Białas musi odejść !! Pomyślcie, że nie daj Boże, wygramy jakis mecz i zaczniemy krzyczeć: Białas! Białas! to nas PZPN dojedzie z takimi karami, za propagowanie treści rasistowskich, że już żadnego meczu na żywo nie zobaczymy :)
-
-
STEFAN BIAŁAS MUSI ODEJŚĆ?
Panie Krejzi , aleś Pan dowalił :D
A poza tym nowa twarz należąca do Stefana na stadionie, może wzbudzić kontrowersje że znowu ktos wniósł świński ryj , co obraża uczucia religijne wiślaków
Krejzi - genialne!
Idąć Twoim tropem - jak strzeli czarny zawodnik a my zaczniemy chwalić trenara to co?
Czy to rasizm czy nie?
Kurde ale mi skomplikowali wieczór.
Jeszcze jedno - gdy krzykniemy "Precz z Białasem" - czy to będzie autorasizm albo samorasizm? I czy za to PZPN nam zamknie stadion?
CRACOVIA PANY!!!!!
Ja pierdole!!!!!!!!!!!!!!! Czy ja moge w spokoju wypic herbate? Przeczytalem trzy ostatnie posty i mam caly monitor spluty:)! Kurwa nie pijcie juz wiecej panowie.....:)
Panowie! Jest wyjście: trener Białas przed każdym meczem będzie pokrywał twarz czarnymi barwami wojennymi [ jak np. zawodnicy NFL ]. Jak obserwator z PZPN zobaczy, że do człowieka o ciemnej twarzy będziemy z uznaniem krzyczeć: Białas! Białas! to dostaniemy nagrodę fair play za najbardziej tolerancyjny stadion ligi. Już nie mówię, że efekt zaskoczenia przeciwników murowany.
Kojo Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> podzial klubowe w tym momencie powinnismy wsadzic
> w d...e, mniejmy nadzieje ze to jest
> profesjonalista i ma inne spojerzenie na ten swiat
> niz my kibice.. trzeba nam nowej krwi a on jest
> idealny... pozyjemy zobaczymy..
>
>
>
Ale tu juz nie chodzi o podzialy klubowe, tylko ze koles jest jednoczesnie zatrudniony w innym miejscu. Bialas moze myslec "uda sie utrzymac Cracovie to dobrze, nie uda sie tez dobrze bo troche kasy zarobie za te pol roku pracy a praca i tak na mnie czeka w legii".
Owszem, Białas będzie miał gdzie wrócić. Ale nie przesadzajcie z tą niby jego pracą w Legii, bo...
...na przykładzie Cracovii wygląda to tak:
CWKS Legia jest klubem (tak jak KS Cracovia), a nie spólką (jak Legia SSA lub MKS Cracovia SSA).
Do takiego klubu może zapisać się każdy i mieć wpływ na wybór władz.
Białas w CKWS Legia jest demokratycznie wybranym wiceprezesem.
Jest to podobnie jak w KS Cracovia działalność bezpłatna, tzw. społeczna.
Po prostu jak ktoś naprawdę chce to zamiast nadawać na zarządy lub działaczy sam natychmiast zostaje działaczem, nawet wiceprezesem jak sie bardzo spodoba członkom (i nadają na niego, hahha).
Warto więc być członkiem KS Cracovia (podobnie jak FC Barcelona - 120 tysięcy członków).
Można zostać liderem swojej partii (np. "Platforma WueFistów" czy "WNR") i nawet przejść do historii klubu zostając prezesem -)
ZAPISZ SIĘ DO CRACOVII!
POZNAJ CIEKAWYCH LUDZI!
POKAŻ NA CO CIĘ STAĆ!
I TY MOŻESZ ZOSTAĆ PREZESEM! -)
CRACOVIA - RÓWNE SZANSE DLA KAŻDEGO!
ps. To poważny obciach nie być członkiem Pasów.
Cóż za propaganda...Lassota kazał??
A miałem Cie S. za poważnego człopwieka...:P
heh ręce opadaja...
Panie Darku!
Do złego Pan namawiasz, a to już nie dobrze.
