Stawowy skarbem Cracovii (i wcale nie ironizuję)
-
-
Wojciech Stawowy - Najlepszy Trener Ligowy!
Dla mnie jedna bramka w 96 minucie nie może zmieniać stanowiska o 180 stopni.
Bądźmy poważni i nie zachowujmy się jak dzieci. Jeśli znów popadniemy w euforię, jak to miało miejsce kilka razy, to pewne osoby po raz kolejny poczują się Bogami na ziemi. A z tego nic dobrego wyniknąć nie może...
To chyba nie jest tak, ze te same osoby zmienily kurs o 180 stopni, tylko wiwatuja na czesc Stawa ci, co dotad siedzieli cicho, i odwrotnie - krytycey zamilkli.
Nie widze przesady w tym, zeby napisac o trenerze cos sympatycznego po tym, jak przez dwa miesiace wszyscy na nim ujezdzali jak na burej suce.
i za Ferencvaros'em (mimo, że w pewnych kwesiach się nie zgadzamy albo zgadzamy):
dystansu do pewnych spraw .....etc.
ale powierdza się jedno: łaska kibica na pstrym koniu jeździ
Zróbmy transparent albo lepiej pomnik postawić mu koło ławki:)
bravo!!! Pomimo tego, że wygrywamy 3 kolejne mecze z rzędu stłummy jak najszybciej!!! No bo po co się cieszyć?!?!?!?! brednie...
ma zostać!
Ma ZOSTAĆ !!!!!!!!!!! III->II->I......!!!!!!! I Nie mówcie, że Ten TRENER NIE MA WYNIKÓW.... Pokażcie mi takiego drugiego, co ma podobny wynik! Bravo Muertes za opinie! Mam nadzieję, że i Cracovia postąpi z Panem Trenerem Stawowym dokładnie tak, jak MU z Fergusonem! Pozdrawiam Prawdziwych kibiców!!!!!
na zawsze będę pamiętał, co w sercu mym ważne jest...!!!!!!!!!
Niczego nie trzeba tłumić, ale niektórzy zsikali sie po jednym meczu:)
Tego czego często tutaj brakuje to umiejętność analizy inajzwyczajniej w świecie rozsadku do pewnych spraw, większość uwierzyła że STAW to cała CRACOVIA i całe ich komentarze to próba udowodnienia tej tezy.Nie będe wdawał się tutaj w przepychanki słowne. FAKT niestety jeden taki mecz jak z Amicą przegrywa tylko wu-fista[ mysle ze nikogo nie obraziłem]. Wielki KLUB potrzebuje ludzi z wizja [ zobaczcie jak było z Dudkiem w LIVERPOL] NIE LICZY SIĘ MECZ liczy się myśl i realizacja , czy świadomość 3-ligowa jest nasza drogą na salony? . Nigdy STAWA NIE zwalniałem po przegranym meczu, ani nie budowałem mu pomników.CRACOVIA jest dla mnie jedna , i bardziej tutaj cenie ludzi którzy przez ostatnie kilka- dziesiąt lat utrzmali ten klub na powierzchni niz jednego trenera sukcesu.Zubereg czytam Cie i podziwiam za wytrwałośc - to mimo wszystko sztuka- być sobą.
kpina... Wy stawiacie sprawe tak: To WS kupił wszytskich, dał kase tu tam, pokierował tym tamtym, zrobił wszystko sam marketing finanse..... O NIE! on TYLKO TRENUJE I POMAGA JAK MOZE ZAWODNIKOM!!!!! W reszte się nie miesza!!! więc nie #$%^&* głupot, że ludzie odbierają go jako ZBAWCE CRACOVII!!! odbierają go jako osobę, która w fachu trenerskim prezentuje się świetnie i wątek ten jest zrobiony po to by stanąc po jego stronie, w razie głosów obrażających i poniżających go !!!!!!! Nie mylcie chłopaki pojęć! Kiedy zrobił źle [ amica wronki ], dostał za swoje od społeczeństwa Pasów, ale kiedy robi dobrze, nadal wypominacie mu błędy! sorry ale ja nie wiem o co Wam chodzi. Pozdrawiam
WOJTEK STAWOWY- ZAUFANIE KTÓRE PROCENTUJE
nie trudno to zrozumieć!
.
Prawda jest taka że 3 osoby stoją za naszymi sukcesami:
1. Misior
2. Filipiak
3. Stawowy
a 1 z nich już nie ma w Cracovii...
RedMan napisał:
"Zubereg czytam Cie i podziwiam za wytrwałośc - to mimo wszystko sztuka- być sobą."
Tak to wielka sztuka napie..ć na trenera nawet po trzech zwycięstwach z rzędu, gdy drużyna w czubie tabeli!
"Ręce i nogi się uginają..."
Stary Kibolu CIEBIE tez z przyjemnością czytałem tylko że było to 3 lata temu,a od tego czasu wiele się zmieniło.Dlatego nie staram się Ciebie krytykować gdyż wiem że chodzi nam o to samo.Chociaż piszę rzadko postaraj się dokładnie czytac moje wpisy,bo robienie fermentu to nie moja specjalnośc.CRACOVIA to dla mnie WIZJA PRZYSZŁOŚCI,dlatego może tak ciężko przyswajam [swoiste klimaty] i jeżeli współcześni swietnie opłacani ''pracownicy '' poświęcą dla tego klubu tyle ile ikony PASÓW wtedy sam będe ich wymienial jednym tchem joko tworcow CRACOVII.
