Gorecki jest juz ex... Z tego co wiem ... Niestety... :-(
-
-
Re: Dalsze losy naszych byłych sportowców, trenerów , smakowite historyjki itp.
Gizmo właśnie pomaga ratować honor polskiej piłki :) zaliczył asystę do Paluchowskiego i 1:0 dla Legii.
Jan Urban po meczu pucharowym:
- Cieszymy się z wyniku, ale grę trzeba trochę poprawić. U wielu zawodników widać było brak doświadczenia w europejskich rozgrywkach. Nie było widać jednak tego widać po Piotrze Gizie, który nie ma na koncie żadnego spotkania w Pucharach, a spisał się znakomicie.
Pierwsza bramka po prostopadłym podaniu Gizy. Komu, kuśwa, zawdzieczamy że on u nas nie gra???? Może nawet w pucharach? A on chciał grać dla Cracovii...
???komu???
tak z ciekowosci komu wisla zawdziecza ze Blaszczykowski nie gra u nich a Lech ze Murawski w Poznaniu???
http://futbol.org.pl/news,19883.html udany debiut Gedłka. Chyba debiut, bo nie znalazłem innych sparingów :)
[i] Paweł Nowak jest wolnym zawodnikiem - tak dziś późnym popołudniem zadecydował Wydział Gier PZPN. Werdykt umożliwia zawodnikowi swobodną grę w Lechii Gdańsk.
Według Nowaka po zakończonym sezonie stał się on wolnym zawodnikiem. Innego zdania był jego dotychczasowy pracodawca, czyli Cracovia. Dzisiejsza decyzja Wydziału Gier przyznaje rację piłkarzowi, który nie ukrywał, że w chwili obecnej najbliżej jest mu do gdańskiej Lechii.
Podczas dzisiejszego posiedzenia Wydziału Gier poruszano jeszcze jedną sprawę dotyczącą gdańszczan. Lechia złożyła bowiem wniosek o rozwiązanie kontraktu z Borisem Radovanoviciem z winy zawodnika. Jednak orzeczenie w tej sprawie nie zapadło.
źródło: Lechia Gdańsk[/i]
Może mi któs powiedzieć kto reprezentuje klub w kwestii prawniczej, bo coś mi się wydaje, że ta osoba mieniąca się prawnikiem musi powrócić na studia prawnicze aby popracować nad interpretacją tekstów prawniczych (btw. chetnie pomoge:) )
Tytuł na Interii adekwatny do postawy grajka ,, Piłkarz uwolnił sę Cracovii''.
Więzilismy go kilka dobrych lat ,aż w końcu sie od nas ''UWOLNIŁ''.
Ech.... Pawka...... pożegnałbyś sie przynajmniej jak gentelman ... Ja wiem ,że to nie Ty artykuły w Interii piszesz.... ale wypadałoby przynajmniej kilka słów na koniec .....
No wiesz... no mam nadzieje ,że wiesz.... czytasz forum byłeś tyle lat u nas.....pogadaj z Opryszkami... udziel wywiadu...i się pożegnaj..... jak chłop z jajami...
W dzisiejszych przedpołudniowych zajęciach Okocimskiego brał udział kolejny testowany zawodnik, jest nim 21-letni napastnik Sebastian Kurowski.
Wychowanek Glnika Gorlice w rundzie wiosennej ubiegłego sezonu występował w Kolejarzu Stróże, gdzie zdobył 4 bramki w 13 występach ligowych.
źródło: Okocimski KS Brzesko/90minut
4 dni później
Jacek szaleje :)
1 kolejka II ligi zachodniej, Zielona Góra, 25 lipca 2009, godz. 16:00
KS LECHIA ZIELONA GÓRA ? RUCH RADZIONKÓW 0:3 (0:2)
0:1 - Kocur '34
0:2 - Wiśniewski '39
0:3 - Gielza '56
Z wysokości narożnika pola karnego rzut wolny wykonywał Kompała, którego płaskie wstrzelenie piłki przed bramkę przejął Wiśniewski, i pewnie z bliska wepchnął ją do siatki.
