Ja tak z boku dyskusji
Panowie Owen i Bundy.
Wasze wypowiedzi sugerujace ,ze powodem bana dla waszego kolegi sa jego merytoryczne wypowiedzi sa po prostu najnormalniej na swiecie niekulturalne.
Facet dostal bana za obrazanie naszego Klubu i
kibicow. Nie widzieliscie tego wpisu a WYPOWIADACIE sie obrazajac Karvina. Jest szczerze mowiac mocniejsze okreslenie na wasze postepowanie niz "niekulturalne" ale daruje je sobie.
Proponuje pomyslec troche zanim cos sie napisze.
-
-
Spekulacje , Transfery Sezonu 2006/2007
tak tylko żebyscie nie przyszli do Podhala i nie prosili o zawodników tak jak to było kilka lat temu,a ty karvin też się nie przemądrzaj tyle bo jak sam wiesz byli lub obecni wychowankowie cracovi też bardzo ale to bardzo cię nie lubią za to wychwalanie tej waszej zbieraniny i ty dobrze o tym wiesz ,a ja się naprawdę cracovią nie martwie tak jak wczesniej ci napisałem cieszę się że powstał silny klub i że mecze są wyrównane jak najwięcej takich klubów to myślę że poziom hokeja w Polsce pojdzie w górę pozdrowienia
owen1
Zdecyduj się ! Cracovia to "silny klub", czy "zbieranina" ? Bo odnoszę wrażenie jakbyś sam sobie przeczył...
Pzdr.:Leesior
nie ma co wymagac kultury od gosci, ktorzy kiedys przegrywajac medal mistrzostw Polski juniorow potrafili wygasic swiatla na lodowisku podczas ekoracji tak, ze odbywala sie ona w ciemnosciach.
o finale tegorocznego PP już nie mówiąc.
jako moderator mam kilka uwag do piszących tu Podhalańczyków ...
umowmy sie co do kilku rzeczy ...
1. to jest forum kibiców i sympatyków Cracovii ...
2. jesteście tu w gościach ...
3. jak do was do domu ktos przychodzi nie potrafi się zachować i zaczyna was obrazać to co robicie bo ja pokazuję takiej osobie drzwi ...
4. jeszcze nigdy w historii tego forum nikt nie dostał tu bana za "merytoryczna wartosc swojej wypowiedzi" ...
5. ban dla waszego kolegi jak najbardzej słuszny rozmawiałem o tym z Karvinem i zrobił bym to samo ...
pozdrawiam i zapraszam do rzeczowej dyskusji ...
p.s.
owen ...
Cracovii piszemy z dużej litery i przez 2 "i" na końcu ...
p.s. 2
nie piszcie ze nie mamy swoich wychowanków bo tak nie jest mamy grupy młodzierzowe i za pare lat będziemy mieli z tych dzieciaków pozytek ...
Kiedy się kończy okno transferowe. Czy nie 30 czerwca aby?
PRZYBYLI:
Daniel Laszkiewicz - Napastnik - TKH Toruń
Zbigniew Podlipni - Napastnik - Podhale Nowy Targ
Piotr Gil - Obrońca - Podhale Nowy Targ
Michal Pinc (Czechy) - Napastnik - Lillehammer IHK (Norwegia)
Richard Hartmann (Słowacja) - Napastnik - HK 36 Skalica (Słowacja)
UBYLI:
Krzysztof Śliwa - Napastnik - Koniec Kariery (?)
Rafał Twardy - Napastnik - Zagłębie Sosnowiec
Martin Voznik - Napastnik - Dynamo-Energiya Ekaterinburg (Rosja)
Patrik Scibran - Obrońca - powrót do HKM Zvolen (?)
Bartłomiej Piotrowski - Obrońca - Podhale Nowy Targ
Michał Piotrowski - Napastnik - Podhale Nowy Targ
Adrian Chabior - Obrońca - KTH Krynica (?)
