j.w.
Wszytsko o meczu z przyjaciółmi z Warszawy.
-
-
Przed meczem z Polonią W.
Głupia sytuacja spadniemy albo My, albo Polonia , lub Arka.Mimo całej sympatii do Poloni(dla mnie klub nr2), jednak koszula jest bliższa ciału, tża się uratować....
Myślę ,że Polonii możemy podarować te punkty bo im są bardzo potrzebne nam już nie będą tak potrzebne tym bardziej,że zremisujemy z Lechem.Trzeba przyjaciołom pomagać , a nieprzyjaciół pogłębiać w rozpaczy.Chciałbym aby spadli Górnik Łęczna i Bełchatów.Tak tak uważam że Bełchatów jeszcze może spaść jeśli przegra kilka spotkań czego im życzę.
sytuacja kadrowa:
Karwan - kontuzja
Pawlusiński - kontuzja
Baran - kontuzja
Baster, Radwański - wiadomo
Rzucidło - czerwień
Balig, Uszalewski, Jeleń - kadra (chyba do soboty???)
Świstak - po kontuzji, jeszcze chyba nie czas
Można z tego ułożyć niezłą jedenastkę (jak sobie pożyczą zdrowego bramkarza :-) )
Urbanowicz Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Myślę ,że Polonii możemy podarować te punkty bo im
> są bardzo potrzebne nam już nie będą tak potrzebne
> tym bardziej,że zremisujemy z Lechem.
Urbanowicz i co jeszcze >>??
Polonia musi sie utrzymać ...
Arka tez ...
ze o nas nie wspomnę ...
nie bede płakał po Bełchatowie,Dyskobolii,Wodzisławiu i Łęcznej ...
Zabrza trochę szkoda by było bo to klub z kibicami ...
a gdyby Polonia miała grać w barazach to marzy mi sie dwumecz KSP z kso łostrowiec ...
i wtedy wędrujemy do Ostrowca:)
jesli te 3 pkt. miały by dać szansę Polonii na utrzymanie to ja tez !!!
Ok 3 pkt dla Polonii , ale tylko pod jednym warunkiem. Tydzień później 3 pkt dla nas od Leszka:-)
FUZJA AVII I MOTORU ??
Wiadomość jest zgoła sensacyjna. W Świdniku od paru dni mówi się, że w najbliższym czasie może dojść do współpracy trzecioligowej Avii Świdnik z lubelskim Motorem. A, że w każdej plotce, zawsze jest jakieś źdźbło prawdy, postanowiliśmy sprawdzić te informacje. [b]Pojawiają się pogłoski, że z finansowania pierwszoligowego Górnika Łęczna, ma zamiar wycofać się kopalnia węgla Bogdanka.[/b] Ma powstać holding w Kozienicach, który jak nieoficjalnie wiadomo, już teraz zakazał sponsorowania sportu i kultury.
[b]Rządowy projekt programu dla energetyki zakłada fuzję KWK Bogdanka z elektrownią Kozienice i przyłączenie ich do grupy dystrybucyjnej Enea, obsługującej Pomorze Zachodnie oraz Wielkopolskę. Oznacza to, że Lubelszczyzna straci zespół występujący w Orange Ekstraklasie.[/b]
Dlatego mówi się o stworzeniu silnego klubu, który mógłby grać znacznie wyżej niż w trzeciej lidze. Warto się zastanowić czy takie działania mają sens? Oczywiście, mówimy o następnym sezonie. Podobno działacze obydwu trzecioligowców w najbliższym czasie mają zasiąść do wspólnych rozmów, aby omówić powstanie silnego klubu, który w niedługim czasie może występować w pierwszej lidze. Nieoficjalnie mówi się, że Avia ma przekazać do Motoru swoich zawodników, a zespół rozgrywałby mecze w Lublinie, pod szyldem Motoru. – Nic o tym nie wiem. Ale kto wie, co się może wydarzyć. Nie wykluczam rozmów, przecież rozmawiać możemy zawsze. Jednak w tej chwili, nic do mnie w tej sprawie nie dotarło – mówi prezes Motoru Waldemar Paszkiewicz. W Świdniku zapadła zmowa milczenia, nikt nie chce potwierdzić naszych wiadomości. W każdym razie swój sprzeciw mogą wyrazić kibice obydwu zespołów, przecież szczególnie Motor to klub z wielką tradycją i historią. Do sprawy wrócimy.
Polonia sama sobie zawaliła jak nie można wygrać z BOTem albo Grodziskiem to nasza pomoc moze im nic nie dać dlatego trzeba grać o 3 punkty żeby miec spokój bo jak tak dalej pójdzie to nie będziemy mieli kim grać!!!
LUDZIE !!! CO WY ?! JAKIE 3 PKT. DLA POLONII ?!! 3 PKT. DLA CRACOVII !!!
Żadnych kalkulacji !!! W II lidze się chcecie obudzić ?!! Ledwo 4 pkt. przewagi nad miejscem spadkowym, a Wy punkty chcecie darować ? Zachłysnęliście się pierwszym od 5 miesięcy zwycięstwem i wydaje Wam się, że z Lechem itd. gładko wygramy ?! Sytuacja kadrowa dramatyczna ! A w najbliższej kolejce np. meczyk Zabrze-Arka... w ostatniej np. Arka -Polonia. Ktoś tu punkty na pewno zdobędzie, a my mamy jescze komuś dokładać...? Już nie pisząc, o tym, że to zaprzeczenie rywalizacji sportowej.
Przyjaźń przyjaźnią, a I liga - I ligą.
W Warszawie trzeba wygrać, albo przynajmniej zremisować.
Powariowaliście ?? W takiej sytuacji 3 punkty oddawać....
Kochajmy się jak bracie , liczmy się jak żydzi !! : )
Trafnieś Pan Panie Romper Stomper, ten problem ują[b]ł[/b]
Przeca z tym oddawaniem punktów to żarty są...chyba:-)
A ja poweim tak
Nasze zwyciestwo z Polonią mnie nie ucieszy...
Jesli przegramy tez sie nie zmartwie...
Wierze ze my nie spadniemy
i baaaardzo licze ze uda sie ta sztuka takze Polonii
Panowie - zgoda jest między kibicami, a piłkarze mają walczyć do upadłego na boisku!
Żadnych układów, nie róbmy z tej polskiej piłki większego bagna niż nim jest.
Do Warszawy jedziemy po 3 punkty!
amen!
jakie oddawanie punktów niektórym się chyba coś w głowach poprzewracało jedziemy p ozwycięstwo trudno jak Polonia spadnie nie będe jakoś wielce płakał taka kolej losu raz się upada raz wstaje
płakał nie będe ... będzie mi bardzo smutno. Polonia to jest wielka sprawa. Szkoda naszyych przyjaciół, ale jest jeszcze cień szansy. Do boju Polonia!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)