hmmm, alez spokojnie, spokojnie
przeciez nikt mu krzywdy nie robi ;)
tylko lustrujemy, co by wtopy nie bylo jak z pewnym konkursowym szalikiem...
-
-
Powstaje dział Public Relations MKS Cracovia SSA
zwłaszcza ze nowe konkursy ogłoszone ;) tutaj:http://www.cracovia.pl/b_news.php?newsid=529 i tutaj: http://www.cracovia.pl/b_news.php?newsid=532 ;) musimy odpowiednio wcześniej wszystko dokładnie sprawdzić ;) co by jak Manieź już zaznaczyl żadnej wtopy niebyło jak przy okazji zapomnianego już hasełka: [b]W[/b]iara [b]I[/b] [b]S[/b]zacunek, [b]E[/b]litę [b]Ł[/b]ączy [b]K[/b]lub [b]A[/b]kademicki ;)
dementor powiem ci jedno ja jestem z" woli "jak chcesz to tu przyjedz a mnie napewno znajdziesz!! a ania jest moja dziewczyna !!! zreszta poznalismy sie na stadionie cracovi!!!
ale widze ze ty nie masz nic innego do roboty tylko robic zament !!! moze ty wislak jestes co????
Heh
Obrońcy z pasiackiego sklepiku sie znależli...
LUSTROWAĆ TRZA BO TAKIE CZASY...
a na marginesie czy w/w czlowiek obecnie nasz PR nie gral w zWisle w koszykówke...??
a propos sklepiku. Przeklejam wpis z innego tematu:
[i]Bełchatów przekazał 300 biletów. Są już do kupienia u nas w klubie. Będą wpuszczani tylko Ci kibice, którzy będą mieli zakupiony w Krakowie bilet (15 zł) i będą na liście. Lista zostanie zamknieta jutro tj, piatek o 15. Dzwoniłam przed chwilą do sklepiku. dziewczyny sprzedały 4 bilety!!!![/i]
Za Surosza informacje o listach wyjazdowych i biletach na wyjazd były na oficjalce natychmiast po ich trafieniu do sklepiku. Teraz nie ma nic.
No to już mamy jasność.
tu ANIACRAC dementor odpowiedz mi tylko na jedno pytanie ty tez jestes z podwawelskiego??i znasz ich? jesli ich znasz to chyba musisz o tym wiedziec ze jego brat gral w cracovi a jego ojciec chodzi na mecze!! wiesz o tym czy poprostu to wszystko zmyslasz co??? a nie bede sie przelogowywac bo mi sie nie chce wszystko jedno czy pisze od swojego misia czy ze swojego loginu !!!!
No. Informację o biletach na Bełchatów powinien bezzwłocznie podać. To musi być szybka i precyzyjna informacja dla kibiców. Fuszerka w tym zakresie byłaby dyskwalifikująca.
Druhu, do roboty !!!
ooo, nowy pijar czyta forum. Zadziałało. Właśnie się pojawiła informacja o biletach.
Tak trzymać.
Podwaleskie to nie są 100% PASY szczegolnie było to widać na "Mszy Pojednania". A szczepowy M. to sympatyczny gości jest. Znałam go w czasach swojej młodości kiedy to jeżdzilismy na obozy harcerskie. Poszukam w pamietniku albo Pele-Mele może kiedys mi sie wpisał:))
Zula co było widać ?
a dajcie sobie na luz
niech koleś popracuje zaprezentuje swoje możliwości a potem się go rozliczy :)
Khalid Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Wezcie juz przestancie.
>
> Po OWOCACH pracy poznamy pana Miedzika a nie po
> anonimowych wpisach na forum. Zobaczymy co zrobi
> co zdziala.
> Jedna z najlepszych spraw jaka w latach 80ych
> wyprodukowano
> w owczesnym GTS-e tj szkolka pilkarska od
> podstaw
> zostala stworzona przez exPasiaka Chemicza....
