nie mogę sobie wyobrazić tego dziecięcego uśmiechu 60-latka :) na Gali Stulecia Cracovii, ze swoją niezmordowaną przedziałką po środku, i ta jego słowna błyskotliwość. Myśle, że tekst przez niego przygotowany będzie pasował do każdej gali nawet Kamaxu Kańczuga.
-
-
Nacional Montevideo na Gali Stulecia Cracovii
wyobrażam sobie, że Szpakowski w duecie z Gmochem - to samograj, jaja gwarantowane. sam Szpakowski też nieźle błaznuje, i czasem jest zabawny.
ALE NA BOGA [b]NIE U NAS!!![/b]
stulecie Pasów to zbyt poważna sprawa, żeby tego gościa zapraszać. facet od dziesiątków lat za kase podatnika wozi się na różne mecze, obejrzał ich tysiące, i [b]nic sie futbolu nie nauczył[/b]...
z oficjalnej:
W wyniku głosowania kibiców, na Gali Stulecia Cracovii 20 maja, jako gwiazda wieczoru wystąpi grupa Kroke oraz jeden z najsłynniejszych światowych skrzypków Nigel Kennedy. Wcześniej podczas pikniku działacze MKS Cracovia ugotują dla wszystkich specjalną Zupę Kibica.
Kroke z Nigelem Kennedy zostało wybrane zdecydowaną większością prawie 70% głosów. Obecność grupy Kroke, która w Europie słynie z muzyki klezmerskiej, to doskonałe nawiązanie do tradycji klubu Cracovia, który został współzałożony przez Żydów. Rozpoczęcie koncertu planowane jest na godzine 21.30 zaraz po zakończeniu turnieju z udziałem Cracovii, Dynama Drezno i Nacionalu Montevideo.
Kroke pochodzi z Krakowa. Zespół wydał cztery cieszące się wielkim powodzeniem płyty, z czego przedostatnia - "Live at the Pit" została nominowana, a najnowsza "The Sounds of the Vanishing World" otrzymała nagrodę Niemieckiej Krytyki Płytowej w roku 2000 ("Preis der Deutschen Schalplattenkritik").
Gotowanie Zupy Kibica rozpocznie się o godz. 15.00. Posiłek w wielkim kotle przygotowany zostanie przez Członka Zarządu MKS Cracovia SSA Rafała Wysockiego oraz Dyrektora Marketingu Comarch Grzegorza Błażewicza. Gotowanie na żywo będzie komentował Irek Bieleninik.
zupa z Tabisza? :P
Jak bedą gotowac to moze Makłowicz wpadnie i im cos pomoże :)
Kroke w jezyku Jidish znaczy Kraków :)
dla ciekawych gra tam jeden pies
a moze bys napisał, ze gra tam kibic Cracovii?
nie wiem czy gra tam jakis wislak, ale poza Nigelem, gra na pewno jeszcze jeden Pasiak
>
> Gotowanie Zupy Kibica rozpocznie się o godz.
> 15.00. Posiłek w wielkim kotle przygotowany
> zostanie przez Członka Zarządu MKS Cracovia SSA
> Rafała Wysockiego oraz Dyrektora Marketingu
> Comarch Grzegorza Błażewicza. Gotowanie na żywo
> będzie komentował Irek Bieleninik.
no sorry i Ci dwaj kucharze o wielkich nazwiskach maja byc atrakcja programu? dobre sobie:D
tabiś zrobi wariant oszczędnościowy to będzie wodzianka jak na dołku przy mogilskiej...
a on sam będzie serwował sucharki z mineralną NIEGAZOWANĄ :D:D:D
nie wiem jakie preferencje kibicowskie mają muzycy Kroke ale w każdym razie Ich muzyka jest genialna
audax Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> dla ciekawych gra tam jeden pies
ugotujemy go w zupie tabisza ...
będzie na przystawkę ...