Fragment wywiadu z M.Hajdo:
- Co pan wie o Resovii?
- Jeden z najstarszych klubów w Polsce, niektórzy mówią, że najstarszy. Wychował wielu olimpijczyków. Barwy wiadomo, biało-czerwone, barwy mi bliskie. Nie będę mówił, z jakich względów, bo te kluby niezbyt się lubią (śmiech).
http://www.resovia.info/news.php?id=1793
grosse197 Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Tytuł na Interii adekwatny do postawy grajka ,,
> Piłkarz uwolnił sę Cracovii''.
>
> Więzilismy go kilka dobrych lat ,aż w końcu sie
> od nas ''UWOLNIŁ''.
>
> Ech.... Pawka...... pożegnałbyś sie
> przynajmniej jak gentelman ... Ja wiem ,że to nie
> Ty artykuły w Interii piszesz.... ale wypadałoby
> przynajmniej kilka słów na koniec .....
>
> No wiesz... no mam nadzieje ,że wiesz.... czytasz
> forum byłeś tyle lat u nas.....pogadaj z
> Opryszkami... udziel wywiadu...i się
> pożegnaj..... jak chłop z jajami...
>
> Jak to mówił Kisiel o socjalizmie?
> Że bohatersko zwalcza problemy, które sam
> stworzył...
>
>
>
> Zmieniany 1 raz/y. Ostatnio 2009-07-21 22:01 przez
> grosse197.
Zgodzę się z tym. rał u nas tyle lat. Gdyby nie Pasy to pewnie gdieś by się w III lidze palętał. Ma za co powiedzieć dzięki
I dodam jeszcze, że Skrzynia miał tyle klasy, Wacek, Radwański, Bojarski a ty Pawka?
a'propos Skrzyni - chyba nieźle sobie przytył w stolycy.
Tak sie składa ze 7 sierpnia bedzie mecz przy okzaji ktorego Paweł Nowak bedzie miał okazje zadośc uczynić oczekiwaniom Panów Grosse i Caldera
Nowak wreszcie wygrał mecz derbowy
30-letni piłkarz kilkakrotnie występował w derbach Krakowa, jednak drużyna Cracovii, w której występował, nigdy nie zdołała pokonać Wisły, której z kolei jest wychowankiem
Dzięki transferowi do Lechii Nowak miał okazję zagrać w derbach Trójmiasta.
- Myślę, że w każdym mieście derby są wyjątkowe. Atmosfera na trybunach i walka na boisku jest bardzo gorąca. Cieszę się, że wygrałem derby po raz pierwszy - mówił zawodnik gdańskiego zespołu w rozmowie z serwisem www.lechia.gda.pl.
W następnej kolejce Lechia zagra na wyjeździe z Cracovią, w której Nowak spędził siedem lat. Piłkarz uniknie jednak spotkania z kibicami "Pasów".
- Dowiedzieliśmy się, że to spotkanie zostanie rozegrane bez udziału publiczności, więc nie odczuje tego tak bardzo na swojej skórze - cieszy się piłkarz Lechii.
on juz wie, pies wislacki
a wąsaty wuefista pokazuje co umi:):):)
Wuefista testował w sobotę [b]Kacpra Tatarę[/b]. Podjął też inne istotne decyzje przesuwając na zaplecze Niżnika i braci Bronowickich, którzy grali z Tatarą połowę sparingowego meczu z Pogonią Siedlce, a w niedzielę z Widzewem nawet nie weszli na boisko. Wuefista zawsze był uparty.
==
Wojciech Stawowy:
[i]Jeżeli chodzi o testowanego Kacpra Tatarę to cały czas trwają rozmowy z Cracovią.[/i]
Źródło: gornik.leczna.pl
Przytuła testowany przez Pogoń Sz.
Wawrzyczek przedłużył umowę z GKS.
A Tomek Wacek trenerem B-klasowej Victorii Kraków.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)