Piłkarz Cracovii Krzysztof Radwański traci wzrok - poinformował "Super Express". - Nie wiem, czy w ogóle będę mógł grać w piłkę - mówi piłkarz.
Do 28 lutego podczas treningu Radwański dostał piłką w oko.
- Piłka odbiła się od słupka, chciałem ją wybić, ale ona trafiła mnie w prawe oko - relacjonuje Radwański. - Nawet nie zdążyłem zamknąć powieki. Tyle że nie od razu zorientowałem się, że coś jest nie tak. Wykonałem jeszcze jedno ćwiczenie. Nagle zamknąłem lewe oko i... przeżyłem szok. Dotarło do mnie, że na prawe w ogóle nie widzę! Widziałem, ale ciemność.
Radwański trafił do szpitala, gdzie przeszedł dokładne badania.
- Popękały naczynia, wylała się krew w oku - opowiada. - Pierwsza diagnoza, jaką usłyszałem, to dwa tygodnie przerwy. Jednak, gdy ostatnio poszedłem na kontrolę, okazało się, że okres leczenia znacznie się wydłuży. Ile będę pauzował? Tego nie wie nikt. Na razie dostałem zwolnienie na 30 dni. Co tydzień muszę chodzić do lekarza, aby sprawdził, czy chore oko wraca do zdrowia - mówi.
- Nie mogę ćwiczyć, nie mogę pracować, zabronili mi nawet biegać, bo przy wysiłku wzrasta ciśnienie i może nastąpić kolejny wylew krwi w oku - obawia się Radwański.
:(
-
-
Krzyśka Radwańskiego problemy ze zdrowiem (zmiana nazwy wątku na życzenie MisioPasa)
Kurde wielka szkoda, mam nadzieje, że wyleczy się szybko z tego .. Trzymaj się Krzysiu ..
Krzysiek TRZYMAJ SIE!!!!!!MAM NADZIEJE ŻE WSZYSTKO BĘDZIE W PORZĄDKU!!!!
I po co ten dramatyczny tytuł ze szmatławca.
Sprawa jest poważna, ale bez paniki.
wracaj Krzysiek do zdrowia !!!
Tytuł sensacyjny, szmatławy supreekspresie. Krzysiek, z takich rzeczy się wychodzi. trzymaj się i wracaj do zdrowia!!!!!!!!!
Bardzo idiotyczny tytuł, zwłaszcza że zagrożone jest jedno oko, natomiast drugie jest całkowicie w porządku.... Gdyby okazało sie najgorsze (odpukać trzy razy) Krzysiek i tak nie straci wzroku....
Trzymaj się - jesteśmy z Tobą!
bedzie dobrze !!!!!!!!! to jest do zwalczenia
Jesteśmy z Tobą.
Jesteśmy z Tobą. Dziękujemy za wiele i prosimy o jeszcze!
Wyjdziesz z tego, a nie męcz schorowanego oka czytaniem tabloidów. :)
Krzysiu zdrowia życzę ...
Fafel zdrowiej jaknajszybciej bo jestes niezbedny.Jnas moze Cie nie powola,ale jak dla mnie i tak od paru lat jestes najrowniej grajacym polskim obronca.
Krzysiek jesteśmy z Tobą wracaj jak najszybciej CZEKAMY!!!
Z tego co wiem, oko jest najszybciej regenerującym sie organem organizmu. Będzie więc dobrze. Krzychu jeszcze nie raz stanie na straży pasiackiej bramki.
ja pitole ten tytuł mnie przeraził..
Krzysiek trzymaj się!!
[url]http://pilka.interia.pl/liga/1/news?ctinf=729296&a=1[/url]
Popatrzcie, ile tam wpisów z sympatią do Fąfla... i ile ciepłych słow od kibiców Wisły...
Paru (podpisujących się Wisłą) daje głupie komentarze i zaraz potem inni wiślacy "rugają" ich ile wlezie.
To naprawdę jest - w tym dramatycznym momencie - optymistyczne... Pokazuje, ze nas - normalnych kibiców - jest znacznie więcej...
Trzymaj się Krzysiek jesteśmy z tobą .Do zobaczenia na boisku przy Kałuży.
Tylko PASY!!!!!!!!!!!!!!
Wracaj do zdrowia Krzysiek !!!
Zycze szybkiego powrotu do zdrwia i powrotu na boisko!A w nastepnych derbach strzelenia zwycieskiej bramki!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)