j.w.
Moim zdaniem potwierdził on nie tylko moje przekonanie do powrotu między słupki w następnych meczach. Nie oglądałem meczu,ale słuchałem w radiu i myśle,że spisał się na medal. Po tak długiej nieobecności należą mu się brawa!!!
-
-
Brawa dla Olszy
Z TEGO CO WIDZIAŁEM W ORANGE EKSTRAKLASA TO WYŁAPAŁ KILKA GROŹNYCH PIŁEK MYŚLE ŻE PORA NA NIEGO TERAZ
Szkoda,że nie wszedł do bramki po meczu z Lubinem.Bo może bylibyśmy teraz zupełnie w innym miejscu tabeli i walczyli o bardziej ambitne cele niż utrzymanie.
brawa dla trenera Białasa, że w drugim meczu postawił już na Olsze. Mam nadzieję, że od tej pory będą grali Ci którzy są nalepsi na daną chwile.
był źle ustawiany przy bramce ...
wiec to Jego obciąża stracony gol ...
ale się nie czepiam bo przez 1,5 roku nie grał wiec pierwszy bład sie wybacza ...
zaciskam mocno kciuki aby wiecej błędów nie popełniał ...
i niech broni ...
gdbym był trenerem Cracovii dostał by ode mnie szansę już dawno ...
jestes chlopakiem cabaja ze go tak bronisz???
Killer wróć sie do podstawówki i troszke sie poucz ortografi zanim napiszesz cos na tym forum
Maggo proko-a Ty jesteś chłopakiem Olszewskiego, że Go tak bronisz!(żart)
Sam widzisz, że niczemu nie służą takie wpisy!
Dobry mecz Olszy oby tak dalej kilka naprawde dobrych interwencji!!!TYLKO PASY!!!
stary kibol ten tekst byl kierowany do jakeigos fanatyka cabaja ktory starsznie go bronil i najezdzal na Sławka ale widze ze juz tamten chlop chyba dostal bana :)
Kolego Maggo proko nie wiem komu tam pisałeś że jest fanem Cabaja i ja ci z góry mówię że nim nie jestem ale napewno chłopak nie zasłużył na opluwanie go na tym forum bo mimo kilku zawalonych bramek i kiksów co nie miara też wiele wniósł do tego zespołu i nie raz nie dwa ratował przed porażką czy blamażem większym niż ten na Ległej.Co do Sławka to należą mu się słowa uznania iż po tak długim okresie rozbratu z ligą pokazał się z dobrej strony.Jednak zauważ że w tym meczu z Areczką graliśmy na wskroś defensywnie i obrona nie popełniała tak rażących błędów jak w poprzednich meczach kiedy bronił Cabaj.Więc poczekajmy z tymi ocenami pare spotkań.
P.S Na marginesie chciałem zauważyć że Cabaj to jest nazwisko i dobrze by było gdy byś pisał go z dużej litery ze względu nawet na szacunek dla tego chłopaka.Pozdrawiam
popieram...zwłaszcza ,jak sobię przypomnę tą nagonkę na Olszewskiego po meczu z Odrą...
TYLKO CABAJ,OLSZEWSKI NIC NIE GRA NA PRZEDPOLU !!! itp.
Każdy z nich ma plusy i minusy.....łatwo to zauważyć-również w wpisach na forum u krytycznych kibiców....
Jeden lepszy na przedpolu drugi na linii....tyle.....
a czy ja na Cabaja najezdzam ??? smieszy mnie jak jakis typek napierdalaaa o nim w samych superlatywach ze jaki to on niejest zajebisty najepszy bramkarz w Polsce itd a przy okazji najezdza na Olszewskeigo
a pozatym z tym chlopakiem waszego najlepszego Marcina Cabaja napisalem dla jaj choc fakt faktem nipezrepadam za nim
Maggo proko Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> a czy ja na Cabaja najezdzam ??? smieszy mnie jak
> jakis typek napierdalaaa o nim w samych
> superlatywach ze jaki to on niejest zajefajny
> najepszy bramkarz w Polsce itd a przy okazji
> najezdza na Olszewskeigo
> a pozatym z tym chlopakiem waszego najlepszego
> Marcina Cabaja napisalem dla jaj choc fakt faktem
> nipezrepadam za nim
>
>
>
> zawsze gotowi na boj zawsze wszedzie zrobia gnój
> boisz sie uciekaj jestes kozak no to stój !!!
