Jak zawsze zajebista atmosfera, Opravcy też nie próżnują, no i całkiem wypaśne te fajerwerki na początku...A tak wogóle zdziwiła mnie frekwencja, na plus, nie spodziewałem się, że około 5 tys. ludzi bedzie w stanie przyjść po nieprzesoanej sylwestrowej nocy. Szacunek dla nich. Kto nie był ten dupa :P...
-
-
TRENING NOWOROCZNY 2006 NA 100-lecie
pozdrowienia od białoczerwonobiałej Łodzi!! :)
pozdrowienia od Santo właśnie wstałem :D
Ja chory z goraczka, ale oplacalo sie :) Koszulke zdobylem, sniegiem porzucalem, wodeczka byla:)
no wielcy twardziele.... Komu zakrecila sie lezka w oku pod koniec przy "przezyj to sam" ???
np. mi :)
Majchrowski obiecał że pod koniec tego sezonu będziemy mieć już jedną nową trybunę.
chyba jeszcze pijany był ;) pozyjemy zobaczymy
to był moj pierwszy trening i powiem tyle ze było zajebiscie
van Gerrard: pod koniec? Kurde ja to nie mogę chodzić na takie imprezy, bo łzy to w oczach mam prawie cały czas. Autentycznie - to jest tylko u nas możliwe.... taki trening.... taka atmosfera... po prostu rewelacja!
Dzięki Ci Panie, że jestem Pasiakiem...
P.S. Aczkolwiek jakby nie śpiewać WTSK byłoby perfekcyjnie na 100%. Tak to tylko na 99% :)
trening znowóz rewelacyjnie przedłużył fazę sylwestrową ...
tylko kiedy się ona skończy.... ;)
Zajebista sprawa byla z tym jak jakas osoba biegala w bialo-czerwonej czapce i pod polem karnym pilkarze udawali ze niemoga mu pilki odebrac a ten strzelil bramke..... po za tym nieobeszlo sie bez spiec tam gdzie ja blylem typ chcial drugiego typa pociac..:( ale ogolnie to warto bylo przyjsc zajebista atmosfera :D:)
No i okazuje się, że mamy bardzo rozrywkowych i dowcipnych zawodników... Wrzucenie "kontuzjowanego" zawodnika w zaspę za reklamami... pierwsza klasa:)
heh no a ten pozniej wraca w pole karne i sie przewraca :D
Każdy noworoczny trening jest inny.... Ten na 100-lecie klubu był wyjątkowy.... W odróżnieniu od poprzednich treningów, ten dzisiejszy piłkarze potraktowali w 100% jako zabawę....
Trening był super, aczkolwiek odczuwam pewien niedosyt. Liczyłem że Profesor coś nam powie...
CRACOVIA PANY!!!!!
Profesor Majchrowski powiedział:), a profesora Filipiaka chyba nie było?
Na zdjęciu go widziałem poza tym chodził chyba że po trudnej nocy miałem przewidzenia?
CRACOVIA PANY!!!!!
Teraz to już sam nie wiem, zdjęcie było chyba z poprzedniego roku.
Czy ktos wie na pewno gdzie był Profesor?
Może jednak był na wczasach?
CRACOVIA PANY!!!!!
Vasago, mnie sie jednak mimo wszystko wydaje, ze w zeszlym roku byla wieksza "zabawowosc", bo w drugiej polowie to juz nawet kibice grali i zdaje sie, ze sedzia wczesniej skonczyl mecz:-)
Akcja po ktorej pan Macius strzelil bramke wygladala naprawde efektownie z punktu widzenia rezyserii, bo kurcze, jesli oni to robili na kompletnym "spontanie" to sa wielcy. No nie uwierze, ze to wrzucenie zawodnika w zaspe to bylo ot tak sobie, bo oni go walneli z metra jak klode - nawet sie zastanawialem, czy tam jakiegos materaca czasem nie polozyli. No ale efekt miazdzacy; do tego jeszcze potem Szczota wraca i dalej sie zwija w polu karnym:-)
Fajne bylo tez to, jak Cabaj robil "gest Bojara", a z kolei potem przy karnym Bojarski stanal na wysokosci zadania i zachowal sie... doprawdy jak Cabaj;-)
Co do widowni: pamietam jak pare lat temu, juz chyba po przyjsciu Comarchu na treningu noworocznym bylo 1000 osob i byl to bardzo dobry wynik. Dzis bylo 5000, czyli co najmniej tyle samo, jesli nie wiecej, co na ostatnich meczach ligowych. Mogloby to dac cos do myslenia Profesorowi, ale znajac naszego Prezesa takie rozwiazanie wydaje sie malo realne:/
[img]http://bi.gazeta.pl/im/8/3092/z3092318M.jpg[/img]
Piłkarze Cracovii cieszą się z pierwszej bramki
w nowym roku [fot. Wojciech Matusik/AG]
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)