W mediach trwa nagonka na Chucka. Mnożą się niewybredne dowcipy, nie mające nic wspólnego z Chuckiem. Oceńcie sami.
Gdy spytasz Chucka Norrisa, która jest godzina, zawsze odpowie: “ Dwie sekundy do”. Gdy się spytasz “ Dwie sekundy do czego?” kopnie cię z połobrotu w twarz.
Nie ma teorii ewolucji, jest lista stworzeń, którym Chuck Norris pozwala żyć.
Chuck Norris jest jedyną osobą, która pokonała ściankę w tenisa.
Chuck Norris nie ubija masła. Kopie krowy z półobrotu a masło samo wychodzi.
Znak miejsca dla inwalidów nie oznacza miejsca, gdzie mogą zaparkować inwalidzi. Oznacza miejsca, które należą do Chucka Norrisa i jeśli na nich staniesz zostaniesz inwalidą.
Chuck Norris ma dwie prędkosci: Chodzenie i Zabijanie.
Kiedyś Chuck Norris wyzwał Lanca Armstronga na konkurs “Kto ma więcej jąder?”. Chuck Norris wygrał o 5.
Łzy Chucka Norrisa lecza raka. Szkoda ze nigdy nie płakał.
Kiedys Chuck Norris policzył do nieskończoności. Dwa razy.
Chuck Norris jak chce napisac ksiazke to tylko trzyma dłygopis i mysli, litery same układaja sie w odpowiedniej kolejnosci.
Chuck Norris uses ribbed condoms inside out, so he gets the pleasure.
Chuck Norris does not sleep. He waits.
Chuck Norris recently had the idea to sell his urine as a canned beverage. We know this beverage as Red Bull.
Chuck Norris has never blinked in his entire life. Never.
Chuck Norris doesn't need to swallow when eating food.
-
-
Chuck Norris
wszyscy maja pojebana manie na to !! w sumie niektore sa smieszne :] ale to przerasta glupote wszystkich :] pozdro dla maniakow zartow o chucku
tutaj też te żaby :]
http://rotfl.pl/img.php?chuck_norris_tvn24.jpg
http://nonsensopedia.wikicities.com/wiki/Chuck_Norris
np.
Chuck Norris zamówił Big Maca w Burger Kingu I go dostał.
Chuck Norris nie ubija masła. Kopie krowy z półobrotu a masło samo wychodzi.
:D
Chuck Norris nie słucha muzyki! To muzyka słucha Chucka Norrisa!
beznadziejna zajawka, jak na lody w mcdonladzie po 0,99 zł...
ja jestem ponadto, bo nie chcę być jaki inni :)
A wogole czemu tak glosno ostatnio o tym Chucku ? ;) Bo ja niekumaty jestem ;)
no własnie też jestem ciekawy co se tak o nim przypomnieli nagle? Moze bedą kręcic "straznik teksasu 2" :D
a wczoraj po raz chyba 10000000000000 oglądałem walkę Chucka z Bruce Lee
A ja oglądałem walkę Muhammada Ali z Aleksandrem Karelinem. Muhammad Ali rozbił Karelinowi szczękę, a Karelin wyrwał Muhammadowi Ali lewą rękę ze stawu łokciowego.
te dowcipy o Chucku sa grubo jebniete
i o to w nich chodzi..
Chuck Norris o dowcipach: Niektóre są zabawne
"Chuck Norris nie słucha muzyki. To muzyka słucha Chucka Norrisa" - od kilku dni po internecie krążą podobne "fakty z życia" Chucka Norrisa. Internauci odkrywają niezwykłe umiejętności amerykańskiego aktora, jak "trzaskanie obrotowymi drzwiami".
Znany z serialu "Strażnik Teksasu" aktor postanowił na nie zareagować.
"Niektóre są zabawne, niektóre dziwne" – napisał aktor na oficjalnej stronie internetowej.