> Dla mnie - podobnie jak dla RBP harcerstwo to
> ogromny plus. Nie daje oczywiscie 100% gwarancji
> ale duza nadzieje ,ze mamy do czynienia z
> gosciem
> na odpowiednim poziomie, ktory jak przyjal prace
> to wykona ja najlepiej jak potrafi.
>
> Dajcie chlopakowi spokoj na pol roku a potem
> POGADAMY o efektach jakie osiagnal PR w Cracovii
> [b]ElMOneta tez nie byl Pasiakiem jak przychodzil[/b]
> a okazal sie najlepszym pracownikiem jaki "za
> Misiora" zostal zatrudniony
> ...co zreszta rynek pilkarski znakomita oferta
> pracy docenil.
>
Autor: Karvin (IP zapamiętane)
Data: 30 mar 2006 - 19:04:58
>a dajcie sobie na luz
>niech koleś popracuje zaprezentuje swoje możliwości a potem się go rozliczy
--------------------
Tak jest, Panowie, gorąco was popieram.
Jeśli będzie robił dla Cracovii dobrą robotę -
dajmy mu szansę!
Cieszmy się że jest i zdaje się chce coś zrobić!
Przez tak długi okres czasu kogoś tego rodzaju było nam brak...
Młody, mało doświadczony - a może okaże się że to lepiej?
[b]Panie Tomaszu - powodzenia! Dla Pana i dla Cracovii - NASZEJ (Pańskiej też) Cracovii![/b]
Dzisiaj dopiero na forum zobaczylem temat o Tomku i mnie zamurowało. Znam go bardzo dobrze i nie mogę sie zgodzić żeby niektorzy jeździli po nim jak po "burej suce".
Tomek jest tytanem pracy, kopalnią pomysłów i uczciwym czlowiekiem.Jest stworzony do pracy w PR nie jest żadnym rzecznikiem prasowym klubu, bo sam sobie zdaje sprawę że na takim stanowisku trzeba rozbić wszystkie lustra w domu żeby rano nie bylo sie gdzie przeglądnąć.
Czy ktoś z was (obojetny, dev czy inni) rozmawiał z nim choc 5 minut? Poznał jego plany, zamysły odnośnie Cracovii?
Tomek jest przede wszystkim pasjonatem piłki nożnej. Lubi pilke na wysokim poziomie. Regularnie oglada mecze pucharów europejskich, ma duża wiedze na ten temat.Z pewnością jego wizyty na meczach Wisły wynikały z tego że chciał zobaczyc trochę lepszej pilki
bo w końcu czy sie to komus podoba czy nie w ostatnich latach Wisła byla w czubie ekstraklasy.Wiem rownież że podczas swoich studiow zafascynował go temat Cracovii i jej wiernych kibiców którzy byli z nia nawet w okręgowce. Stworzył wizje dalekosiężnych planów odnośnie miejsca klubu w świadomości społeczności lokalnej i szerzej: spoleczności polskiej czy nawet europejskiej.
Zanim bedziecie ferowac wyroki to pozwolcie mu działać.Iddźcie na Wielicką i poproście go żeby wam pokazał przygotowaną przez niego prezentacje multimedialną gdzie przez 10 minut pokazu zawarł swoja myśl odnośnie wizerunku klubu na 100-lecie istnienia.
Czemu nie pluliście np.na Kazka Węgrzyna który grał w Wiśle, dalej chodzi tam na mecze ale zafascynowała go Cracovia i o niej wypowiada się z sentymentem. Dlaczego nie plujecie na El Monetę ktory poszedł pracować do "wrogiej" Jagielloni?
We wszystkich tych przypadkach liczy sie profesjonalizm i z tego można człowieka zatrudnionego w klubie rozliczać.
