a tu jeszcze tyle czasu,!!!!
Dawno nie mialem tak opymistycznego nastroju przed meczem!!
-
-
Puchar Polski - temat zbiorczy ...
Stresik?
Ja już nasrałem w dresik:D:D:D
Przebiorę dresik i na Kałuży!!!!SRUUUUU....
mam nadzieję że będą kiełbaski na B, bo dymam prosto z pracy, na Radomsku nie było :(
Z Radomskiem nie graliśmy dobrych parę latek:P
oczywiście o Radomiaka chodziło :D mea culpa :D
a co do karnych... to przypadkiem nie przez karne odpadliśmy z PP w meczu z Garbarnią? Mecz na Ludwinowie był jakieś 3-4 lata temu.
wychodze na mecz, mam nadzieje ze za ponad 3 godziny bedziemy w tym temacie cieszyc sie z finalu ...
jak narazie lipa 0-0 :(
a ja qrfa siedzę chory przed radiem i mnie zżera...
DO BOJU CRACOVIA!!!
qrwa mać!!!
DO BOJU CRACOVIA!!!
koniec marzen o pucharach
:(
Koniec marzen o stadionie. Puchary to bylaby karta przetargowa.
A teraz nas zniszcza pingwiny z miastem. I na dokladke zabiora 3 Maja.
Ten mecz to było dno.Podsumowanie polskiej piłki i Cracovii w tym sezonie.Polfinal PP na stadionie 2000 widzow średni doping,gra na poziomie podwórka,sędzia ch...,syf na trybunach(krzesełka to jakaś kpina) i za taki produkt 25 zeta.
A jeszcze raz wracając do gry naszej drużyny to tak kiepskiego meczu to ja dawno nie widziałem.ZERO składnych akcji,ZERO gry kombinacyjnej,ZERO taka ocena dla prawie każdego piłkarza naszej drużyny za ten mecz.ZERO dla tych ktorzy ciągle cisną na Gize nie widząc ze nie ma komu zagrać.
Nasi zagrali straszną padaczkę... nie jestem przekonany czy oni to chcieli wygrac :(
bzdura. chlopaki zrobili co mogli. po prostu gralismy z bardzo dobra defensywnie druzyna. widzow bylo duzo wiecej niz mowisz i atmosfera byla bardzo dobra
ok skoro 500 osob to duzo więcej to ja nic nie mówie.A o atomosferze sie nie wypowiadam bo naszym głóswym dopoingiem bylo jechanie na sędziego(i słuszne zresztą).Dla mnie to że drużna ma dobrą defensywe nie jest wytłumaczeniem bo takto można usprawiedliwić każdą porażke.My porpostu zagraliśmy dennie bez zaangażowania a to co wyprawiał Szwajdych ze Skrzyńskim wołało o pomste do nieba.
izon Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Ten mecz to było dno.Podsumowanie polskiej piłki
> i Cracovii w tym sezonie.
Rozumiem, ze to był twój pierwszy mecz na Kałuży w tym sezonie albo moze nie pamietasz spotkań z Lechem, BOTem oraz Górnikiem
Polfinal PP na stadionie
> 2000 widzow średni doping,
co najmniej 2 x więcej widzów!!!!!!!
> gra na poziomie
> podwórka,sędzia ch...,
brutalnie powiedziane, ogólnie rzecz biorąc na pewno nam nie pomógł
syf na
> trybunach(krzesełka to jakaś kpina)
zwykle sa brudniejsze, naprawde sie zdziwiłem
> i za taki
> produkt 25 zeta.
>
gdybyś miał karnet byłoby 20 zł a na C 16!
> A jeszcze raz wracając do gry naszej drużyny to
> tak kiepskiego meczu to ja dawno nie
> widziałem.ZERO składnych akcji,ZERO gry
> kombinacyjnej,ZERO taka ocena dla prawie każdego
> piłkarza naszej drużyny za ten mecz.
nie zagraliśmy rewelacyjnie ale Groclin przyjechał z jednym pomysłem NIE PRZEGRAC i robił wszystko zeby to osiągnąc. Cięzko sie gra z drużyną która broni non stop 9cioma zawodnikami a do tego ma srednia wzrostu w okolicach 1.85
> ZERO dla
> tych ktorzy ciągle cisną na Gize nie widząc ze
> nie ma komu zagrać.
dobrze, ze choć Giza zagrał dobry mecz ... :|
Troche mnie faktycznie lekki smutek chwycił, bo taka okazja nie prędko sie zdarzy, robilismy co mogli, tak kibice jak i ci cykory na boisku..........
A o atomosferze sie nie wypowiadam bo naszym głóswym dopoingiem bylo jechanie na sędziego(i
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)