REKLAMA Czytaj dalej
"Czuję się bardziej związany ze światem Dzikiego Zachodu niż internetu i nie jestem pewien co o tym sądzić. To dość zaskakujące. Ale nie zamierzam się obrażać, ani nie biorę tego poważnie" – czytamy na oficjalnej stronie aktora.
Chuck Norris wyraził nadzieję, że całe to internetowe zamieszanie, zainteresuje ludzi książkami jego autorstwa, w tym wydaną niedawno autobiografią.
A zatem Chuck Norris nie tylko "może dzielić przez zero", ale i dbać o autopromocję.
[url]http://wiadomosci.onet.pl/1236003,69,item.html[/url]
ja dzisiaj na lekcji rozkminiłem dobry motyw z Chuckiem,,ale to jest dla wtajemniczonych((tzn dla tych co oglądają "zagubionych))
Wiecie jak "zagubieni" otworzyli ten właz??
Chuck w to kopnął z półobrotu :) :)
wiem że dla niektórych może to być idiotyczne :D
Sam wymyśliłem, może i nie śmieszne, ale nie śmiejcie się ze mnie, bo mnie na nic lepszego nie stać:
*Chuck Norris spotyka Jamesa Bonda i mówi: "Nazywam się Norris, Chuck Norris", poczem James Bond dostaje kopa w twarz z półobrotu.
*Dziadek Chucka Norrisa służył w Wehrmahcie, co odkrył pewien dziennikarz. Podczas konfrontacji dziennikarza z Chuckiem Norrisem dziennikarz otrzymał kopa w twarz z półobrotu.
*Chuck Norris na zaproszenie kibiców Cracovii dał pokaz walki wręcz na Błoniach. Na drugi dzień Jude Gang kopem z półobrotu wywalił bramę na stadionie przy ulicy Reymonta.
*Chuck Norris przyszedł na trening noworoczny Cracovii z zakonspirowaną butelką wódki, wypił ją z kilkoma kibicami na sektorze B, potem wypili jeszcze kilka dalszych butelek. Kupił dwa kalendarze po 5 zł każdy, jeden z kibicami, drugi z drużyna, szalik łączony Arki i Cracovii i kielbaskę z musztardą, ktorą zjadł. Schdząc ze schodów na stadionie chciał się popisać kopem z półobrotu, ale pośliznał się na śliskiej nawierzchni, złamał rękę i go odwieźli do szpitala. Szalik i dwa kalendarze czekają na Chucka w depozycie w Whisky Barze.
Prognozy pogody nie będzie-Ania dostała z półobrotu.
*Przychodzi Chuck Norris do lekarza, a lekarz mówi:
- Niech się pan obróci.
*Chuck Norris wchodzi do Urzędu Skarbowego z PIT-em, a pani w okienku pyta:
- Jakie pan miał obroty?
*Chucka Norrisa przejechał walec do asfaltu. Zmiażdzyły mu się tylko zegarek i
komórka, którą miał w kieszeni.
(Sorry, ale nie mam dziś weny twórczej)
*Chuck Norris słuchal Radia Ojca Rydzyka. W pewnym momencie nie wytrzymał psychicznie i rozbił odbiornik z półobrotu.
*Chuck Norris obrócil się nocą w łóżku na drugi bok. Na skutek tego popękały sprężyny.
*Chuck Norris dostał się do pierwszego składu Odry Wodzisław, jego specjalnością były bramki strzelane z półobrotu.
*Chuck Norris wszedł do kasyna w Las Vegas. Obracał dużą kasą pół godziny. Byłby wygrał, ale ruletka wykonała pół obrotu za dużo.
*Chuck Norris łowił ryby w przerębli obracając kołowrotkiem i popijając pół litrem na rozgrzewką.
http://www.chucknorris.glt.pl/
Dla Fanów Czaka :D
[http://www.chucknorris.prv.pl/]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)