Oprócz zmarnowanej setki to trafił jeszcze w słupek i obiektywnie był jednym z lepszych zawodników Lecha w tym meczu. Lech, w 3 ostatnich meczach z Wisłą stworzył sobie co najmniej tuzin 100 % sytuacji, a bramki nie zdobył, natomiast Wisła miała ich o połowe mniej, a strzeliła 2 bramki na wagę awansu do 1/2 PP :(
-
-
Re: Dalsze losy naszych byłych sportowców, trenerów , smakowite historyjki itp.
Nawet mnie nie denerwuj bo akurat tych dwóch meczy nie mogłem oglądać i moje wkurzenie jest większe wiedząc, że "szansa była"... :]
Tak pół żartem, pół serio ;)
koziołek Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Nawet mnie nie denerwuj bo akurat tych dwóch
> meczy nie mogłem oglądać i moje wkurzenie jest
> większe wiedząc, że "szansa była"... :]
>
> Tak pół żartem, pół serio ;)
juz nie dlugo mecz z druzyna specjalizujaca sie w przelamaniach wiec, Rudnev dorzuci do swojego dorobku bramkowego jeszcze z 5 kolejnych ;)
"Mateusz Klich już w 1. minucie zdobył bramkę dla rezerw VfL Wolfsburg! Jego drużyna gra z drużyną Halberstadt i póki co prowadzi 1:0".
edit. 1:1 :P
Niedzielan juz wplepil 2 w PP :) no czyli jednak strzelac umie :) Jak to dobrze ze szybko od nas odszedl ... moze jeszcze, po przygodzie z Cracovia, cos z niego bedzie
Slapi1988 Napisał(a):
> Niedzielan juz wplepil 2 w PP :) no czyli jednak
> strzelac umie :) Jak to dobrze ze szybko od nas
> odszedl ... moze jeszcze, po przygodzie z
> Cracovia, cos z niego bedzie
Nam też w lidze walnie jak nic.
Pavol Masaryk dzisiaj ustrzelil hattricka i pewnie zmierza po korone króla strzelców mając na swoim koncie 15 goli.
zwycięską bramkę dla Górnika Polkowice zdobył Krzysztof Janus smiling smiley z tego co pamiętam on był od nas wypożyczony na sezon wiec będziemy mieć skrzydłowego w sam raz na 1 ligę.
Pawlusinki zagral dobry mecz z Bytomiem :) Pozbylismy sie takiego pilkarza a zostal nam Dudzic .. i gdzie tu logika ? :)
Ciekawe gdzie bylibyśmy z Pawlusińskim, Nowakiem i Baranem.
Slapi1988 Napisał(a):
> Pawlusinki zagral dobry mecz z Bytomiem :)
> Pozbylismy sie takiego pilkarza a zostal nam
> Dudzic .. i gdzie tu logika ? :)
Cabaj zagrał dobry mecz w bramce Polonii :) miał kilka dobrych interwencji :) a Pawlusiński się niczym nie wyróżniał moim zdaniem :) a to jest 1 liga... Na ekstraklasę jest za słaby :)
Tylko Pawka nadzwyczaj dobrze sobie radzi - co jest dla mnie niespodzianka...
Nie twierdze z Pawlusinski by nas zbawil .. ale wchodzac z lawki napewno zrobil by wiecej niz Szalach, Dudzic, Rok razem wzieci. ... ciagle dobry strzal i szybkosc !
traba Napisał(a):
> Ciekawe gdzie bylibyśmy z Pawlusińskim, Nowakiem
> i Baranem.
W I lidze.
No tak, z tymi "beznadziejnymi" dziećmi Stawowego bylibyśmy w I lidze, natomiast z obecną paką właśnie przymierzamy się do ćwierćfinału LM.
Kiedy Ty się A.W.B. wyleczysz z urazu do Stawowego i piłkarzy z jego okresu...
Grodzicki z karnego i psy w odwrocie :)
Żaden uraz tylko trzeźwa ocena. Pawlusiński jak i Cabaj kopią w piłkę w obecnej I lidze a Nowak w słabo radzącej sobie Lechii Gdańsk.
Serio twierdzisz, że dwóch piłkarzy grających bez większych sukcesów w niższej klasie i jeden kopiący także bez sukcesów w ekstraklasie uratowałoby Cracovię przed spadkiem ?
niech wszyscy wrócą na pierwszą ligę raz, że będzie sentymentalnie a dwa że będą dobrze grać bo to ich poziom
A.W.B. Napisał(a):
> Żaden uraz tylko trzeźwa ocena. Pawlusiński jak
> i Cabaj kopią w piłkę w obecnej I lidze a Nowak
> w słabo radzącej sobie Lechii Gdańsk.
> Serio twierdzisz, że dwóch piłkarzy grających
> bez większych sukcesów w niższej klasie i jeden
> kopiący także bez sukcesów w ekstraklasie
> uratowałoby Cracovię przed spadkiem ?
Nie, nie twierdzę. Wręcz się z Tobą zgadzam (pomijając już, że spadlibyśmy niezależnie od składu).
Frapuje mnie tylko, że gdzie by ktoś nie wspomniał o Stawowym lub piłkarzach z tamtego okresu, od razu pojawiasz się Ty z jakimś komentarzem, i bynajmniej nie są to komplementy ;)
Okocimski KS Brzesko 2-0 Resovia
[b]Mateusz Urbański 59,[/b] Piotr Darmochwał 74
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)