przed sezonem obiecał nam walkę o Mistrzostwo Polski i udział w Pucharach... po ostatnich trzech meczach znaleźliśmy się na 3 miejscu w tabeli, nasza gra sprawia, że naprawdę zaczynam na poważnie wierzyć w te obietnice, które wypowiedział Pan Trener Stawowy. Czy sensem byłoby NIE pozwolić mu dokończyć sezonu i NIE rozliczać go z wyników PO SEZONIE? Uważam, że powinien dokończyć to, co zaczął. W ostatnim sezonie jako beniaminek zajęliśmy 5 miejsce, zabrakło kilku minut do Pucharów! JAKO BENIAMINEK!! a teraz, znaleźliśmy się na 3 miejscu z jednym zaległym meczem, który wierze, da nam upragnione 3 punkty!! Dlatego apeluję do WSZYSTKICH PRAWDZIWYCH PASIAKÓW, aby dopingowali ze wszystkich sił, pomagali kiedy tylko mogą i wierzyli z całego serca w Naszą Wspólną Cracovię!!!!
na zawsze będę pamiętał, co w sercu mym ważne jest...... !!!!
-
-
Wojciech Stawowy - Najlepszy Trener Ligowy!
sa juz 2 tematy o Stawowym , po co zakładasz 3?
no pochwała trenera już w temacie, to nie warto nowegho tematu zakladać ;)
Wy się nie znacie, przecież wiadomo, że Stawowy musi odejść :D
nie ta strona Błoń Aston1906 :PP
poczekamy zobacazymy, na którym miejscu będziemy po tej kolejce!!
Wierze,że to będzie właśnie 3 miejsce ;)!!
a ja wierze, że w derbach zdobędziemy 3 pkt i będzie to 2 miejsce na finiszu :DDD :DDD :DDD
Zalozenie tematu ma sens, bo jak dotad najwiekszym wzieciem cieszyl sie temat "WS musi odejsc". Przy czym trenerowi dostalo sie tam za wszystkie frustracje kibiców KSC zwiazane ne tylko z przecietna gra, ale z cenami karnetów i biletów, zamknietymi kasami, brakiem transferów i brakiem trenera przygotowania fizycznego. A ile wiader pomyj dostalo sie Tomkowi Moskale...
Wszyscy kibice Cracovii mają gorące pozdrowienia od trenera Wojciecha Stawowego.
Wojciech Stawowy - Najlepszy Trener Ligowy !!!!!!!!
tak teraz to mozecie pisac a jakbysmy nie wygrali tych 3 meczy z rzedu to troche inaczej by bylo chyba.
Dla mnie tez Stawowy jest najlepszy i nie dlatego ze teraz wygral, jakbysmy walczyli o utrzymanie to tez bym pisal ze powinien prowadzic nasz zespol nastepny sezon.
Ale bardzo sie ciesze ze druzyna ma takie wyniki i wierze ze sie zmobilizuje do walki o mistrzostwo
Będę może mało oryginlny, ale stwierdzę, że:
"Wojciech Stawowy - Najlepszy Trener Ligowy !!!!!!!!"
czy jest najlepszy...nie wiem....wiem że w chwili obecnej jest najlepszym trenerem dla Cracovii....
Wiec moze: Wojciech Stawowy - najlepszy trener Cracovii (altualnie...):)
Ja uważam, że Trener Wojciech Stawowwy powinien zostać rozliczony na koniec sezonu z jego trenerskiej pracy i to na koniec sezonu rzucać hasła typu "WS MUSI ODEJŚĆ", a nie w trakcie rozgrywek. Niech Nas prowadzi do końca, zobaczymy jaki to będzie koniec, w pucharach z medalem Ligi, czy też ciemniej [choć z całego serca wierzę, iż druga opcja nigdy miejsca mieć nie będzie!]! Dlatego też apeluję! Bądźmy z Cracovią na ZŁE I NA DOBRE!!! O czym z wielu z Nas zapomina... niestety :(
na zawsze będę pamiętał, co w sercu mym ważne jest...!!
Aston się myli oczywiście trener Stawowy jest najlepszym trenerem Pasów jaki się pojawił w klubie od kilkunastu lat .Osobiście ja też wierzę jak Filipek że Pasy wygrają z Wisłą która się powoli rozpada.Podobno mają odejść Sobolewski i Baszczyński oby tak dalej.Pozdrowienia dla kibiców Pasów i trzymajcie kciuki za dalsze wygrane,
Wkrótce Pasy Liderem Ekstraklasy ( co wcale nie jest nieralne )!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Moi drodzy - spokojnie...
Tak, jak cały czas zdecydowanie wypowiadałem się na forum przeciw przyspieszonemu odejściu WS postulowanemu przez wielu (można sprawdzić) - tak teraz sugeruję, by nie wpadać w euforię.
Nasi zaczęli dobrze grać. Mają siłę walczyć do 90 minuty (nawet do 96 :D ). Stwierdzenia WS (brak rytmu meczowego, to, że forma musi przyjść) okazały się słuszne. Ale gramy dalej, liga trwa. Cieszymy się, że jest nieźle, i kibicujemy, i dopingujemy. Mając nadzieję że cdn. Ale do hurraoptymizmu jeszcze daleko...
A poza tym:
a) szkoda, że "dołek" Groclinu nie przyszedł ciut wcześniej (inaczej: runda rewanżowa UEFA nie była tydzień wcześniej) :(
b) tak, jak wiele wypowiedzi WS nie było może najszczęśliwszych, tak bardzo podama ni sie jego wypowiedź po meczu z Pogonią na konferencji, zamieszczona na stronie "Teraz Pasy".
aktualnie jesteśmy na 4 miejscu w tabeli z jednym zaległym meczem. Do wisły brakuje nam 2 punktów. P. Trener Wojciech Stawowy jednak dobrze przygotował drużynę w okresie przygotowawczym, mówiąc, że forma przyjdzie z czasem, a teraz musimy tylko wierzyć, by forma nie spadła i nie dopadły nas kontuzje!!!!! Trener Wojciech Stawowy doprowadzi nas do Eliminacji do LM :DDDD
Jak dzieci k... jak dzieci. Od ściany do ściany, albo totalna zjebka albo będą nosić na rękach. Dobrze, że na tym forum jest paru dorosłych facetów ;)
Filipek35, Urbanowicz - nie zauważyliście ironii w moim poście (pomijam już emota)???
Ech, niektórym to wszystko trzeba jak na tacy...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)