Michaelangelo Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> hugo_boss1968 Napisał(a):
> --------------------------------------------------
> -----
> > a co z pseudo-trenerem??
> >
> >
>
>
> na razie nie znalazł jeszcze pracy - ponoc ma
> trenowac Groclin
;) chodziło mi prawdziwego pseudo trenera AM....Ten z kótrego Ty i niektórzy szydzicie osiągnął "troszkę" lepsze wyniki z ta samą drużyną (to tak dla przypomnienia)
-
-
Skrzyński i Drumlak ukarani finansowo ,a Przytuła przesunięty do rezerw !!!!!
hehe. hugo, ale odpowiedź była kapitalnym dowcipem. czy się zgadzasz z WS, czy nie, to przyznać musisz, że chłopak walną celną i dowcipną ripostę, a Ty zaraz na poważnie :)
Jak łysy o beton walnął.
Nasz Łysy???? :)
Racja Borsuk..........Ale nie wziąłem tego na poważnie o czym świadczy "usmieszek" na początku mojego postu :P
no i co, tylko kary finansowe i to dla niektórych w zawieszeniu
z dużej chmury mały deszcz
poza przytułą oczywiście, który ma chyba źle poukładane w głowie
Z komunikatu na oficjalnej wychodzi że tylko Przytuła przesuniety do rezerw!A ten przydupas Skrzynia zostaje w 1 druzynie
Przytuła grał przecież u Mikulskiego w Szczakowiance. Ciekawe, czy tam też nagrywał...
ktos mi wytlumaczy bo niekumam poco Przytula nagrwal to ??? idzie do szkoly treneskiej i nagrywa zeby sie uczyc ??
Panowie nie ma co popadać w skrajności...
Tez słyszałem te plotki o herbie wisły tyle ze jedni mowili ze to niby Skrzynski ma, drudzy ze Swistak... Ja tam im do szatni nie wchodziłem i nie sprawdzałem ich, eksperci z JG chyba tez nie dokonywali oględzin :D
Ale prawdą jest ze "Skrzynia" swego czasu jak przyszedł do III-ligowej Cracovii zjawił sie na treningu w ORMOwskiej czapeczce, za którą dostał "małą" reprymende i ponoć potem sie oficjalnie przerzucił :D
Natomiast co do meritum sprawy to wydaje mi sie ze jego relegacja do IV-ligowych rezerw w obecnej sytuacji kadrowej to jakies nieporozumienie zarządu! A juz wogóle nie pojmuje dlaczego ta kara spotkała Przytułę, co to chłop po kontuzji dopiero dochodzi do swojej optymalnej formy:/
Pocieszam sie tylko ze ten węgierski stoper zagra i poradzi sobie w naszej słabej lidze...
fafa777 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> ktos mi wytlumaczy bo niekumam poco Przytula
> nagrwal to ??? idzie do szkoly treneskiej i
> nagrywa zeby sie uczyc ??
Nie po co tylko raczej dla kogo ?
Myslę, że jest taki jeden co to teraz ma sporo czasu, nie wystarczy mu komentowanie meczów w C+, więc sobie słucha Albina;-)
Krzysiu mógłby udostępnić nagrania z treningów,ja tam jestem ciekawy co Mikulski mówi na odprawach.Ale żeby karać tak surowo za metodę a'la Michnik do celów szkoleniowych to gruba przesada,ja pamiętam że na studiach też często nagrywałem wykłady by lepiej sobie przyswoic wiedze.Krzysiu jestem z Tobą nie martw się jeszcze buty od Armaniego głośno zastukają.
po pierwsze: uważam że decyzji Zarządu (tak jak wyroków sądowych) nie należy komentować... widocznie swoje powody do takich a nie innych decyzji Prezes (i inni członkowie Zarządu oczywiście też) miał!
po drugie: a to nie jest komentarz do decyzji tylko uwagi "piknika" widzącego nie tylko sprawę ale i człowieka:
- Przytuła czasem ma "głupie pomysły" czasem "pragnie być kabareciarzem"... no querva głupio i bardzo źle zrobił:):):) ... gdyby udostępniał domniemane nagrania na zewnątrz, to mogłaby być tylko jedna decyzja: W i w dodatku nie WNR... ale tym komunikatem załatwiono go na dłuuuugo - i nie tylko w naszym Klubie.. można to było w inne słowa ubrać... no który trener w Polsce weźmie go teraz? Ale lubię czasem takie powiedzonko, które czasem i sam przekuwam w czyny o zemście po latach (a teraz tekst tylko dla kumatych: i po co mi podkupiłeś Krzysiu tę karykaturę?)
Skrzynia: jak to powiedziała Uma T. w "Kill Bill" do malutkiej murzyneczki po zabiciu jej matki: "nagrabiła sobie"
Drumi: nie chcę sie w ogóle wypowiadać, bo może bym jeszcze kogoś obraził
Reszta "no comments" zgodnie z przytoczoną na wstępie zasadą...
A DO WSZYSTKICH ZAWODNIKÓW - PIŁKARZY: nie rozpaczać, nie rozpamiętywać tylko na boisku zapier... tak by wam się nawet jądra spociły
Niech będę złym prorokiem ale dzisiejsze zmiany nie wyprowadzą zespołu z kryzysu.To dopiero I etap.Co jeszcze potrzeba?
Dobrego psychologa i fizjologa dla zespołu
Ostrego trenera z autorytetem
Wymagającego lecz znającego się na piłce Zarządu
Kiedy zatem bedą następne zadziałania-Po przegranej z Groclinem.
dla mnie to jest chore a ten sierota mikulski jest nie normalny mialem znim do czynienia jako pilkarz i wiem co koles robi on jest jak ciota uwierz cie mi!
pilkarze cracovii na 100% chca sie go pozbyc dlatego tak grali
z tym tylko ze kibicow Cracovia WALI TO czy oni graja po do zeby sie kogos pozbyc.. oni maja grac tak jak najlepiej potrafia bo im sie za to placi.. jak sie nie podoba do niech wypierda...
teraz pokazała się prawda którą dawno temu pisał No Remose , Pies zawsze psem
będzie ... popieram Filipiaka
Rany , większość z umieszczonych tu informacji pokrywa sie z tym co przedstawił niejaki POTTER w swoim usuniętym wątku , chłop miał rację
neste, czy ty jesteś kibicem Stawowego, Skrzyńskiego lub Przytuły, czy Cracovii?
Potrzeba jeszcze trenera z JAJAMI..., a Mikkulski niestety ich nie ma...
Ps.Z tym nagrywaniem Mikulksiego to dla mnie dziecinada..ehh szkoda mówić.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)