Korona - ich dzisiejszy przeciwnik: do przerwy 0:0
-
-
INNE MECZE 26 KOLEJKI...
Fen... byłeś szybszy o całe 33 sekundy:):):)
Musiałem ustąpić miejsce starszemu;].
wróćmy do tematu :):):)
1:0 zaraz po przerwie - Gajtkowski
Hehe ;]. Może dzięki nam i Naszym zgodom Wisła zapomni o majstrze;].
a ja bym się tak nie cieszył. Jak wisła dzisiaj straci szanse to może np. odpuścić Zabrzu
nurek, orócz Wisły Górnik gra jeszcze z Legią - odpuszczenie meczów razej nie wchodzi w grę. Nie patrzmy na innych, wszystko w nogach naaszych piłkarzy.
fenix - jak wisła odpuści Zabrzu, to legia zrobi to samo - jasne?
a nam kto odpusci?
To nie jest dobry wynik, owszem fajnie że Korona wygra. Tylko że ja też się boję że teraz Zabrze może wygrać albo z Legią albo z Wisłą.
CRACOVIA PANY!!!!!
idąc takim tokiem myslenia my możemy wygrać z Płockiem, Lechem i ewentualnie Zagłębiem :)
nikt,
Gratulacje dla Korony, jednak...zdecydowanie nie jest to dobry wynik dla nas. Jutro 3 punkty z Pogonią są konieczne!!! Potem przyjazny gest ze strony Lecha i powinno być dobrze.
volt - po prostu nasza liga jest "cudowna" i nie chodzi mi o jej poziom sportowy....
CRACOVIA PANY!!!!!
Brawo Korona tak trzymać .Jeszcze chciałbym aby Wisła przegrała wszystkie mecze do końca i nie grała w pucharach.Jutro PASY WYGRAJĄ Z POGONIĄ a,potem zremisują z Lechem i to wystarczy aby myśleć o następnym sezonie w ekstraklasie.
Kto Tak Pięknie Gra To CRACOVIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie dobrze że Zomofile przestają się powoli liczyc w walce o mistrzostwo , odpuszczą Zabrzu co może zrobić też Elegia, dobrze by było żeby walczyli do końca(bez powodzenia oczywiście), Może Zagłębie stawi opór Elegi, panie Magik76 zrób Pan coś ....
Choć okupiony wielkimi stratami i smutnymi konsekwencjami to jednak remis naszej (jakby nie było póki co najsłabszej na wiosnę) drużyny spowodował, że gwardziści spadli z pozycji lidera na amen:-) Taka moja mała satysfakcyjka w tym wszystkim:-)
ten wynik to kara Boska za perfidne kłamstwa jurczyńskiego i rozpętanie oszczerczej kampanii. Jednak sprawiedliwość jest na świecie.
właśnie. Korona skończyła to co myśmy zaczęli. Jeśli teraz zwisła odpuści Zabrze moglibyśmy mieć też pretensje do naszych (jakby zwisła miała +2punkty to by mieli większa motywację na zabrze), a to jakiś absurd. Gratulacje dla Korony!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)