gratulacje :)
-
-
PIOTR GIZA JEDZIE NA MISTRZOSTWA!!!!
tu można też wpisać gratulacje: http://mundial.onet.pl/65895.pl,1247938,96893,druzyna_osoba.html
jak juz jedziesz PIOTREK , to wiesz , tak jak w Cracovii , strzelaj najwiecej goli !!!!!! BRAVO BRAVO BRAVO ! a co do Janasa, niezwykle odwazny , sklad normalnie SZOK
GRATULACJE< GRATULACJE GRATULACJE!!!!!!!!!
Szczere gratulacje.
POWODZENIA PIOTREK NA MŚ !
Gratulacje!!! W koncu :)
GRATULACJE! Powodzenia w Niemczech!
.
Rodzinne osiedle jest z Ciebie Dumne!!!)
Gratulacje Piotrze!
Brawo Piotrek, wielkie gratulacje!!! :)
teraz milo bedzie mistrzostwa ogladac:))
Gratulacje....
Wielkie GRATULACJE!! Tak coś mimo niedobrych sygnałów wysyłanych ze zgrupowania kadry i po meczu z WO przeczuwałem. Brawo również dla trenera Janasa. Zagrał va banque, zachował się niezwykle odważnie. Trzeba przyznać, że ma jednak facet jaja. I przede wszystkim dziękuję za powołanie Piotrka. Zdecydowanie mu się to należy.
Teraz te mistrzostwa zaczynają mnie naprawdę coraz bardziej ekscytować. DO BOJU GIZA! DO BOJU POLSKA !!!
Gratulacje, Panie Piotrze!
Bądź naszym jokerem, asem z rękawa, tajną bronią i w efekcie - gwiazdą!
GRATULACJE PANIE PIOTRZE!!!!!MAM NADZIEJE ZE PO MUNDIALU ZOSTANIE PAN JESZCZE W CRACOVI!!Zdecydowanie uwazam ze Piotr to nasz najlepszy pilkarz w kazdym meczu w jakim gral w tej rundzie byl wyrozniajacym sie zawodnikiem a w przegranym z legia lub miernym z zaglebiem nie bral udzialo.
PIOTR GIZA CRACOVI DUMA I CHWAŁA!:)
Gratulacje!!!
Skoro nastąpiło "A" to czas na "B". Mówienie, że jest w kadrze, ale ma małe szanse na grę jest - w obecnej chwili - zgodne z tym co większość z nas myśli. Ala przed nominacjami tak samo wątpiliśmy w powołanie PG.
Do pierwszego meczu niecały miesiąc - i dwa istotne sparingi. Wiec panie Piotrze niech pan pokaże swoje walory, a może 9 czerwca będziemy jeszcze bardziej zaskoczeni.
Jak wczoraj oglądałem na żywo to aż podskoczyłem z radości.
Gratulacje!!!!!!!!!!!!
wg. mnie dwa błędy Jansa: Mila, że jedzie, a Frankowski, że nie jedzie...
Ale LUX!!! GRATULACJE Z ZAKOPCA PIOTREK!!!
Po cichu liczyłem na Piotrka ze Janosik da mu szanse i prosze nie przeliczyłem się :)
Co prawda wystąpić na mundialu bedzie mu cięzko bo jest tylko i aż zmiennikiem
ALE kto to wie może los da mu szanse, moze jego krosowe podanie lub strzał za pola karnego przybliży nas do finału MŚ :)
TAK WIĘC JESTEM ZAJEBIŚCIE DUMNY ZE CRACOVIAK jedzie na mundial - bo czy ktoś pamieta kiedy ostatni raz jakiś gracz Pasów (i czy wogóle) grał na Mistrzostwach Świata???
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)