Cracovii brak jest managera z prawdziwego zdarzenia ,który poukłada te klocki, będzie współpracował z trenerem i mu pomagał w doborze kadry.
Stawowy zbyt pochopnie usunął ze składu starych wyjadaczy :Wawrzyczka Citkę,Wisniewskiego,Świerczewskiego (nie dał szansy Piechnie)bo Profesor uwierzył Stawowemu że ma zespół na puchary.(razem z Banią to mówili)
Teraz mamy krótką ławkę i nie ma kto grać ...
-
-
Czy w klubie jest dyrektor sportowy?
Więc tak - owszem w klubie jest manager, a jest nim... Albin Mikulski (ciągle i niezmiennie pełni tą funkcję; a Stawowy takiego komfortu nie miał).
Natomiast dyrektorem sportowym jest Przemysław Pietraszewski, ale on ma inne zadania niż pomoc w doborze kadry...
stach masz wiadomości sprzed 1 wojny światowej ;)
Pietraszewski podobno złożył wypowiedzenie, a teraz jest na urlopie...
Jak to nie ma dyrektora kpiny sobie robicie z jakuba tabisza?Jest to człowiek orkiestra od każdej roboty .To ;menager sportowy bo Mikulski jest trenerem i obowiązki spadły na barki jakuba.Dyrektor sportowy to też ta sama niezniszczalna osoba jak również scaut ,specjalista od finansów.W obliczu ciężkiej sytuacji zespołu być może uda się profesorowi przekonać diego armando tabisza do powrotu na boisko .Wszak to prawdziwy gooleador i postrach bramkarzy.Można by pomyśleć o dodatkowej fusze dla niego 2 trenera i kierownika drużyny.Wszak kto jak kto ale ,,prezes ''rodem z kańczugi żadnej pracy się nie lęka.
steam-roller,
o ile wiem to wiadomości mam najświeższe. Może tylko pominąłem sprawę rzekomego złożonego wypowiedzenia przez pana Pietraszewskiego, ale tego akurat nikt na pewno nie wie. W każdym razie Pietraszewski jeszcze tydzień temu normalnie pracował w klubie i nie był na urlopie.
Więc managerem klubu jest z całą pewnością Albin Mikulski, a dyrektorem sportowym Przemysław Pietraszewski.
Pietraszewski odszedł. albo już nie pracuje, albo właśnie kończy mu się okres wypowiedzenia. w wyborczej było. mała notka na dole strony, ale było.
stach - Pietraszewski złożył wypowiedzenie ponad miesiąc temu, a co do Mikulskiego - wyszło na Twoje - wrócił na menedżera. Więc remis ;)
steam-roller, knur,
więc tak - Pietraszewski złożył dymisję i teraz prawdopodobnie kończy mu się okres wypowiedzenia (ale w klubie był jeszcze tydzień temu). Natomiast powiadam jeszcze raz, że Mikulski przez cały (na szczęście krótki) okres swojego "trenerowania" pełnił również funkcję managera w klubie! Jestem tego w 100% pewny i dlatego to tyle w tym temacie... ;)
Lepiej cieszmy się, że wywalili Mikulskiego i mamy nowego trenera! :) :)
stach Napisał(a):
>
> Lepiej cieszmy się, że wywalili Mikulskiego i mamy
> nowego trenera!
chyba niestety nie wywalili
bedzie dalej menago
giewu:
(...)- Pomagałem w poszukiwaniach trenera, a Stefan Białas jest najlepszą osobą na to stanowisko - wyjaśnił Mikulski. Sam wraca na stanowisko menedżera klubu.
najwyraźniej nie chciał być trenerem - to by wyjaśniało, czemu nie był przejęty wynikami
Ja mimo wzystko wierzę że człowiek orkiestra rodem z kańczugi da radę udzwignąć te ciężary pracy na wielu stanowiskach na swoich wątłych ramionach.Po co nam jakiś pietraszewski jak mamy ,,wielkiego;tabisza.Z nim mimo doraźnych klopotów czeka nas LIGA Mistrzów!!!!
No to odwołuję to, co napisałem o "niekopaniu leżącego" w sąsiednim wątku.
Najgorsze że dalej Mikulski zostaje w klubie....
Już miałem nadzieję, że ta menda odczepi się od nas raz na zawsze....
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)