Pogoń w formie , wygrywa, wczoraj "opędzlowała" Groclin na wyjeździe + fanatyczna nienawidząca Cracovii publiczność.
My u siebie 4 wygrane + remis = 13 pkt
za to na wyjezdzie 2 remisy i 2 przegrane = 2pkt.
Wszystko wskazuje na Pogoń ...ale wierzę w naszych i remis:)
ps: Czy Baranek dostał 4e żółtko?
-
-
Przed meczem w Szczecinie - tematy czysto piłkarskie
Pierwsza istotna sprawa: mecz hokejowy ze Stoczniowcem trzeba przesunąć na godz. 17.00....
kurza melodia będzie ciężko w tym Szczecinie...a zwłaszcza martwię się tu o Karwana co by go Pogoń zabardzo nie wkręciła :/ ...martwi słaba dyspozycja Baranka...ale kto kocha ten wierzy :D
CRACOVIA TO MY !!!!
Khalidzie: podzielam Twoje obawy... równiez mnie w "statystykach" wychodzi że AB nie zagra w Szczecinie ( w dodatku ta kartka z Odrą była jedną z najgłupszych)
Ale może w końcu przyszedł czas na wyjazdowy sukces?:)
Mnie wychodzi że Baran ma trzecią żółtą.
Grał po "niemocy" kręgosłupa, przez tydzień może mu sie polepszy.
Wg moich obliczen to trzecia kartka Baranka. Druga sprawa to to, iż śledzie po niekwestionowanym sukcesie w Grodzisku mogą wyjść na boisko zbyt pewni siebie i w tym upatrywałbym szansy, a trzecia sprawa to , że do meczu jeszcze całe 4 dni, a do tego czasu Ptak moze wywinąć w Szczecinie jeszcze kilka numerów;-)
osłabienie "śledzi" to czerwona kartka bramkarza Peskovica-podstawowy bramkarz....
Ian - tym bym się nie podniecał, oni w rezerwie mają młodego Fabiniaka, który już bronił na początku sezonu i raz był nawet w 11 kolejki, więc to jest żadne osłabienie Paprykarzy...
Bedzie ciezko...ale moze uda sie powtorzyc zeszloroczne 1:1.
Ja to widze tak, ze Pogon ma ciemne stroje wiec sie beda odroznia od naszych pasiakow co stawia Pogon na straconej pozycji jesli chodzi o wynik spotkania ;)
tomecki Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> a do tego czasu Ptak moze wywinąć w
> Szczecinie jeszcze kilka numerów;-)
to chyba jedyna nasza nadzieja :) nie sądze by w tej formie Pasy mogły pokonać Pogoń, ale to jest piłka. Jesli Zagłębie może grać dobrze to my tez możemy.
kartki:
Baran 3
Świstak 2
Nowak 2
Cabaj 2 :-)
Karwan 2
Bojarski 1
Giza 1
Baster 1
Napisze cos brzydkiego...mam nadzieje że Baran zlapie 4 kartke w meczu z Pogonia(jest to prawdopodobne) i odpocznie w meczu na naszym boisku z teoretycznie slabszą Polonią.Zagra natomiast w nastepnej kolejce na wyjeździe z Leszkiem ,gdzie będzie potrzebny w pojedykach ze Świerczewskim....takie taktyczne rozmyślania.....
A co do Pogoni-bedzie ciężko....rozpędzili się....
Mam nadzieję,że analiza meczu w Canal+ pokaże wyższość naszego Piotrka Gizy nad forowanym Przemysławem Kaźmierczakiem.
ian thorpe
>Pogoń się rozpędziła, ale pocieszam się, że nie grał Ślusarski, czerwoną kartkę dostał bramkarz[Pogoni] Pesković więc to zwycięstwo nie jest takie straszne. Zresztą Odra też wygrała z Groclinem no i co? To PASY się rozpędzają.
>Jak zwykle optymista wierzący w Stawowego
Mam nadzieje że wreszcie w podstawowym składzie wyjdzie Paweł Drumlak i w rodzinnym Szczecinie zagra wielki mecz.
czy kartki z ligi liczą sie w Pucharze Polski?
Baranek mogłby sobie "podarować" zółtko przed meczem z Kujawiakiem!
Widze szanse w ptasiej grypie
kartki nie liczą się w PP....odpoczywa się po czwartej kartce...po trzeciej wplaca sie "kasiore" Listkom jezeli się chce aby zawodnik po trzecim żółtku grał....
Wygramy 2-1
po samobójczej bramce Magdonia - z centry Wacka
i bramce Baniowego :)
a ja wierze że wygraja, Jestem wrecz tego pewien:) Pasy sie rozpędzają i rozjadą Ptasią grypę!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)