Vasago co z Tobą? ;););)
-
-
Cracovia - Unia 0 : 1
Vasago - myśli!!!
dupa z takim terminem....
why?
bo na studniowke ide a odmowic kolezance tydzien przed to niewypada...
mogłeś trochę wcześniej powiedzieć to ja bym się poświęcił i poszedł za Ciebie
Tydzien przed?
Co ty Kojo mowisz;)?
Mecz z Unia jest jutro;)
ale tydzien przed zajazylem dopiero ze studniowka jest w ten sam dzien co mecz z unia.
A widzisz,no to lipa.
Przynajmniej baw sie dobrze;)
Jak cos,to Ci sms'a z wynikiem przesle;)
Buuuuu. Nie iść na Unię. Kojo . :-)
Wystarczy jeden punkt i będziemy świętować pierwsze miejsce po sezonie zasadniczym...
heh u mnie też studniówka ale relacja sms już zamówiona :)
Jaden punkt wystarczy, ale będą trzy...
torreador Napisał:
-------------------------------------------------------
> Vasago - myśli!!!
Nie wiem, co to ma oznaczać, naprawdę nie wiem???
Dopiero wróciłem do domu po bardzo ciężkim dniu i widzę, że wynik jest kiepski.... Zaspałem z założeniem tego tematu (zawsze zakładam taki wątek w meczach u siebie), ale jakoś umknął mi ten mecz, mając świadomość, że dzisiaj po prostu nie będę mógł go obejrzeć (chyba, że od połowy II tercji).....
no dalej gramy zle w przewadze ,skutecznosc fatalna jesli tak dalej pójdzie to bedzie ciezko powalczyc w finale .Szczibran to typowy obronca defensywny ,a nam chyba potrzeba goscia ktory dobrze rozgrywa krazek z napastnikami .Dzis wyjatkowo zawiedli mnie dwaj asiory naszej ekipy Horny i Laszkiewicz
Powien tak. Forma naszego "wunderteamu" daleka jest
od wysokiej. Po prostu nie gramy jak zgrana dru?yna.
Tak mozna bylo grac w pazdzierniku teraz nie...
przed Rohaczkiem ogromne zadanie w krotkim czasie zgrac piatki!
jak sie nie uda to bedzie w play-off straszliwie ciezko cos ugrac.
ps: najbardziej nasza slabosc pokazalo ostatnie 3.5 minuty.
Unia wziela czas ...i zaczela jezdzic po lodowisku szybko wymieniajac krazek.
Nasi za 3.5 minuty SZTYCHA nie zrobili.
Wczesniej owszem atakowali ale nie potrafili rozegrac akcji nawet w przewadze.
Wymiana Urban--->Scirban raczej siekierka ---> kijek
Niestety forma naprawdę słaba. W 100% zgadzam się z REVENATOREM - Laszkiewicz tragicznie, traci każdy krążek, Horny niewiele lepiej, a przede wszystkim jakiś potworny brak zgrania. Gdzie te piękne, składne akcje z początku sezonu? W tej chwili jedyne co potrafimy (także w przewadze, których dziś było chyba z 8) to strzały spod niebieskiej, którymi można wygrać z Sanokiem, ale nie z drużyną, która ma w bramce Jaworskiego.
niestety, ze względu na obowiązki zawodowe nie bywam w tym sezonie na meczach... odrobię w plejofie
ale czy przypadkiem nie wychodzi trochę "bokiem" wiązanie ról Trenera Klubu z Trenerem Reprezentacji, sponsora (współwłaściciela) Klubu z głównym sponsorem Reprezentacji, zawodników podstawowych zarówno dla Klubu jak i Reprezentacji... pytanie może się u zawodników rodzić i w pewnym sensie blokować psychicznie: co jest ważniejsze? na czym mam się skupić?
???????????????????
Ja jestem pewny DLA MNIE najwazniejszy jest MISTRZ!!!!!!!!
No i nie zapewniliśmy sobie jeszcze pierwszego miejsca... Mam nadzieję, że dojdzie do tego pojutrze w Sosnowcu, bo jeśli nie, to 10 dni przerwy oraz wyjazdy do Tych, Torunia i u mecz u siebie z Podhalem nie napawją mnie optymizmem (czytaj też: szansą na punkty)...
Pzdr.:Leesior
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)