Wspołczuję wszystkim ktorzy złożyli śluby-taki napadzior i takie ''//uwielbienie''????
-
-
Tomuś MoskałAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!
:D :D :D
znowu ostatnia minuta
znowu głową
to ja już nie wiem, co o nim myśleć...
Po prostu zaufanie... procentuje!
Pogon:(, Cracovia:):), razem:
:):):)!!!!!!!!!
Chłopak wie kiedy ma strzelić i jak jego bramki smakują!!!
Następna też w 90 minucie i też zwycięska w meczu z GTS!!!!
Okazuje się że wzrost jest atutem :D Kryją wysokich a strzela najniższy! :D
Pawlusiński wyczaił jak wystawiać Moskitowi na głowę. :)
Jako kibica cieszy bramka Tomka.Niemniej jednak nie można być tak ciemnym na pozycje spalone...
Wojciech Stawowy,zaufanie które procentuje! Nic dodać,nic ująć! ...Malkontenci proszę...
Na Onecie chwalili obrone Pogoni za umiejetne stawianie pulapek ofsajdowych. Do czasu... Napastnik musi grac na pograniczu spalonego
Na pograniczu owszem ale proszę zauważyć,ze Tomek w ogóle nie zwracał uwagi na ustawienie linii obrony a musi to robić.Podobno wielkość Pelego polegała na tym że miał wyłupiaste oczy i widział" dookoła głowy".Niechaj Tomek, którego nie jestem zwolennikiem ,dla dobra Cracovii widzi wszystkie dziury przeciwników.
Albert:
[i]proszę zauważyć,ze Tomek w ogóle nie zwracał uwagi na ustawienie linii obrony a musi to robić.[/i]
Tak. Najlepszym przykładem jest kontra, w której Moskit poszedł za piłką skrzydłem, a od środka gonił go tylko jeden obrońca Pogoni. Zanim dogonił piłkę biegnąc Tomek powinien obejrzeć się i zobaczyć że środkiem (za obrońcą) nabiega niepilnowany Bojar (chyba on) i do niego od razu skierować piłkę. On jednak najpierw zajął się przyjęciem piłki, a potem dopiero tracąc czas zaczął się rozglądać. No i dał się zablokować obrońcy.
Ale i tak wielkie dzięki z bramke :)
To że były spalone to nic, to że piłka prawie trafiła Tomka w głowę to nic.
Napastnik ma strzelać, choćby jajami.
Tomek strzlił bardzo ważną bramkę i za to jestem mu wdzięczny.
Teraz może nic nie grać byle Wiśle strzelił w 90 minucie zwycięskiego gola, nawet plecami.
CRACOVIA PANY!!!!!
CO prawda to prawda dobrze gwarzy jkm05,jak tak będzie ddduży browar odemnie........
Brawo Tomek !! Drugi raz na wyjezdzie juz nas uratowałeś !!!
Kontrakt Tomka wkrótce się kończy, ale wobec TAKICH faktów myślę, że jego przedłużenie nie będzie problemem...
JB - to możesz CHLAĆ dziś piwa ile wlezie:)
Tomuś Moskała:):):)
Albert: pewnie racja, ja tylko czytalem relacje na Onecie (sila wyzsza).
jkm: plecami? nie, tylkiem! To by bylo piekne, w derbach takie gole przechodza do historii:)
Blady Niko Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Albert:
>
> proszę zauważyć,ze Tomek w ogóle nie zwracał uwagi
> na ustawienie linii obrony a musi to robić.
>
> Tak. Najlepszym przykładem jest kontra, w której
> Moskit poszedł za piłką skrzydłem, a od środka
> gonił go tylko jeden obrońca Pogoni. Zanim dogonił
> piłkę biegnąc Tomek powinien obejrzeć się i
> zobaczyć że środkiem (za obrońcą) nabiega
> niepilnowany Bojar (chyba on) i do niego od razu
> skierować piłkę. On jednak najpierw zajął się
> przyjęciem piłki, a potem dopiero tracąc czas
> zaczął się rozglądać. No i dał się zablokować
> obrońcy.
To jest moim zdaniem zdecydowanie słabość Tomka.
W ostatnich meczach kilkakrotnie nie wyszedł kontratak bo zabrakło mu dokładnego, ostatniego podania.
cracamber - spokojnie jeszcze niedawno był obiektem ostrej nagonki. Odblokował się i teraz będzie z górki. Na derby dojdzie i ostatnie podanie :D Dzisiaj mógł strzelić wcześniej piękną bramkę, ale był słupek.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)