Ktoś wymyslil jakiegoś bzdeta odnośnie tego że ojciec Tomka grał w kosza w Wiśle i juz niektorzy uczepili się tego tematu jak nie przymierzając kundelek nogawki spodni. A jest to oczywista nieprawda.
Tomek znamy sie kupe lat, mówilem Ci że nie będzie łatwo ale znając Ciebie łatwo sie nie poddasz. Życzę ci wielu sukcesów w pracy dla dobra Cracovii.Trzymaj się!!!
tak, tak jak zwykle
ktos cos chce w Cracovii zrobic to odrazu nasi wspanili kibice pierdolnac klody pod nogi maja zamiar
z kim tak nie bylo - chyba z kazdym :/
Wez sie Medyk do roboty, a glupotami nie przejmuje.
Forum czytaj bo wiele sie dowiesz (takze o sobie cos nowego :)) - to osobie olej - sluchaj glosu trybun i rob to co do Ciebie nalezy.
Na rece patrzyc Ci bedziemy, nie w metryke.
te DEM-oderator przyszpanowales? ;)
torreador:
[i]Dzisiaj dopiero na forum zobaczylem temat o Tomku i mnie zamurowało. Znam go bardzo dobrze [...] Tomek jest tytanem pracy, kopalnią pomysłów i uczciwym czlowiekiem.[...]
Tomek znamy sie kupe lat, mówilem Ci że nie będzie łatwo ale znając Ciebie łatwo sie nie poddasz. Życzę ci wielu sukcesów w pracy dla dobra Cracovii.Trzymaj się!!![/i]
Dołączam się do życzeń. Powodzenia.
cześć znowu.
Dwie sprawy na szybko.
1. jego braciszek Łukasz też przydupcał na gts
2.TORREADOR: "Z pewnością jego wizyty na meczach Wisły wynikały z tego że chciał zobaczyc trochę lepszej pilki "
Tomek i Łukasz podupcali na gts w drugiej i początkach pierwszej ligi (95-96?), więc "trochę lepszą piłkę " mógł obejrzeć na Kałuzy =koniec sezonu: gts 13 miejsce, Pasy w II lidze 5 chyba :)=
a pozatym CO TO KURWA JEST ZA ARGUMENT??????? Ty też mając do wyboru Pasy z Bełchatowem i wisłę z Polonią obejrzysz wisłę bo to pierwsza liga itd????
ZAZNACZAM ZE NIE MAM NA CELU KRUCJATY PRZECIWKO MIĘDZIKOWI CHOCIAZ MOZE TO TAK WYGLĄDA.
Po prostu pare osób interesują takie sprawy.
EDIT: jeszcze Polska-izrael w 97 > też po odwrotnej stronie.
Obojetne co znaczy slowo "podupcali"?:D
dajmy chlopakowi zyc, przeciez go nie ukrzyzujemy teraz. Moze przejdzie jakas pasiasta metamorfoze i solidna praca zdobedzie szacunek otoczenia...
co Wy tak na faceta najeżdżacie. Jeszcze nie zrobił nic przeciwko Cracovii, a narazie zrobił dwa fajne konkursy (mam nadzieję, że coś wygram :-)
Trener Stawowy też był wcześniej trenerem w Wiśle i jakoś nie było nagonki na niego z tego powodu.
Zobaczymy jak się spisze. Dajmy mu trochę czasu, aby mógł pokazać, czy robi coś dla Cracovii czy przeciw Cracovii. I wtedy oceniajmy
obojetny czy jak tam sie nazywasz wszystko jedno ! a skad ty tyle wiesz co sam chodziles na te mecze wisly ?? a z bardzo dobrych zrodel wiem ze jego brat byl juniorem cracovi dosc dlugo wiec co tym tam wiesz?? a o co chodzi ze na meczu polska izrael byl po drugiej stronie??? on napewno byl za polska a ty za izreaelem? nie rozumiem ?? daj chlopakowi popracowac a pozniej sie zobaczy co zrobil i jakie sa efekty!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)