A miałem Pana za takiego porządnego człowieka i pasiaka z krwi i kości.
Namawiać ludzi, aby uczestniczyli w tym co robi i reprezentuje sobą Lassota, toż to o pomstę do nieba woła.
Z dala od oportunistów i rozbijaków jedności cracoviackiej!!!
SACRA CRACOVIA
Ekhm, nie widzicie uśmieszków?
Nie łapiecie ironii?
Widać, że wiadro żółci mają wasze wątroby...
Poważna sprawa.
Tą żółć w nasze wątroby wlał pewien człowiek...
I jego poplecznicy...:P
axe, czy to prawda ze jubileuszowa Gala jest przeniesiona z Wawelu do orgrodow Muzeum Archeologicznego?
za taki numer musi odejsc!!!!
Jake Blues: tak, to prawda.
niech idzie w pi...u!!! kurwa żeby nawet remisu z Groclinem nie ugrać, no żesz kurwa!
hahah murhinio by wam napewno pomogl z takimi kopaczami jak skzrynski i cala jebana rodzinka
Ale wy jesteście POJEBANI!!!!!Co kurwa mógł zrobic tutaj trener?Jak w druzynie ma prawie samych kopaczy II-ligowych,którzy cały czas płaczą za wuefistą!!!!To maja być profesjonaliści?Gówno a nie profesjonaliści!Zasrane sieroty po Stawowym!!!!
Profesor wbił kolejnego samobójczego gola .Ten trener to jakies totalne nieporozumienie.Przez cały mecz z groclinem słychać bylo tylko Liczke .Ten nasz stał jak słup-wg nie reagowal na to co się dzieje na boisku.Koncepcja z Wojciechowskim jak defensywny pomocnik była tak udana jak Pawlusiński na lewej obronie.To jakaś totalna amatorszczyzna..Byłem na meczu i żal było patrzeć jak Rocki wkręcał ich w murawę jednego po drugim.Mamy defensywe tylko z nazwy ,o bramkarz to juz parodia.Cudem będzie jak cos wg w tej rundzie ugrają.Profesorze Filipiak co panu zawiniła sekcja pilki Cracovii że otacza ją pan takimi miernotami.Trener na ,,sztukę''tylko z nazwy z którego się śmieja legioniści bo kogokolwiek trenował to zawsze dramat.Mikulski jako ,,menager''bez żadnych osiągnięć przez cały czas pracy w Cracovii i do tego wszystkiego Tabisz (człowiek od niszczenia wszystkiego ,,prezes'kukułka jaskółka).Do tego ,,zawodnicy''z których połowa jest ligowcami tylko z nazwy.To co wyczynił wacek przy 2 golu to nawet junior by sie nie dał tak ograć.PROFESORZE FILIPIAK NIE PORA NA 100 LECIE ROBIĆ SOBIE Z CRACOVII JAJ I KPIN .Przez te pana ,,reformy''pozbycie sie najpierw kibicodziałaczy a zastąpienie je nieudacznikami Z Comarchu ,pozbycie sie Misiora i na jego miejsce chyba najbardziej nieudolny ,,prezes'od czasów powojennych Tabisz,Mikulski jak ,,menager''nic nie robiący ,pozbycie sie Stawowego i zatrudnienie najpierw kukułki a potem warszawkiej Jaskółki staliśmy sie z czołowej druzyny ligi POŚMIEWISKIEM .Brak zainteresowania ,brak transferów mimo że nawet ślepy widział że drużyna ma dziury w składzie i tylko z nazwy jest 1 ligowa-to sie nazywa AMATORSZCZYZNA!!!Profesorze Filipiak czy panu nie wstyd?????
k.. no może poczekajmy z oceną trenera do meczu w Wodzisławiu (mam nadzieję że już w meczu z Arką bedzie widać jakąś myśl taktyczną w graniu )
jeżeli chodzi o trenejro to należy się wstrzymać z oceną pzrynajmniej do Wodzisława.
Natomaist Potter ma racje ,że cała sytuacja jest totalna kompromitacją występującego od roku (NIE)zarządzania drużyna piłkarską....
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)