wiem, że istnieje podobny watek ale chciałbym przeprowadzić małe badanie opinii publicznej.
pytanie brzmi:
Czy Albin Mikulski powinien pełnić funkcje trenera pierwszej druzyny Cracovii?
prosze napisac krótko TAK lub NIE
wyniki zlicze i podam (takze procentowo)
Obiecuje minibadanie powtórzyc po połowie rundy wiosennej (czyli po 24 kolejce) oraz poz zakonczeniu sezonu (chyba, że Mikulski nie dotrwa hehehe ...)
Koniec przepytywania NIEDZIELA godz. 21:00
-
-
Mikulski TAK czy NIE?
tak
Już nie może pełnić funkcji trenera po dwóch kompromitujących meczach.Dalsze pregrane nas kierują ku drugiej lidze.
błagam TAK lub NIE!!!!!!!
Oczywiście TAK.
Ale Dario, puknij sie w głowę: po 1 meczu ligowym, 3 tygodnie od angażu? Nawet Smudy tak szybko nie wyrzucali.
TAK
spokojnie, nikt nie chce nikogo wyrzucac, chce sprawdzic czy opinia publicza jest za czy przeciw Albinowi.
szczerze mówiac powinnienem był przpytac kibiców przed rozpoczeciem rundy ale troche późno to wymysliłem
TAK
tak
Tak
tak
TAK (nie chcę go skreslać po jednym meczu)
Zobaczymy po 6 kolejkach -jeden mecz to za mało.
TAK
Stawowego po wielu kompromitujących porażkach nikt nie chciał wyrzucać, ani nie "doliczano" mu porażek w sparingach . Taki "sondaż" po jednej porażce uważam za głupotę. Wymyśliłeś to dario nie "trochę za późno", ale "grubo za wcześnie" :P
ale na życzenie odpowiadam
TAK
tak
TAK
tak
yo
Nie
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)