Sezam
w porównaniu do Rząsy to Ty na oku masz co najwyżej jęczmień..... :D
a mówiąc poważnie to mam nadzieje że współpraca na linii Płatek-Rząsa będzie się układała wzorowo....
-
-
Tomek RZĄSA
Kajak - genialna ta Twoja strategia.
Teraz to Rząsa ma luzik, nic tylko realizować Twój pomysł.......
CRACOVIA PANY!!!!!
Najwięcej medialnie to skorzysta Jakub T. Wreszcie forum nie będzie mogło po nim jechać o transfery;) :D
Witamy Tomku!
:)
hamer Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Sezam
> w porównaniu do Rząsy to Ty na oku masz co
> najwyżej jęczmień.....
W cudzym oku źdźbło, a w swoim belki nie widzi...
Sezam Napisał(a):
> I ja też mam takich na oku, ale nic z tego nie
> wynika.
Monday jesteś nudny jak zacięta płyta
Wreszcie! Gratuluje Tomek choć szkoda że tak póżno i jednocześnie ...współczuje że będziesz miał do czynienia z takimi ludżmi jak Tabisz i Filipiak.Ale nareszcie po długich latach przerwy/Misior-szacun/prawdziwy PASIAK na właściwym miejscu.
Powodzenia w tej bardzo trudnej pracy!
bedziemy rozliczac, prawdopodobnie nawet tutaj
powodzenia
no i debiut nastąpił :) pierwsze notaki, pierwszy wywiad :)... dzis na wielickiej
powiało optymizmem. dobra wiadomość od dłuższego czasu...
Wogóle mnie się wydaje ,że Profesor odkąd podpisano budowę stadionu zmienia kurs z opisowo mówiąc : "grajmy na przetrwanie aż pojawią sie możliwości techniczne do rozwoju klubu"(co niestety się zacieło głownie przez "nie najlepszy" dobór pracowników) na "idziemy z piłką do przodu".
Oby, oby.
W każdym razie - powodzenia Tomku i do roboty! Tu na forum na pewno będziesz rozliczany ostrzej niż przez zarząd :)
Będzie organizowane spotkanie z Tomkiem po podpisaniu umowy?
Super. Tomek to gość z klasą, pasiak oddany sprawie. Tacy ludzie działają z dodatkową ambicją!
KSC-D Napisał(a):
> Będzie organizowane spotkanie z Tomkiem po
> podpisaniu umowy?
niezły pomysł dla STCracovia
Tomka do EFC zaprosić przy najbliższej okazji
Rozmawiałem z Tomkiem jeszcze przed oficjalna informacją, przekazałem mu gratulacje i słowa poparcia ze strony kibiców. Zaproponowałem w niedalekiej przyszłości spotkanie, na które wyraził wielką radośc. Musimy pamiętac ze tylko mocne poparcie kibiców ( o ile sie sprawdzi na swoim stanowisku) pozwoli mu miec mocne przełożenie na JF i JT.
Ja osobiście wierzę w Tomka!
36 lat i sie na craxe porywa :P
Tomek Rząsa odpowiedzialny też za wizerunek klubu
[i]Moje oficjalne stanowisko to pełnomocnik prezesa do spraw sportowych. Jeśli chodzi o zakres obowiązków, to będę odpowiadał za organizację pionu sportowego i sprawy związane z pierwszym zespołem. Jednym z moich obowiązków będzie ocena przydatności do pierwszej drużyny nowych zawodników i tych z młodszych roczników. Poza tym będę wyszukiwał piłkarzy, którzy mogliby zasilić Cracovię. Chcę ściśle współpracować z trenerem Arturem Płatkiem i sztabem szkoleniowym.
Wiadomo, że najpierw rozlicza się zawodników z ich poczynań na boisku, później trenera za zwycięstwa i porażki. Moja rola to budowanie drużyny nie na już, ale na następne sezony. Będzie mnie więc można rozliczać z tego jak wielu młodych chłopaków i z jakim skutkiem przebija się do pierwszej drużyny. A także z wizerunku klubu, z tego jak jest on odbierany na zewnątrz, bo to także należy do moich zadań.
Sukces na pewno nie przyjdzie od razu. Najpierw muszę rozejrzeć się w klubie i powoli wprowadzić zarówno własne idee, jak i te podpatrzone w lepszych klubach zachodnich (...). Tak na pierwszy rzut oka zauważyłem, że jest w klubie kilka spraw, którym można nadać lepszy kształt.[/i]
Źródło: PS - Łukasz Mordarski
[i]Tak na pierwszy rzut oka zauważyłem, że jest w klubie [b]kilka[/b] spraw, którym można nadać lepszy kształt. [/i]
dyplomata :)
4 dni później
Od 1 sierpnia Tomek oficjalnie na stanowisku.
Już widzę jak nam serbskie perełki ściąga :)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)