a Pawlusinski w 15 min strzela w Szczecinie na 1;0
-
-
Re: Dalsze losy naszych byłych sportowców, trenerów , smakowite historyjki itp.
Pogoń Szczecin 0-2 Termalica Bruk-Bet Nieciecza
Dariusz Pawlusiński 15, Emil Drozdowicz 48
Khalid Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Pogoń Szczecin 0-2 Termalica Bruk-Bet Nieciecza
> Dariusz Pawlusiński 15, Emil Drozdowicz 48
Śmiejcie się dalej z Bruk-betu...
a czemu mamy się nie śmiać? idea robienia ekstraklasy w szczerym polu jest przecież zabawna :) śmiejemy się z siebie, ale z innych też możemy.
knur Napisał(a):
> a czemu mamy się nie śmiać? idea robienia
> ekstraklasy w szczerym polu jest przecież zabawna
> :) śmiejemy się z siebie, ale z innych też
> możemy.
A dla relaksu bedziemy chodzic na El Passo by zobaczyc mecze E z udzialem Pawlusinskiego czy tez Barana.. ;)
Mam nadzieję, że w tym wątku od przyszłego sezonu będziemy pisać o v.d.Bizenie, Szelidze, Puzgiacy, Strunie, Kosanovicu, Bartczaku i całej tej bandzie.
Zwariowałeś? To będzie trzon drużyny walczącej o utrzymanie w przyszłym sezonie!A jeszcze Cieżniaka i Dudzica by warto zatrzymać.Nie zapominajmy że prezesem jest Filipiak.
krakowmen Napisał(a):
> Mam nadzieję, że w tym wątku od przyszłego
> sezonu będziemy pisać o v.d.Bizenie, Szelidze,
> Puzgiacy, Strunie, Kosanovicu, Bartczaku i całej
> tej bandzie.
Moje jest takie samo.
Krzywicki ma jakas kontuzje czy calkiem przestal sie lapac do Radzionkowa? Bo nie gral w ostatnim meczu Ruchu.
helmut, pauzował za czwartą żółta kartkę
Nie, że jestem znawcą, ale tak wynika ze strony Radzionkowa
W czterech wątkach było napisane o poważnej kontuzji kolana Krzywego. Ma zerwane więzadło w kolanie. Nie wiem, które.
Ja to przeoczyłem, dzięki
Natomiast czy nie warto byłoby ukonstytuować wątek pod nazwą "powroty"... Kogo widzielibyście z powrotem w Pasach, jeśli taka możliwość by istniała? Na I ligę wielu byłych mogłoby wystarczyć...
Załóż wątek i sprawdź
Piotrek Polczak strzelił bramkę dla Tereka w wygrany meczu 2:0 ze Spartakiem Nalczyk :)
Pawlusinski wlasnie wbil gola Warcie .. piekny strzal z pierwszej pilki z ok 20 metrow ... w kazdym meczu jest wyrozniajacym sie pilkarzem !!
Druga bramka dla Niecieczy! Pawlusiński przejmuje zbyt krótko wybitą piłkę przez obrońców Warty i potężnym,plasowanym strzałem nie daje szans Słowikowi. To 7. gol byłego gracza Cracovii dla Termaliki w tym sezonie.
Luczak strzelil bramke w wygranym meczu Bogdanko-Gornika Lecznej na wyjezdzie z Polkowicami.
Mam nadzieje ze po spadku moze uda sie go sprowadzic z powrotem bo jest wyrozniajacym sie zawodnikiem w 1 lidze.
Łuczak był fajnym grajkiem zbyt pochopnie się go pozbyliśmy
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)