Jedna jaskółka wiosny nie czyni...dla mnie to on jest drewnaldo!!!
-
-
Kontuzja Przytuły...
Jedna nie czyni ale dwie, bo z Polonią też nie wypadł najgorzej.
przytuła sie nadaje z banią do ..... wyp na reymonta, tego zdania nie zmienie :)
Bania faktycznie nadaje sie na Reymonta ewentualnie na Cypr :D
Natomiast Przytułe bym zostawił(!) bo ma chłop pojecie o grze, tylko musi sie wyzbyć tych niektórych durnych nawyków jakich nauczył sie u Stawowego a mam na mysli zaskakujące podania do tyłu lub w bok (na tzw. pamiec) Bo schematy schematami ale czasem trzeba najpierw zobaczyc czy ktos jest na pozycji a dopiero potem podawać piłke.
Ogólnie z meczu na mecz gra coraz lepiej, zreszta jak cała druzyna - szkoda tylko ze za dwie kolejki konczy sie sezon, bo moglibysmy sie jeszcze załapac na jakieś intertoto :D
Przytula powinien zostac! Pisanie o nim, ze jest "drewnem"... No coz... Kazdy ma prawo do wlasnego zdania, ale jesli ktorys z krytykow Krzyska gral kiedys na hali to wie co do tego typu nawierzchni jest potrzebne najbardziej. I jesli widzial ktos Przytule na hali, to raczej nie zaryzykuje twierdzenia, ze jest "drewnem":>
Co do Bani, to mozna go puscic, ale tylko w sytuacji, w ktorej ktos przyjdzie na jego miejsce - najchetniej Matusiak:]
Ha ! Matusiak ,dobry pomysł tylko że po niego to już kolejka się ustawia.
Przytuła robi postępy,ale dzisiaj w "przeglądzie sportowym" rzekł był że nie takie bramki strzelał w 2 ligowym hutniku, widac stara miłość nie rdzewieje.
Widziałem go na hali i dalej twierdze ze z Rasiakiem moga sobie ręce popdać:P
Drewnaldinio i Drewnaldo:D
A czy my w lidze gramy na hali?
Ci, którzy krytykują Przytułę przypominam, jak długo chłopak leczył kontuzję.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)