zawodników to niewiele. Jarabica póki co zawodzi, ale ja go nie skreślam, uważam, że mogą być z niego ludzie, ale powinien pokopać na wypożyczeniu.
[quote=Aston1906]
Czas pokazuje, że letnie transfery były w porządku (poza Janusem rzecz jasna, ale to nie Tomek go ściągnął).
Winnym całej jesiennej tragedii był jeden człowiek - wiadomo kto.
[/quote]
Ano, ano, u mnie na sektorze, taki jeden, co tu się też czasami wypowiada, twierdzi że nie jest nikt inny winny tylko MM ;)
Dementor Napisał(a):
> Ano, ano, u mnie na sektorze, taki jeden, co tu
> się też czasami wypowiada, twierdzi że nie jest
> nikt inny winny tylko MM ;)
A czym sobie Maciek Maleńczuk zawinił?
Khalid Napisał(a):
> Dementor Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
>
> > Ano, ano, u mnie na sektorze, taki jeden, co tu
> > się też czasami wypowiada, twierdzi że nie
> jest
> > nikt inny winny tylko MM ;)
>
>
> A czym sobie Maciek Maleńczuk zawinił
Sądzę, że tu idzie o innego Maćka i że ten forumowicz częściej się tu wypowiada :)
koziołek Napisał(a):
> Khalid Napisał(a):
> -----
> > Dementor Napisał(a):
> >
>
> > -----
> >
> > > Ano, ano, u mnie na sektorze, taki jeden, co
> tu
> > > się też czasami wypowiada, twierdzi że nie
> > jest
> > > nikt inny winny tylko MM ;)
> >
> >
> > A czym sobie Maciek Maleńczuk zawinił
> Sądzę, że tu idzie o innego Maćka i że ten
> forumowicz częściej się tu wypowiada :)
Eno nabijasz się ze mnie Koziołku , nie dam się "wkręcić" :D ;)
Już myślałem, że Maria Maczugowska:)
Czasy kiedy ciotka jednego z Forumowiczów była winna wszystkiego złego odeszły już na emeryturę;)
koziołek Napisał(a):
> Khalid Napisał(a):
> -----
> > Dementor Napisał(a):
> >
>
> > -----
> >
> > > Ano, ano, u mnie na sektorze, taki jeden, co
> tu
> > > się też czasami wypowiada, twierdzi że nie
> > jest
> > > nikt inny winny tylko MM ;)
> >
> >
> > A czym sobie Maciek Maleńczuk zawinił
> Sądzę, że tu idzie o innego Maćka i że ten
> forumowicz częściej się tu wypowiada :)
Też tak sądzę, aczkolwiek wspomniany forumowicz Maleńczuka również nie darzy specjalną sympatią eufemistycznie rzecz ujmując :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)