coś w tym jest Marcinie
-
-
Kujawiak Włocławek - CRACOVIA 2:0 (0:0)
Słyszę głośny świst powietrza uchodzącego z napompowanego balona!!!
hamer
Czy widziałeś kiedyś posta w którym cieszyłem sie z porażki CRACOVII?
Jeśli tak to podaj przykład....
Kibicu wuefu
B-L-A-M-A-Ż!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
e tam zaraz blamaż. taki jest sport;) Jakoś odpadnięcie z PP mnie nie rusza. Dla mnie liczą sie tej jesieni tylko derby.
[i]81 min. Wygląda na to, jakbyśmy pogodzili się z przegraną. Nie stwarzamy żadnego zagrożenia.[/i]
Może nie ma motywacji? Są jakieś premie za awans w pucharze?
plotki mówią ,że awans wchodził do ultimatum;););)
Merano nie ma kar za przegraną i to jest problem :) Chociaż cos mi sie zdaje ze rzeczywiscie w ultimatum była mowa o pucharze.
Na derbach sie szykuje chyba transparent o Kujawiaku :)
Jakoś w 3 lidze to lepiej graliśmy w tym PP.
e w PP zawsze kiepsko grali , odkąd pamiętam.
nie mamy szczescie do tego pucharu , chlopaki nie potrafia sie zmobilizowac ! lepsze wyniki bylyby z Legia czy Wisla niz Skalnikiem czy Kujawiakiem, takie moje zdanie , a wazniejsza liga obecnie bo szansa jest na wszystko jeszcze w lidze , szkoda tylko ze wiecej mlodych dzis nie pogralo , ale trudno , sport !
Huyawiak Hydrozagadka
Ale dłuzej niż dwa mecze bo musieliśmy przejść więcej etapów :)
Przynajmniej 2 liga do nas zaglądała GKS czy Lech. A teraz to 2 liga też nas załatwiła.
kurcze no i w pałe :(
Obstawiam ze znowu ograli Bastera.Od czsu kiedy nie ma gościa w składzie to nie tracimy tyle bramek.
-Robert- Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> czas powoli myslec o nastepnym meczu ...
>
> gra naszej druzyny jaką zaprezentowała w
> Szczecinie napawa optymizmem ...
>
> mam nadzieje , ze przed spotkaniem z Kujawiakiem
> nie nastapi samouspokojenie połaczone z
> samozachwytem i nie dojdzie do wystapienia
> "syndromu Skalnika" ...
>
> w każdym bądź razie liczymy wszyscy na ROZWAGĘ I
> PROFESJONALIZM naszych piłkarzy i trenera ...
>
nie wiem dlaczego ale cały czas miałem obawy po Szczecinie , ze im sie nie bedzie chciało ...
kurwa ...
tyle tylko powiem ...
może ze dwa lata temu byl tu wpis, po porażce psów z Arką w PP: [i]po co komu Puchar Polski?[/i]
no to dziś ja mogę zapytać, jak pytaałem przy wychodzeniu z meczu w Graczach: [i] po co nam Puchar Polski?[/i]
jeno nie wiem... smiać się czy płakać?
UWAGA: romumiem psychiczne rozluźnienie po meczu z Pogonią, rozumiem fizjologicznie wytłumaczalne zmęczenie "trzeciego dnia" po wielkim wysiłku ... ale na Boga - jest profesjonalizm czy go nie ma?
TeDe: profesjonalizm jest na... urlopie ;)
Ja jakoś nie wierzę w wybitne umiejętności Kujawiaka....
Brak profesjonalizmu i tyle. Przeszli pewno obok meczu...
Ż-E-N-A-D-A!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Może na Polonię Panowie Piłkarze kupią nam bilety,jak to miało miejsce na Groclinie :p
A tak na serio to mecz meczowi nierówny, Zobaczymy wieczorem w tvp3 skrót to będziemy wiedzieć więcej.
W sobotę i tak będę na stadionie. I pewnie na każdym następnym meczu też...
Kto wie czy w ogólnym rozrachunku nie wyjdzie to nam na dobre... Odkąd chodzę na Pasy wszycy mi powtarzali ze Cracovia nigdy nie przykładała się do PP. widac tym razem też nie było nam dane zajść dalej.
Oczywiście fajnie by było gdybyśmy w każdym meczu gromili rywala, ale z porażkami też sie trzeba liczyć. W tym roku odpadliśmy z wyżej notowanym rywalem, za rok odpadniemy już z pierwszologowcem, a za dwa lata...kto wie:)
Za to jak juz ktoś wspomniał spokojnie zagramy sobie 22 listopada derby...
Ważne żeby w lidze ulokować się w górnej połówce...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)