Marcin, podobno ksc - nie obrażaj baranie najprawdziwszych Pasów. Jakżeś cham to się pohamuj, jakżeś pan to się opanuj.
Wstyd, że takie posty od ignorantów mają miejsce na stronie CRACOVII.
W tej nielicznej grupie dziennikarzy sprzyjających CRACOVII Andrzej Szeląg był, dokąd miał etat w TVP, autentycznym wodzirejem.
Przepraszam Cię Andrzeju za głosy takich matołów jak Marcin jakoby ksc.
-
-
O Cracovii w TV
marcin_ksc Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> <łezka>
>
>
> a szeląg to by sobie darował pewne teksty...pies
> francowaty
Stary nie wiesz kto to Szeląg i obrazasz zatwardziałego Pasiaka.
Wyjątowo nieładnie...
Szeląg jeszcze w latach 70-ych gdy Cracovia tułała sie po 3 ligach
komentował mecze w TVP i znany był z tego ,że nie był w stanie relacji zrobić bez tego aby "mimochodem";) o Cracovii czegoś tam nie wcisnąć w trakcie komentarza.
Ba, przez najgorsze lata widywałem go i na meczach i na wszystkich treningach noworocznych. Pamiętam jak w 1 stycznia 86 powitał Antoniego Szymanowskiego:
"To mój 20-y kŧóryś trening noworoczny(!!!) a Pana zaledwie pierwszy ale tak się składa to Pan jest dziś najważniejszy...jak Pan widzi perspektywy awansu do 2 ligi?"
AjKot Napisał(a):
> Marcin, podobno ksc - nie obrażaj baranie
> najprawdziwszych Pasów. Jakżeś cham to się
> pohamuj, jakżeś pan to się opanuj.
> Wstyd, że takie posty od ignorantów mają miejsce
> na stronie CRACOVII.
> W tej nielicznej grupie dziennikarzy
> sprzyjających CRACOVII Andrzej Szeląg był, dokąd
> miał etat w TVP, autentycznym wodzirejem.
> Przepraszam Cię Andrzeju za głosy takich matołów
> jak Marcin jakoby ksc.
Jak zwracasz komuś uwagę (fakt faktem słusznie) to wypadałoby zrobić to kulturalnie......Wyzwałeś człowieka od baranów chamów i matołów.Spójrz na swojego posta i się zastanów czy przypadkiem jeden z tych epitetów nie pasuje do Ciebie.
Nagrał ktos to?
Ogladalem ale przydalo by sie miec to na kompie
Oglądając program mozna było uronić łezke jak kiedyś (nawet niedawno) było pięknie na stadionie, jaka atmosfera, oprawa (3,2 liga ;lata 2000- 2004). A teraz taka kiszka. roche żal za tamtymi klimatami i atmosferą.
Rabarbar swięte słowa!!
Teraz czasami jak idę na mecz to czuję się jakbym szedł pod przymusem, także nie odliczam dni do następnego meczu tak jak to kiedyś robiłem ......
dlatego napisałem:
"fajnie było" - jeszcze niedawno tak fajnie na meczach było...
Rabarbar_1 Napisał(a):
> Oglądając program mozna było uronić łezke jak
> kiedyś (nawet niedawno) było pięknie na stadionie,
> jaka atmosfera, oprawa (3,2 liga ;lata 2000-
> 2004). A teraz taka kiszka. roche żal za tamtymi
> klimatami i atmosferą.
Ano... I trochę jak w starym dowcipie "to se ne wrati"... :(
Ale trochę inne czasy. Konieczność i wymogi wymuszają krzesełka, numerowane miejsca...
Ale także parę lat temu wiadmomo było, że "ne wrati se" tak jak w czasach o ktorych pisał Merano [url]http://forum.cracovia.krakow.pl/read.php?11,1262600,1266951#msg-1266951[/url] - żużel, tłumy, może rzeczywiście 30 tysięcy - byłem (w wieku podstawówkowym) na tym meczu z Górnikiem - niezapomniane (nic, w marcu przełamujemy kompleks i w końcu z nimi wygrywamy! :) ) .
A może jednak co nieco "se wrati"? :)
chemik Napisał(a):
> Nagrał ktos to?
> Ogladalem ale przydalo by sie miec to na kompie
>
Ja nagrałam i w ciągu tego tygodnia (9-13 I) powinno sie pojawić w wersji *.avi.
super
mozesz to udpstepnic na pasy.straszne.pl
dzieki
Na CRACOVII jest zawsze super ja się na stadionie czuje rewelacyjnie przed meczykiem browarek albo kawa i te BIAŁO-CZERWONE BARWY ciśnienie mi już skacze jak tylko o tym pomyśle!!!
O tak LiD.Z mnie też skacze. Chceę już na mecz ligowy.
CRACOVIA PANY!!!!!
W Piątek gramy w Oświęcimiu mecz ligowy.
Hokej to nie gała.
Szelag zawsze byl z Pasami i nie powinno sie go obrazac na forum .Mam ndzieje ze tego nie zauwazy.Czy mozecie udostepnic bramki z tych meczy.
Pozdro dla Pasiakow !!!!!!!!!!!!!!
no właśnie gdzie będzie można zobaczyć ten program, albo przynajmniej bramiki????
Szeląg i Augustynek to ludzie dzieki ,którym w Telewizji Kraków zawsze było coś o Pasach. Nawet wtedy ,jak nie za bardzo było o czym mówić ,ani co pokazywać.
Wielki szacunek dla nich.
....a pamietacie jak pies Starowicz zalil sie na antenie w Kronice Sportowej ze kibice Cracovii wywieszaja i woza na wyjazdy flage "Oczyscimy Krakow z wislackiego scierwa"
:D
...
=>=>marcin_ksc:
primo: wyluzuj
secundo: do AjKota to nawet ja będę zazwyczaj zwracać się "per Pan"
terzio: nazwiska piszemy z dużej litery, czyli "Szeląg" a nie "szeląg"
quatro: NIE PCHAJ SIĘ NA AFISZ JAK NIE POTRAFISZ!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)