Wszyscy do Enigmy!
-
-
POGOŃ SZCZECIN - CRACOVIA 3 : 0
HAUZI DAJ SPOKUJ.... ONI MAJA DZIS SWOJ EMCZ... CIESZ SIE I Z TEJ 40 ...
maja swoj mecz.
sorrki ze sie wtracam na waszym formum ale chcialem sie zapytac skoro macie kątak ze swoimi kibicami w paciagu ktorzy przyjedzaja na swieto pilkarskie w szczecinie to wjecie moze czy przylacza sie do akcji zapalnia zimnych ogni?? bylo by bardzo milo i byscie bardzo urosli w naszych oczach przynajmniej w moich i oczysiwscie szacuenek byl by dla was wjekszy pozdrawiam trzymam kcikuk za obje druzyny - niech wygra lepszy
mam nadzeje ze wjeczor bedzie udany :P
Są 20 min. za Poznaniem - szacowany przyjazd ok. 18-ej
Jest b.dużo ludzi !
Z Poznania ok. 60-70 głów
Żaden z rozmówców nie chciał powiedzieć jaka jest konkretna liczba !
Hehe miejcie zimne ognie urosniecie im w oczach :D. Ej nie weicie jaki jest adres radia kraków??
www.radio-krakow.pl
melduję się po powrocie z Lublina i podaję konkretne liczby ...
rano w Cracovie wyjechało 430 osób ...
taką liczbę podano mi po podliczeniu całości ...
nie wiem jeszcze ile osób w tej grupie to zgody ...
w Poznaniu wsiadło ok. 50 osób ...
z Lecha , Arki i Viktorki Zizkov oraz gościnnie "obserwatorzy" Sparty Praga ...
3 godziny... jeszcze...uffffffff
Cracovio jesteśmy z Tobą ... nie opuścimy Cię ...
... nigdy Cię nie zdradzimy ... bo my kochamy Cię
mam nadzieje, że milicja nie będzie robiła bydła i wpuści naszych przed meczem na stadion.
Jestem już tak zestresowany, że w ciemno wziąłbym remis... Zwłaszcza jak zobaczyłem z kim bełchatów gra i Jaga :-((
Do kolegi, który zawiedziony jest liczbą Lechitów, którzy wsiedli w Poznaniu : gdyby nie nasz dzisiejszy mecz moglibyście liczyć na znacznie liczebniejszą pomoc z naszej strony. Niemniej dla nas liczy się przede wszystkim mecz Lecha, dopiero później można myśleć o wspomaganiu ziomków. Zapewniam jednak, że fakt przełożenia meczu przez zarząd Pogoni zawiódł szerokie rzesze Poznaniaków.
Dzięki Lechowi za wsparcie pomimo ich meczu!!!!
o toz to!!!
nie narzekajcie Lech ma mecz u siebie wieć te 50 osób to i tak spoko ,nie bede pisał co by było gdyby nie przekladka naszego meczu na dzisiaj
Tak, podziękowania napewno się należą... będę oglądał Lecha na C+
dziekujemy kolegom z Lecha na to, że mimo swojego meczu pojechali nas wesprzeć. Myslałem, że będzie ich 15-20 i jestem mile zaskoczony
A ten co "narzekał" (Metody) to będący na tym forum od wczoraj kibic zespołu ze Szczecina. Pewnie się cieszy, że "tylko" 50, bo une tam w Szczecinie na widok fanów Kolejarza gotowi sa Bałtyk ze strachu przepłynąć w panicznej ucieczce.
Jesazcze raz dzięki dla fanów Kolejorza, Viktorki i innych, którzy są w drodze do Szczecina
Z tego co wiem jest takze delegacja Stali Mielec i conajmniej jedna osoba z Sandecji ;) Pozdrawiam i zycze powodzenia ;)
W Poznaniu jak juz ktos napisal wsiadlo okolo 60 osob. Sporo tez przyszlo pozegnac ziomkow. Pań policjantek zatrzesienie (po cholere?), utrudniali zycie jak tylko sie da. Ale od czego ma sie przyjaciol- kupujemy Wam zarcie i fajki. Sympatyczna atmosfera:))
Mamy swoj mecz dzisiaj, Lech potrzebuje naszych gardel! Z bolem serca zegnamy sie i zostajemy w Poznaniu.
Pozdro z Poznania (szczegolnie dla tych co pojechali).
pociag wlasnie dostal obstawe w postaci helikoptera policyjnego!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)