--------------------------------------------------------------------
na dzien dzisiejszy iloscowo jestesmy na minus. Jakosciowo ciezko powiedziec
Kłys podobno rozmawia z toruniem :-(
Piekarski podpisał kontrakt :-)
no to bardzo dobra informacja :)
i dobrze. Piekarski jest lepszy od Kłysa (chociaż jeden obrońca jeszcze by nam się przydał). Chociaz jeszcze to jnie oznacza, że nie będzie takiej wojenki jak o Dulębę n.p.:
[i]Kontrakt podpisany ale nie wiadomo czy zagrasz od początku sezonu.
- To jest kwestia między klubami. To jest trochę na innej zasadzie bo nie jestem wychowankiem klubu z Oświęcimia. Przyszedłem do Unii jako wolny zawodnik, więc na jakiej podstawie żądają za mnie pieniądze. Gdy przychodziłem do Oświęcimia to miałem ustne zapewnienie od prezesa Woźnickiego że gdy będę chciał gdzieś odejść nie będzie robił problem. Teraz gdy chcę grać w Krakowie, prezes Unii wypiera się że taka rozmowa nie miała miejsca. Jednak mam nadzieje że w miarę szybko się to wyjaśni.[/i]
(fragment kursywą jest autorstwa Pana Sebastiana Królickiego i pochodzi z portalu hokej 24.pl. Na marginesie: kontrakt podpisuje się z kimś a nie w kimś :D)
niestety, od grabarza hokeja trzeba brać wszystko na piśmie, panie Grzegorzu.
z Piekarskim mamy 9 obrońców Nurek... (zakładając że status Dulęby jest w porządku)
zakładając... Ale ja Woźnickiemu nie wierzę. W nic. I może się okazać, że po raz kolejny będzie sobie ikazał zapłacić za Dulębę, tak jak Skowroński trzeci rok z rzedu chce pieniądze za Sarnika
A tych 10 (razem z Dulębą) to nijak się nie mogę doliczyć. Wychodzi mi 6 + Dulęba i Piekarski (obaj o niepewnym statusie)
Panie Nurek może łaskawie podawałby Pan źródło wklejanych informacji na forum bo nie wierze że sam to napisałeś. Pozdrawiam.
9 Nurek:
Marian Csorich
Oktawiusz Marcińczak
Mariusz Dulęba
Grzegorz Piekarski
Grzegorz Gąska
Paweł Kozendra
Daniel Galant
Tomasz Landowski
Piotr Gil
te 10 (przed edycją) bierze się stąd że zakładam że zakontraktujemy jakiegoś innostrańca na obronę
Sebastian - to nie jest strona internetowa tylko forum więc można czasem źródło pominąć - naprawdę nie gorączkuj się
Nie gorączkuje się, po prostu zaglądam tu od czasu do czasu i Pan Nurek prawie za każdym razem pomija źródło. Forum, Forum, to może po prostu linka podac zamiast wklejac tekst bez źródła :)
źródło podaje się w przypadku cytowania całości (ustawa Prawo Prasowe). I tak zaznaczam zawsze kursywą, że to cytat, a nie moje. Inni przeklejają całość i nawet nie kursywują. Im widać wolno. SKH czepia się mnie, bo ja Sanoka nie lubię od czasu jak o mało tam szklaną butelką w łeb nie dostałem (ciekawe czy w nowej pięknej hali też będą latać butelki :P) Ale skoro kolegę z Sanoka tak to strasznie boli - będe podawał źródło (hokej24.pl) nawet jak zacytuję pół zdania ;)
Karvin. 7+2 to nie 10 :). A Gąska to i tak nie zagra, najwyżej go wpiszą do protokołu. Już prędzej Landowski zagra, choć to też niepewne.
7-1 = 6 :P
ale ja się tam nie znam, ja tylko szary kibol jestem
(powyższy tekst [b]nie jest[/b] z portalu hokej24.net)
Nurek toć wyedytowałem posta (zanim Ty poprzedniego napisałeś)
a nawet się wytłumaczyłem skąd wziąłem 10
ale Ty nie doczytałeś...
a Grześka Gąski i Tomka Landowskiego nie skreślaj - bo możesz się srogo pomylić...
:)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (3 użytkowników)
Goście (3)