9 dni później
Ceny biletów wstępu na Jubileuszową Gale ustalono na 20 złotych. Posiadacze karnetów mogą wejść bez dodatkowej wejściówki w ramach rekompensaty za dwa mecze, których nie zobaczyli z powodu zamknięcia stadionu.
Wpływy z biletów nie pokryją jednak kosztów związanych organizacją Jubileuszowej Gali.
- Wszystkie wydatki związane z Jubileuszową Galą szacujemy na około 700 tysięcy złotych - mówi prezes Filipiak. - Kwota ta zostanie pokryta przez Comarch.
Chyba sobie jaja robią, 20 zł wejściówka!!!Takie cos powinno być za darmo dla wszystkich kibiców!Dla mnie to jest delikatnie mówiąc NIEPOWAŻNE !!!!
za darmo to nic nie ma
na rezerwy nie chodzisz to nie wiesz, ze kosztują 5 zeta
a tu masz Nacional, Dynamo i Kroke
pomóż klubowi w opłaceniu kosztów - kup bilet i nie biadol
No jakby nie było to rodzinne bilety na ta impreze nawet nie "mogliby" ale POWINNI zrobić. Dlaczego chyba nie musze tłumaczyć...
Czyli z żoną i dziećmi na jeden bilet:)
Ludzie , puknijcie się wreszcie w głowę. Pociąg za darmo , autobus za darmo , liga za darmo... A Filipiak ch... bo każe za to wszystko płacić. Może jeszcze powinni na meczach samochody rozdawać. Albo egzotyczne wycieczki. Oczywiście za darmo. Ręce opadają...
paranoja. Pewnie Filipiak powinien niektórym dopłacać najlepiej po 3000 miesięcznie za to że robią mu tą łaskę że są kibicami Cracovii
jak na wisłę przyjechał panathinaikos słabsza drużyna niż national to bez szemrania 120 zł płacili za bilet
oczywiście ,że powinny być bilety a w szczególności rodzinne.
za 30 zeta jak bedzie pogoda przyjdzie duzo rodzin z dziecmi i o to chyba chodzi. Niestety ale 80 zeta za 2+2 malo kto zaplaci...raczej przyjdzie za 20 zlotych "glowny kibic";) o ile żona go puści...
Khalid dobrze piszesz,
za darmo nic nie ma, bilet 20 zł, ok, ale rodzinne bilety powinny być, jak ktoś nie ma dzieciaków to tego nie zrozumie, a mnie może w końcu udało by się żone na stadion zaciągnąć,
Ja pierdole co za ludzie!!!Mnie jebie ta cena bo mam karnet a poza tym za Cracovie dałbym wiele wiele wiecej,nie jakieś marne 20zł.Ale chodzi o sam fakt,100-lecie jest tylko raz i ile myślicie bedzie ludzi?Dla niektórych 20zł to jest troszke kasy,chodzi głównie o małolatów którzy nie mają jak na to zarobić!
A ty Baylay mi nie pierdol tutaj o żadnych darmowych autobusach czy pociagach bo mam to w dupie,nigdy z tego nie korzystałem,od 10 lat chodze na Cracovie i płace za bilety czy karnety,wyjazdy itd.W tym co napisałem nie chodzi o ŻADNĄ KASE!!!!
Maniex skąd TY wiesz czy chodze na rezerwy czy nie?A moze jednak wiem że bilety są po 5zł?Wielki znawca sie znalazł!!!
Nurek co mnie obchodzi jakas zwisła i Panathinaikos?My jesteśmy CRACOVIA i tylko to sie liczy!Jak ci sie tak tam podoba to wiesz co...
Jedynie tutaj sensownie mówi Khalid,bilety rodzinne i to max za 20zł,pojedynczo 5zł(tak jak na rezerwy Maniex) i wtedy naprawde przyjdzie sporo ludzi,poczuje sie stare dobre klimaty!A czy przeciętną polską 4-osobową rodzine stać na wydatek rzędu 80zł za samo wejście na tą impreze?A na 80zł przecież sie nie skonczy!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)