.
-
-
PIĄTEK- DOPING TYLKO POZYTYWNY!!!
Zróbmy z tego dnia święto! Nie dopuścić Tyszan do głosy. Znieść Tychy dopingiem z lodu.
Bez bluzgów - Tylko =C=R=A=C=O=V=I=A= !!!! I żadnych flag! I
TAK,TAK,TAK !!!!!!!
I pobijmy rekord z Hej Pasy gol, proponuję całą pierwszą tercję!!!!
dla mnie Hej Pasy gol to element idealny jak przegrywamy , wlasnie na 3 T , ale jak chcecie :P
może być cały mecz nonstop :)
Ubrać się na sportowo, zrobić rozgrzewkę i dawać!
Heeeej Pasy goooooool!
pasiak na zawsze Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> dla mnie Hej Pasy gol to element idealny jak
> przegrywamy
Z tym pasiak to będzie problem, bo jutro nie będziemy przegrywać, ani przez chwilę :P
cały mecz nie dam rady, ale tak z połowę to spoko
w weekend gadac nie musze ;)
Wiadomo, że nikt nie da rady śpiewać prze 3 tercje, ale przecież można to robić na zmianę, część spiewa, część klaszcze, tak jak to było we wtorek i będzie lux
Jest cały wywiad z Laszkiewiczem, ale fragmencik pozwolę sobie powtórzyć tutaj:
:...Hokeiści liczą na taki doping, jakim kibice wspomogli ich w trzeciej tercji wtorkowego spotkania. Ponad dwa tysiące gardeł jak w transie krzyczało wówczas „Hej, »Pasy «, gol!”. - To był piękny doping. Dzięki niemu włączyliśmy piąty bieg - uważa Laszkiewicz. - Prosimy naszych fanów, żeby w piątek od początku nie oszczędzali gardła. Wtedy powinniśmy wygrać, a zdobycie mistrzostwa we własnej hali to coś pięknego"
I jeszcze przypomnę, że nawet Wyborcza po wtorkowym meczu napisała:
"...Na trybunach zapanowała euforia. Kibice mieli spory udział w tych golach - od początku tercji jak w transie śpiewali "Hej, Pasy, gol!" tak głośno, że można się było obawiać o konstrukcję hali."
A o gardła nie ma co się martwić - przepłuczemy szampanem!
Tylko przed zakonczeniem meczu niech nie bedzie skandowane Mistrz Mistzr CRACOVIA bo juz we wronkcha na 15 min przed koncem bylo o pucharach
hop
dokladnie to co dzelo napisal juz coponiektórym sie euforia taka właczyła jaky to mistrzostwo juz do nas nalezało
niestety trzeba postawic dZisija krpoke na d i ....
dopingowac tak jak w 3 tercji na pełnej k....e os samego poczatku meczu
juz to raz napisalem, ale powtorze....
szkoda ze takiego dopingu nie mamy na pilce!!
bilo swietnie!!
MISTRZ, MISTRZ NASZ KS!!
z meczu na mecz corac lepszy doping az strach pomyslec jak by wygladal gdyby czekal nas mecz jeszcze we wtorek :p
Ten doping, ta atmosfera!!!!!
AMOK!!!!!
Czekamy na tcoś taiego na pi łce i wierzę, że tak będzie
NADCHODZI WIELKA CRACOVIA PASIACY I NIE MA OD TEGO ODWROTU!!!!!!!!!!!!!!!!!
co to na onecie i wp piszą,że były jakieś zamieszki? Ktoś wyjaśni może o co chodzi??
Aha, co było napisane na białej fladze, która została wywieszona obok ławki kar?? Z góry dzięki za info.
Niestety był bardzo nieprzjemny moment przy drugim wejściu, stałem tuż obok. Nagle zakotłowało się, grupa anty-w wywlekała jakiegoś gościa. Za moment zaczęła się totalna demolka, musieliśmy się cofnąć w dół, bo ktoś odpalił racę. Sprawa bardzo niefajna, bo były tam całe rodziny z dziećmi. Całą rzecz nakręcała grupa gówniarzy (15-17 lat) w kapturach i oczywiście paru miało kurtki anty-W.
Mam nadzieję, że nikomu nic poważnego się nie stało. Nic więcej na ten temat, żeby nie psuć święta.
Stałem obok, po chwili można było wrócić na swoje miejsca. Początkowo wyglądało bardzo nieciekawie, ale pozytyw po zajściu był taki że na górze zrobił się luz i można było III tercję oglądać bardzo komfortowo (przy takim święcie trzeba szukać jasnych stron).
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)