>
>
>
> Zmieniany 1 raz/y. Ostatnio 2006-04-14 22:33 przez
> Maggo proko.
Ja nie twierdze że go najeżdżasz tylko kulturalnie kolego zwracam uwagę że nie należy żadnego zawodnika mieszać z błotem pomimo slabszych występów,bo niestety każdemu przytrafiają się słabsze okresy i na to nie ma mocnych.I podkreślam to ŻADNEGO ZAWODNIKA żebyś nie myślał że staram się bronić Marcina.Osobiście uważam że Marcinowi należał się odpoczynek już po meczach z KORONĄ czy ZAGŁEBIEM w ubiegłym roku ale niestety trener Stawowy postąpił inaczej i myślę że to był jego błąd choć bardzo cenię warsztat trenerski Wojtka i uważam że jest jednym z lepszych trenerów w Polsce a już napewno pod względem ustawienia taktyki zespołu.Jednak w tym wypadku trzeba było dać Marcinowi odpocząc i przed wiosną zaostrzyć rywalizację o tą newralgiczną pozycję.Jak już wcześniej pisałem ogromna ilość puszczonych bramek to olbrzymia zasługa naszego bloku defensywnego.Niestety przetrzebionego kontuzjami i co tu dużo mówić błędów trenera Mikulskiego w ustawieniu na pozycjach obrońców Darka Pawlusińskiego czy Pawki.Obiektywnie rzecz ujmując trzeba sobie powiedzieć że Pan Mikulski popełnił wiele błędów i uważam że jest poprostu słabym trenerem.Myślę jednak że to co było złe dla Pasów już za nami i teraz będzie tylko lepiej.Życzę Sławkowi samych udanych interwencji i dużo szczęścia bo ono jest potrzebne każdemu bramkarzowi a Marcin jeszcze wróci między słópki Pasiastej bramki i udowodni niedowiarkom że Wojtek Stawowy czy Paweł Janas widziel w nim co by nie mówiąc ciekawego i dobrego golkipera.A tym czasem powodzena Olszy życzę.
no, dziś bronił bardzo dobrze, ale co z tego jak bramę zawalił?...
taki bramkarski fach - grasz dobrze i raz zapieprzysz to masz przejebane.
A ja Maggo Proko popieram - ten gosc naprawde przesadzal ze swoim uwielbieniem dla Cabaja i najezdzaniem na Olszewskiego.
Dawno pisałem, że stać nas na lepszych bramkarzy.
Monday Napisał(a):
> Dawno pisałem, że stać nas na lepszych bramkarzy.
Mamy dobrych bramkarzy tylko obrona gra kiepsko i to cały powód tylu straconych bramek. szkoda że Olszy dziś przytrafił się błąd ale takie życie.A ty lennon-ku pouwielbiaj sobie Olszę tak dla równowagi i Sławkowi zapewne zrobi się cieplej na duszy a Marcinowi daj już spokój bo to nic nikomu nie da że sobie po nim pojeźdisz.
Zaden z naszych bramkarzy nie nadaje sie obecnie do I ligi.
Druzyne buduje sie od obrony, a najwazniejszym obronca jest bramkarz. Jesli on gra niepewnie, obroncy w polu takze graja slabiej wiedzac, ze kazde najmniejsze ich pokniecie moze spowodowac niebezpieczenstwo.
Trzeba wiec zaczac szukac bramkarza, a potem bocznych obroncow i stoperow.
Aleks Napisał(a):
> Zaden z naszych bramkarzy nie nadaje sie obecnie
> do I ligi.
> Druzyne buduje sie od obrony, a najwazniejszym
> obronca jest bramkarz. Jesli on gra niepewnie,
> obroncy w polu takze graja slabiej wiedzac, ze
> kazde najmniejsze ich pokniecie moze spowodowac
> niebezpieczenstwo.
> Trzeba wiec zaczac szukac bramkarza, a potem
> bocznych obroncow i stoperow.
Słusznie prawisz. Straciliśmy najwięcej bramek w lidze (40). To wystarczy. Bez komentarza!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)