Mell ma racje (przy okazji witam), gospodarze spotkania maja decydujacy(ostateczny) wplyw na wybor strojow pilkarskich.
-
-
Cracovia - Górnik Zabrze 1 : 2
Witaj Fenix. Kawal czasu.
Nie no, to ze gospodarz wybiera wiadomo nie od dzis, ale wkurzylem sie w jakiej formie PS to napisal. Wydzwięk jest taki, ze KSG (z calym szacunkiem) robi nam łaskę.
szkoda , wielka szkoda ...
przegrywamy mecz którego nie powinniśmy przegrac ...
mam nadzieje , że chłopaki nie załamia sie juz całkowicie ...
za tydzień derby ...
az boję sie myslec co moze byc ...
Czarny piątek !!! :(
I tyle w tym temacie
Jestem zalamany! Plakac mi sie chce!~Zdarlem gardlo i tyle! WOJTEK WROC!!! Psy wdupcą nam piatke a Legła trójke! ehhhhh........:(
to samo co Darecki
czarny piatek
drugiej połowy juz niechciałem ogladac i derby raczej tez sobie odpuszcze zle sie dzieje w panstwie naszym !!!
co to kurwa było??? no co to do kurwy było??!!
Ale pieprzycie jak potłuczeni. Własnie, ze ładnie i dobrze było ale pisiorowo że tego nie wygrali, limit niefarta może wykorzystany więc dobrze bedzie. Tylko niech Bojar tak nie żada piłki. Co za duzo to nie zdrowo.
do Świstaka: lokomotywa na C pół sekundy później bo się z drugą stroną rozłazi na koniec.
Musze zobaczyc pierwsza bramke bo z zaskoczenia mnie wzięła i nie widziałem
Co było? Ano porażka. Ale mimo tego nie jestem załamany. Druga połowa była naprawde dobra. A że nie wpadało to trudno, taki jest sport. I proszę nie siać tutaj zamętu - odbijemy sobie to z nawiązką w przyszłą niedziele:)
PIERDOLONE KURWA GNOJE!!!NIC TYLKO PO MORDACH TAKICH LAĆ!WIELCY KURWA CHULIGANI BO ŚNIEŻKAMI RZUCILI!!!!!!!!!! Sam wynik mnie tak nie WKURWIŁ jak te JEBANE MAŁOLATY !!!!!!!!!!
Ochlon Lukasz! Nic sie nie stalo od paru kulek! Tylko ten idiota trener GZ zrobil z siebie posmiewisko bo sobie dres ujebal tarzajac sie po trawie! Wszyscy jestesmy wkurwieni! LUZIK! :)
Ale mi wcale nie chodzi jedynie o ten mecz.Po prostu na Cracovii zaczynają rządzić gnoje a na takie cos nie można sobie pozwolic!!!Trzeba takie coś odrazu wytępić bo tak dalej być nie może!
szacunek dla piłkarzy co podeszli do nas po meczu. a Giza ty co ??? korwa mundial ci w głowie ??? Karwan ??? i jeszcze kilka gwiazdek
Brawo za walkę, ale dlazcego tak nieskutecznie :(((((((((, k.....!
bardzo dobry mecz ale to co zawsze... skuteczność
Giza sam na sam
Giza pod koniec co mu Bojar wyłożył
Moskała z metra
Karwan głową
było sytuacji ale spoko ja się o derby tak bardzo nie boje
Kajak Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Zmiażdrzymy ich 1-0 bramka samobójcza Wiśnia
Był blisko... :D
Wiśnia, któremu płacimy kasę wybija piłkę z lini bramkowej :( Po pierwszej połowienie myślałem że to koszmarny sen. Druga lepsza, ale słabiutki Górnik bronił wyniku i zostawił środek pola. To nie był niefart. Fartem byłoby wygranie tego meczu. Ustawienie Plastika na obronie było najgorszą rzeczą jaka mogła nas dzisiaj spotkać.
Wiśnia złamas kutany wybił z pustej bramki( cholera on grał za nasze pieniądze) .
Kurde niewiem co powiedzieć ,moze tak:
JESTEŚMY Z WAMI CHOĆ PRZEGRZLIŚĆIE Z CIENIASAMI !!!
Kajak Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Wiśnia złamas kutany wybił z pustej bramki(
> cholera on grał za nasze pieniądze) .
>
No właśnie...
Powinien wkopać do bramki...
Miał życiową szansę strzelić bramkę dla Cracovii. A tu nic! Nie popisał się.
-
Ale na marginesie - powinno byćzasada, że zawodnik wypożyczony grający za pieniądze innej drużyny nei gra przeciwko tej drużynie. Cokolwiek zrobi, będzie źle.
sedziowie dzis tez byli dobrzy, po prostu faceci w rajtuzach. Nalezal nam sie karny a szczerze mowiac Baranek powinien dostac czerwien za brutalny atak wyprostowana noga. Mogl chlopa po prostu polamac
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)