ReD MaN - moja krytyka dotyczy głównie Zuberga!Prywatnie bardzo Go cenię bo to PASIAK z krwi i kości, ale denerwujące jest Jego lekceważące tytułowanie Pana Wojciecha Stawowego. Myślę, że Pan Stawowy zasłużył na (także Zuberga) szacunek!
RedMan-zgadzam się z Tobą, że chodzi nam o to samo.
Liczy się TYLKO CRACOVIA!!!
Innymi słowy trzeba zważyć plusy i minusy
i dbać aby plusy nie przesłoniły nam minusów :-)
Tak jak w wątku nawołującym do odejcia trenera Stawowego napisze...
Jesli zwalniac trenera to po rundzie albo po sezonie.
Niech sie chlop wpierw wykarze i ocena powinna nastepowac po okresie rozliczeniowym.
Jesli wciaz bedzie potrafil zmotywowac zawodnikow do gry na 100%
Jesli przy tym bedzie osiagal wyniki na miare oczekiwan
(oczekiwan nawet bardziej Zarzadu niz kibicow, bo zwolni go raczej zarzad
a ze zdaniem kibicow ten moze ale nie musi sie liczyc)
No wiec Jesli i Jesli,
to wtedy nie bedzie powodu zwalniac trenera.
Nie bedzie powodow ale czy to znaczy ze trener nie bedzie zwolniony?
Wszystko co bedzie dobre dla Cracovii bedzie DOBRE.
Złe jest obrazanie i wyrzucanie, t
Taka jest moja koncepcja tak ja to widze...
A najlepszym trenerem ligowym Pan Wojtek bedzie najwyzej na koniec sezonu,
jak osiagnie jakis wymierny sukcres.
albo Mistrza, albo podium, albo Puchar
Ligowy... szkoda, że nie pucharowy.
Baster na obronie - to się musiało tak skończyć.
I nie mówcie że trener uczy się na swych błędach.
Najwyraźniej nie w przypadku Marka który na obronę się kompletnie nie nadaje
Znowu sie zaczyna :)
Craco, na Forum jak na boisku, zycie płynie w rytmie zwycięstw i porażek :)
I chyba o to chodzi. W końcu to tylko Forum
Bo znowu "dobrze" zagrali...
Dziękujemy Panu, P. Wojtku oraz Pana podopiecznym za godne reprezentowanie naszych barw w kolejnej edycji Pucharu Polski. Małymi kroczkami pniemy się coraz wyżej - widać wyraźny postęp - doszliśmy teraz aż do 1/16 tych rozgrywek. Ten niewątpliwy sukces dostarczy mi dodatkowych i niebagatelnych argumentów w walce na słowa z przeciwnikami z innego klubu, do której dojdzie jutro z rana... Dziękuję.
W przyszłym sezonie jak zmienią regulamin i drużyny ekstraklasowe będązaczynać w 1/8 finału, dojdziemyy jeszcze dalej.
no co Wy narzekacie Kujawiak zajebista drużyna...
7 miejsce w II lidze 16-10 w bramkach
grali z czwartą drużyną ekstraklasy prowadzoną przez rzekomo najlepszego trenera w lidze... i wygrali 2:0
po prostu wszyscy spodziewali się takiego wyniku a trener wyciągnął z Pasów max możliwości
zaufanie procentuje nadal...
Który to już blamaż?
Islander ...a zresztaą Ty już tam wiesz co;);););););)
Karvin..
A to niby ja jestem największym wrogiem stawa:)
Odbieracie mi chleb...
Co ja mam napisać....
mam się śmiać czy płakać??
panie hugo... o panu moge napisac, zes pan cham, bez wzgledu na nicka jakiego aktualnie uzywasz.
CHolera zawierzyłem wysokiej formie ''teamu''i wiary STAWA[WF.],I SOLIDNA WTOPA U BUKA ........
ReD MaN Ty poważnie traktujesz to co mówi Stawowy ??
Jak tak to nie narzekaj na wtopę :)
Za naiwność się płaci :)
Wojciech Stawowy - zaufanie które pierwiastkuje!
TO fakt nigdy nie gra się po uczuciach.Ale chciałem aby czasem słowo stało się ciałem,żebym po prostu gadał totalne głupoty a racje mial nasz wielki MAG.
Powiedzmy może tak:
Wojciech Stawowy:
1) Najlepszy Trener Ligowy
2) Najgorszy Trener Pucharowy
;)
To jesli jest tak jak pisze Aston1906, to nie mamy się po co pchać do Pucharów, wiec spokojnie mozna odpuścic ligę (naturalnie poza jednym meczem w listopadzie)
Jak wygramy Lige i Derby na 100-tu lecie to wybaczę nawet blamaż w każdych pucharach a Stawowemu postawimy wtedy pomnik na Kauży
a dziś, dzięki lekturze PS uświadomiłem sobie, że:
Wojciech Stawowy jest najdłużej pracującym w jednym Klubie trenerem. W Cracovii pracuje już 3 lata i niemal 3 miesiące
to chyba świadczy dobrze - mimo napięć, sporów (ale w sumie nie konfliktów) zarówno o nim jak i o pracodawcy
aeeee aooooo naaasz treeeenejro ;):D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (2 użytkowników)
Goście (2)