http://www.soccerway.com/news/full/?page=details&area=1066244562
albo wkleję:
Meanwhile in another city in the Netherlands, Nijmegen, the police had to arrest 41 fans of Wisla Krakow, who came to see the match against NEC Nijmegen, after finding several weapons, including an axe, in the bus with which the supporters were travelling
Ciekawe, czy coś gazety napiszą...?
Pewnie i tak to byli nasi - przebrani dla niepoznaki w białe gwiazdki.
-
-
to też będzie na nas
No oczywiście , że tak skoro "Including an [b]Axe[/b]". A ja to chyba sobowtóra Siekiery widziałem dziś po 17.00 w klubie :))))
Jasne, przecież nie odpowiadamy juz tylko za gradobicie, trzęsienie ziemi i... koklusz! :-)
Z drugiej strony, zamiast jechać do Szczecina, niektórym naszym zachciało sie tłuc do Holandii, przebierać i rozrabiać. Nie popieram!
o kokluszu juz tu bylo mowione kiedys, okazalo sie ze, to tez nasza wina ;)pozdro
wojtek
dziekuje moderatorowi za poprawienie mojego nicka
:D:D:DD:D:D:D:D:D
Ano napisali
Dziennik Polski:
Kibice Wisły zatrzymani w Holandii
Holenderska policja zatrzymała 41 kibiców Wisły Kraków. W ich autobusie funkcjonariusze znaleźli dwie siekiery, garotę, scyzoryki, noże kuchenne i inne niebezpieczne przedmioty. Holenderska policja celna nie wpuściła ponadto do kraju dwóch samochodów z kibicami polskimi, ponieważ znaleziono w nich noże i metalowy pręt. (PAP)
To teraz sie modlcie zeby na trasie pociagu specjalnego nie bylo kataklizmu, wypadkow, rozbojow itp. bo jak wystapia te zdarzenia to beda zatrzymywac pociag specjalny kazdorazowo zeby uwiarygodnic fakt spowodowania tych zdarzen przez Was. W ten sposob to dojedziecie na mecz na .... sobote do poznania ;)
ONI chyba specjalnie się dają zatrzymywać z takimi akcesoriami, co by potem papparazi pisali jacy to oni "uzbrojeni i niebezpieczni" :)
...a swoją drogą tak się zbroić na schmielonych i spalonych ziołem Holendrów?
ZADYMY bez SPRZĘTU !!
NIE!!! To nie byli wasi!!! Wasi za granicę jężdża tylko na wycieczki i kolonie.
(Na naszej parafii świat dla was aż nadto za wielki)
:-)
Ostatnio była nawet wycieczka do Żiżkova.
A propos: kciuki za Viktorkę trza dzisiaj trzymać.
jak wygląda "garota"???
metalowy drucik ...
a na końcach małe uchwyty ...
pochodzenie bodaj korsykańskie ...
stasowana w egzekucjach ...
1. Gazeta napisała a Wy i tak z siebie biedaczków pokrzywdzonych robicie.
2. Witaj Itsme...pamiętaj..."nie jesteś złośliwy"
3. Tomahawk - "zadymy bez sprzętu" ;-)
north - poczucie humoru masz lekkie jak gazobeton!
Klaros - tak jak Wy w przypadku żartów o Cracovii
Fakt !
:))))))))))
(odpowiadam swobodnie, a więc i z lekkim poczuciem humoru)
north napisał(a):
> 2. Witaj Itsme...pamiętaj..."nie jesteś złośliwy"
O kurde north jasne ze byla to w jakims stopniu zlosliwosc ale ja nazwal bym to zartem (wykarykatuzowanym przedstawieniem) z kibicow Cracovii na okolicznosc wietrzenia przez nich wszedzie podstepu. Ale jak juz Ty nawet stajesz w obronie kibicow Cracovii to jestem w szoku. Jak zrozumiales to co wczesniej napisalem inaczej to czytaj to co pisalem az do zrozumienia.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)