Pierwsze ogromnie ważne pytanie. Czy w obecnej sytuacji kadrowej wystawiac pierwszy skład czy dać pograć przynajmniej kilku z głębokiego zaplecza?
-
-
Kujawiak Włocławek - CRACOVIA 2:0 (0:0)
Dla mnie sprawa jasna: Okinczyc, Tatara, Waksmundzki, Rzucidlo, Zimon - wszyscy powinni zagrac
|Okińczyc jest kontuzjowany podobnie jak Wojciechowski
Zimoń na pewno - walczy jak lew!
A w ogóle czas zaczac realizowac koncepcje odmladzania druzyny - tak jak to sobie umyslil Filipiak. O pucharach europejskich z tym skladem nie ma mowy. Eksperymentowanie w lidze - strach myslec. A w rezerwach trudno blysnac na tle drwali, górników i kosiarzy.
Drumlak i Wacek tez
Rozumiem, ze Wacek po sobocie jest w składzie.... no bez jaj
Drunlak by sie też przydał - z tą swoją nonszancką grą
myślę, ze pare razy by załatwił drwali z GKS BOT jak złoto
oni dokładnie mieli rozpracowany schemat gry wg WS
bez gościa, który zagra trochę inaczej jest ciężko, bardzo ciężko (jak widać)
Drumlak, Tatara, Zimon, Rzucidlo - powinni zagrac
w bramce Olszewski (jak by nam dobrze poszlo to w koncowce dac szanse Gliwie)
zadnych rezerw-pierwszy sklad (pierwszy mozliwy sklad)....
ja chce pochodzic na mecze pucharu polski,bo w zeszlym sezonie nie bylo mi to dane...i sie odzwyczajam:-)
Grajmy jak najwięcej I zespołem.Potrzebujemy zgrania bo są duże zmiany kadrowe.Z GKS-em było to widać wyrażnie.Jeszcze jedno-wygląda na to ,że drużyna kompletnie nie czuje nowej nawierzchni.Proste podania są czesto za mocne.Musimy grać jak najwięcej a puchar potraktować poważnie gdyby w lidze coś nie wyszło.
Olszewski - Radwański Karwan Rzucidło Wacek - Baster Drumlak Zimoń Bojarski - Moskała -Waksmundzki ? Ja bym wystawił taką jedenastkę
dev Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Olszewski - Radwański Karwan Rzucidło Wacek -
> Baster Drumlak Zimoń Bojarski - Moskała
> -Waksmundzki ? Ja bym wystawił taką jedenastkę
>
>
Stoperów akurat bym "nie ruszał". Skrzynka z Karvanem muszą grać jak najwiecej. Do rozumienia "bez słów" jeszcze im "trochę" meczyków brakuje.
Ja bym próbował
Olszewski (wiadomo musi co jakiśczas poważny mecz bronić)-
Wacek,Skrzynia,Karvan, Rzucidło (wiem wiem on chyba prawonożny stoper jest...ale niewysoki można dać mu pograć ew. Fąfel)
Bojar (Marcin powinien grać by szybciej do formy wrócić), Zimoń, Drumlak (ale pref się nie zgodzi...), Nowak -
Moskała (wczoraj nie grał źle) Tatara (lub Waksmundzki)
Olszewski - Radwański Skrzynia Karwan Wacek - Baster Zimoń Baran Bojarski - Moskała JPH
Przede wszystkim Wacek powinien zagrac od samego początku....
przepraszam o której godzinie będzie ten mecz?
18
po pierwsze Szczota powinien grać 90 minut - by wybiegał nadwagę, po 2 kto wogóle planuje godziny meczów w środku tygodnia, przecież jest oświetlenie można spokojnie zagrać mecz o 20:00 jak wszyscy wrócą z pracy a tak do godzina z dupy - frekwencja będzie do dupy, żeby tylko wynik do dupy nie był.
PS. Na razie nie pyskuję do zarządu o tą godzine bo być może PZPN aką godzinę ustalił, dopiero jak zweryfikuję odpowiedzialnego to będę go za idiotyczną godzinę piętnował.
przepraszam gdzie mozna kupic bilety, oprocz Wielickiej ?? :P
take info by sie sprzydalo, bo ludzie pomysla ze w kasach beda bilety, a klub zrobi lolka i nie otworzy kas :P
musi byc najsilniejszy sklad. to bedzie trudny mecz, kujawiak na pewno wypluje tu pluca.
MKS sie obawia zamieszek wiec miejsce sprzedaży biletów ujawni we wtorek o 17
oczywiscie obowiązuję tez paszporty, prawa jazdy i zaświadczenie o wycięciu migdałków :P
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)