DP pisze ,że wczoraj musiał przerwać trening, zabolała go noga.
Oby to nic poważnego bo na Polonie już wypadli ze składu Plastik Rzucidło Baliga....
-
-
Kontuzja Przytuły...
I całe szczęście że ten paralityk ma kontuzje:D
nie ma rady
Zimoń wreszcie zagra
a właśnie że by się przydał, no chyba że paso_żyd wejdzie za niego i spali trochę kalorii.Może jakieś poparcie?
i dobrze:) tyle piłek co zjebał na pogoni to chyba cąły zespół razem wzięty miał mniej strat
dokładnie, niech Zimoń gra! to co przytuła odpierdalal na pogoni to poracha..
ZIMOŃ!!!
Przytuła jest najsłabszym zawodnikiem najwyższy czas postawić na ZIMONIA!!!
Zgadzam sie w 100%!Nie mogłem patrzeć na niego w sobote.Chłop psuł piłke za piłką.To nie jest juz ten Przytuła co przed kontuzją!
To było w 1 połowie, w 2 już nie. Czy chcecie, żeby Zimoń teraz "zbierał doświadczenie"?
docent skąd wiesz co było w I połowie. cytuję:
[i]Re: Oceńcie piłkarzy! - sezon 05/06 - 26 kolejka (Pogoń Szczecin)
Autor: docent (IP zapamiętane)
Data: 22 kwi 2006 - 23:12:17
Zastrzegam, że widziałem tylko 2 połowę[/i]
:D
Przytuła grał w meczu z Pogonią z minuty na minute coraz lepiej (!)
Początkowo faktycznie miał sporo strat, jak cała nasza druzyna bo do chwili strzelenia przez naszych bramki panował obustrony chaos.
Widać ze gość bardzo chce, ale czasem mu poprostu nie wychodziło ALE mam nadzieje ze zagra przeciwko Polonii, bo ma niezbędny atut którego niektórym (np.Zimoniowi) brakuje a to jest - DOŚWIADCZENIE (!!)
Przytułke widze w roli defensywnego pomocnika (jesli sie wykuruje) a Arka Barana postawiłbym na środku obrony...
Ale o wszystkim zadecyduje i tak nasz Białas :D
maaciusiu!!
Skąd nadal twa miłość do Krzysia(czyzbyś był pod wrażeniem pewnego, ostatnio nakręćonego westernu:D)??Wiedzialem ze to Twój idol:P
Ale przecie to paralityk nad paralityki...chyba ze spozywasz co nieco przed meczem no bo przecie na trzeźwo nie da sie go ogladac:P
A co do moich kalorii...nie waże wiecej od Kazka Węgrzyna a i w piłke jescze potrafie kopnąć...i myśle że gdybym potrenowal troszke to nie odpierdzielal bym takiej żenady jak Przytuła zwłaszcza w 2 ostatnich meczach...(mam nadzieje że poleci za wókiem Stawowym w swiat daleki):D
Ja tam wiekszych pretensji do Krzyska za Pogon nie mam! Nawet mowilem ze niezle gra :P Zastrzegam ze bylem po 6 piwach i cwiartce a w takim stanie to mi sie nawet gra Bani podoba :P:P:P
paso żyd dobrze prawi , dorzuce już sławetne 100% poparcia , zresztą zawsze jak jest temat o tym chodzącym paralityku chętnie się podpiszę bo ja zdzierżyć jego pseudo gry nie mogę już od dawna ...
Panowie co z WAMI ? na treningu wczorajszym bylo 9 (słownie DZIEWIĘCIU zdrowych graczy z pola) !!!! Każda kontuzja teraz zwiększa ryzyko przegrania końcówki ligowej.
Krzysiu przecież jest po kontuzji więc nie może jeszcze grać na pełnej pycie.Robi co może a że nie jest formie to tak to wygląda,będzie w formie to pokaże na co go stać.
Trochę cierpliwości.
nurek: no fajny cytat, a gdzie sprzeczność? Moim zdaniem w 2 połowie grał dobrze, i to właśnie chciałem powiedzieć.
5 dni później
no i jak zagrał Krzysiu ? To pytanie adresuje do wszystkich szczególnie do paso_żyda.
6 dni później
Ponownie to samo pytanie po jakże wspaniałej bramce,adresuje do wszystkich kolegów.
Nie chce nawet pisać że miałem racje co do mojego ulubionego zawodnika.
Bramke w 66minucie strzelił Krzysztof
Przzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzytuła
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)