Mamy ewidentny kompleks!
Możemy im jebnąc tylko 8 goli...
-
-
Kompleks Podhala????
Tak, po strzeleniu 8 gola nasz system gry kompletnie się zalamuje.
Rohacek zrób coś z tym!!
Też uważam, że coś jest tu niedopracowane.....
niektore zespoly po prostu nam nie leżą...
A najgorsze to jest to, ze juz tego w tym sezonie naprawią;-)
dajcie spokój, styl jest nieważny, ważne jest zwycięstwo ;)
zrzygam się, żadnej dwucyfrówki w 6 meczach!!!
WTSK!!!!
:D
Podziękujcie naszemym świetnym bramkarzom i nowotarskim zawodnikom którzy strzelali dla was gole wydaje mi się że zdobyli ich więcej niż wasi wychowankowie.Mimo wszystko gratulacje.
dudek1933 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Podziękujcie naszemym świetnym bramkarzom i
> nowotarskim zawodnikom którzy strzelali dla was
> gole wydaje mi się że zdobyli ich więcej niż wasi
> wychowankowie.Mimo wszystko gratulacje.
wiesz ja mysle ze tylko nie potrzebnie graliscie po chamsku naprawde szkoda naszchych zawodnikow(kontuzje ) i waszej energi straconej z nami przez to mozecie miec tylko 4 miejsce
Dziękujemy Wam bramkarze Podhala. Co byśmy bez Was zrobili!
No tak, Szczególne podziękowania dla Nikifora. On dał nam nadzieję.
Teraz się nabijacie ale przy stanie 2-2 nie mieliście tak wesołej miny.Jeśli chodzi o bramkarzy nie możecie mi powiedzieć że byli naszą podporą a w hokeju bramkarz to 60% drużyny zwłaszcza jeśli się traci bramki na początku meczu.
skandal ostatnia dwócyfrówka byla w play ofie z Polonia B. smiem twierdzic ze gdyby grał tamten skład Podhale zostałoby rozgromione 10 - 0 w 4 meczach
I co ten mlody Pasiut sobie wyobraża ?? strzelic wiecej bramek w P O od Hornego i Sliwy ?? SKANDAL
http://www.cracovia.pl/galeria/polfinal6/imagepages/image2.html
;)
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)