Mam propozycje dla Profesora :
1.Żeby Filipiak zrezygnowa z prezesa a zostal wlaścicielem
2.Powolać Misiora na prezesa oraz ludzi kochających Pasy.
3.Pogodzić wszystkie organizacje w jedną WIELKĄ CRACOVIE
4.Zatrudnić ludzi którzy się znają na sporcie i jak zarobić na nim.
5.Wypierdolić wszystkich podejrzanych osobników (szkodników )
-
-
Zmiana prezesa
marzenia ...
Jezuuuuu
coście są jacyś tacy pokręceni????
co myślisz że on to przeczyta i odkryje że to wlasnie droga o której zapomniał??
po czym natychmiast to zrealizuje??
naiwniacy.....
żeby nie powiedzieć.... ehhh.... nie ważne.
to rozwiązanie jest tak oczywiste, że nikt w nie nie wierzy,
a na giełdzie, często jest tak, że im mniej osób w coś wierzy tym predzej się spełni.
więc może .........
P.S. dotyczy punktu 1
Kazek Telefin na prezesa i mamy pewne puchary Alex na wice i Liga Mistrzów pewna !!!
To co ?? Głosujemy ?? :)
Teraz Pasy niech przejmą Agorę. Dalej będą wypisywane bzdury, ale za to przez swoich :D
Lassota na prezesa, myślę że Profesor o tym marzy i na pewno rzuci mu jeszcze duuużo kasy ;)
Jeszcze jedno:
6.Stawowy na trenera żeby poukładał ten bałagan w zespole a póżniej może odejść.
7.Tabisz zajmuje się finsami i tylko finasami.
8.Lassote wypierdolić na zbity pysk (a mnie wpierdala)
9.Stworzyć prawdziwe szkolenie młodzieży (przykład Hutnika ,nie obietnice Filipiaka bo główno z tego).
10.Pietraszewski dyrektorem sportowym oraz szkoleniem młodzieży.
i to narazie tyle
P.S. LiD.Z. ty się nie naśmiewaj bo sytuacja jest poważna i jak zrobisz tyle co Kazek dla Cracovii to bedziesz zabierał głos na temat Cracovii . Najlepiej mówić a zrobić to was nie ma.
11. alex dac dziesiec milon zlotych
to jest tyle: 10 000 000. Umiesz tyle policzyc?
jakbys nie zrozumial: laseczka koleczko koleczko koleczko koleczko koleczko koleczko koleczko
panial?
Zobacz ile reklam było w II lidze za Pieniążka a ile jest teraz. Nie sztuka je dostać (laseczka koleczko koleczko koleczko koleczko koleczko koleczko koleczko) tylko je wypracować przynajmiej częściowo ale ty tego nie rozumiesz bo jesteś nauczony dostawać tak jak każdy bo każdemu się należy.
ciekaw jestem po czym to wywnioskowales, ze jestem przyzwyczajony dostawac?
Ile dochodu przynosily reklamy z II ligi, a ile przynosza obecne? To jest dla mnie porownanie. A nie ILOSC. Zysk, a nie ilosc sie liczy.
Ale tak, najlatwiej wyjebac wszystkich, dac "swoich" i bedzie git.
jak wszyscy to wszyscy - ja też mam swoje propozycje:
1. współwłaścicielami Klubu niech zaostaną TELETUBISIE
uzasadnienie: wiecie ile by znaczył w budżecie Klubu choć 1% z ich obrotów?
2. w związku z powyższym - prezesem niech zostanie NooNoo
uzasadnienie: jedyny, który wie na co i kiedy jest najodpowiedniejsza pora
3. odpowiedzialnym za organizację imprez, ład i porządek na Stadionie niech będzie detektyw Monk
uzasadnienie: kto choć jeden odcinek oglądał, ten przyzna mi rację
4. Trenerem niech będzie "Forumowicz"... najlepiej po kolei każdy w porządku alfabetycznym
uzasadnienie: przecież MY FORUMOWICZE WSZYSTKO NAJLEPIEJ WIEMY
5. jedyne, co bym nie zmieniał - Pani Masażystki
uzasadnienie: chyba nie ma potrzeby
=>=>=> AlexMateczny - jak Cię lubię i szanuję........
:):):):):):):):):):):)
>uzasadnienie: chyba nie ma potrzeby
dlaczego to "chyba"?
bo hyba a nie stoi!!!!
:):):):):):):):):)
e lepiej bys zdjęcie wkleił;)
PasRatunkowy ja nie proponuje swoich tylko tych co według mnie powini kierować klubem i się na tym znają.Nie powiesz mi chyba że Filipik dobrze zrobił przyjmując demisje Stawowego 2 tygodnie przed rozpoczęciem rundy wiosenej.Po drugie gdzie był jak w klubie działy się rzeczy ważne dla klubu.Na efekty nie trzeba długo czekać 3 punkty w rundzie wiosenej (w sumie 2 bo jeden zrobił Stawowy).Klubem powini zarządzać znający się na rzeczy i powini dostawać kasę za to ,bo z niewolnika nie zrobisz pracownika.
Aluś!!
co takiego wspaniałego zrobił Telefin dla Cracovii??
Bo jakoś sobie nie przypominam...
tacy dwaj Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> 4. Trenerem niech będzie "Forumowicz"... najlepiej
> po kolei każdy w porządku alfabetycznym
> uzasadnienie: przecież MY FORUMOWICZE WSZYSTKO
> NAJLEPIEJ WIEMY
>
Czyli ja bedę chyba trzeci ? Agnan, Alex Mateczny a potem ja :)
No to bójcie się :D
Od razu powiem, że moi przyszli poprzednicy absolutnie się na trenerce nie znają, wiec szykujcie już dla nich białe chusteczki :D Ja wprowadzę Cracovię w świetlaną przyszłość :D
P.S. Wlasciwie to już możecie przykleić wątek "Alocha trenerem Cracovii - treningi, sparingi, taktyka (pochwały, peany, itd.)..." :D :D :D
bedzie wysyp nicków typu aaaaaalkocholik, aaaaaaaaaaaaaaajakcembyctrenerem;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)