Pozwolę sobie przekleić wpis BartAcida z innego tematu, bo to bardzo ważne aby uniknąć niespodzianek, a ktoś mógłby tam nie zajrzeć:
[i]Bełchatów przekazał 300 biletów. Są już do kupienia u nas w klubie. Będą wpuszczani tylko Ci kibice, którzy będą mieli zakupiony w Krakowie bilet (15 zł) i będą na liście. [b]Lista zostanie zamknieta jutro tj, piatek o 15.[/b]
Dzwoniłam przed chwilą do sklepiku. dziewczyny sprzedały 4 bilety!!!!
aha, nasz klub nie organizuje żadnego transportu [/i]
-
-
Przydałby się masowy wyjazd do Bełchatowa...
dlaczego lista zostanie zamknięta o 15? Przecież ludzie pracują, a nie każdy może wyjść z pracy. Zawsze w ostatnim dniu była nawet przedłużana praca sklepiku, aby kibice mogli kupić bilety. Powinno być co najmniej do 18.00. Zostaje 26 godzin, to wystarczająco dużo czau aby przefaksować a nawet dowieźć taką listę do Bełchatowa
Czyżby komuś zależało na tym aby nas jak najmniej pojechało?
nurek
Mógł sobie np. zażyczyć Bełchatów listę kibiców już w piatek wieczorem...
hmm mozna "zapisac sie telefonicznie" a bilet odebrac pozniej (tzn. w piatek po 15)??
zadzwoń do sklepiku to się dowiesz ;)
http://www.cracovia.pl/b_news.php?newsid=535 wszystkie informacje na temat wyjazdu sa na tej stronie!!! ile jest kilometrow do belchatowa???????????
nie wszystkie, bo nie ma, że Bełchatów dał tylko 300 biletów, ani np. czy można telefonicznie zamówić. Pozatym te informacje są od 15.30 dopiero ;)
A do Bełchatowa jest (zależnie od obranej trasy) do 210 - 250 km
Najlepsza jakosciowo i najszybsza droga: Krakow, A4, Czestochowa, Belchatow - tzw. gierkowka. Kazda inna krotsza, ale wolniejsza i po gorszych drogach...
Bilety beda jutro dostepne w sklepiku, mozna sie zapisac telefonicznie i odebrac do konca pracy sklepiku.
I decydujcie sie na ten wyjazd, bo jest znowu lekka kicha... Wiem, ze graja nasi szmatlawo, ale to jednk ekstraklasa po 20 latach... Skoro jezdilismy w IIIciej i IIgiej na zadupia, to moze na mniejsze zadupie w I lidze prosciutenka droga tez sie wybierzemy w przywoitej liczbie? Poza tym - wiosna jest, nie?;-)
Wyjazd będzie masowy jak chyba niejaki Masa z nami pojedzie. Na razie do 13.00 sprzedano ok. 20 biletów :(
Jeszcze godzine mozna sie na bilety zapisywac, a ja nie moge sie skontaktowac z gosciem z ktorym mialem jechac :(
info z ostatniej chwili: podsłyszane w sklepiku, bilety można zamawiać do 18.
organizuje ktoś jakiegoś busa?
z pod klubu są busy !! byłem dzisiaj na wielickiej i koszt przejazdu to wsumie 15 zł !! czyli chyba niedrogo ?? plus bilet oczywiście !
wszyscy do bełchatowa !!
Znając życie i tak będzie można bilety kupić w Bełchatowie w kasach. Ja nigdy nie kupuje biletu w klubie , a i tak zawsze na sektor gosci wchodze bez problemu .
No to ruszamy... Do boooooooooooooooooooju CRACOVIA!
spod klubu odjechały busy a w nich ok. 300 osób !! szykuja się niezła frekwencja
Do boju marsz zwycieństwo czeka nas Cracovio.
przydałoby sie dziś przełamać impas, kur!@, nie moge przeżyć że z groclinem znów zero na trybunach ,a piłkarze w potrzebie....
Santo, wybacz, ale jakos tym razem mnie nie bawi Twoje poczucie humoru... Prima aprilis akurat gowniany zapodales z tymi busami... Zamiast polewac, moze rusz pupe i pojedz na wyjazd...
Krotko na temat Belchatowa:
- gry nie komentuje, w radiu musialo i tak "wygladac" lepiej niz na zywo...
- naszych 50 osob
- Dolnoslazak: dla Ciebie gratki jak zwykle za przybycie! Tak 3maj, masz Stary jaja!
- wlasnie w takie dni slowa "czy wygrywasz, czy nie..." nabieraja swojego znaczenia! Szkoda, ze tylko dla 50ciu najwytrwalszych... Reszta kibicow dopinguje na Forum... Ide spac, bo humor mam jakby sredni. nARKA!
PS. jakby cos to na mnie mozecie napierd... do woli, ze bylem nieco zgryzliwy... Jakos zniose i pewnie znowu pojade w Polske za Pasami...
[img]http://www.e-gks.info/fotki/gkscracovia/61.JPG[/img]
:-(
Pozdro dla tych co byli.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)