Jutro od 15.25 bezpośrednia relacja na antenie radia TAK z meczu na szczycie III ligi małpolskiej !!! Wicelider podejmuje lidera.
http://www.radiotak.com.pl/
I komu tutaj kibicować???
P.S. W radiu już zadają pytania czy dosolą jutro Górnikowi? :)))
-
-
Górnik Wieliczka - Korona Kielce LIVE !!!
wg mnie starego piknika:
- kibicować Górnikowi - bo tam jedst wielu chłopaków, któych lubimy
- kibicować Koronie - no to zgoda
- NIE KIBICOWAĆ: Kolporterowi Kielce - wiadomo dlaczego...
co Wy na to?
Do czasu gdy kibice Korony nie wyrażą w zdecydowany sposób co myślą o spikerze zawodów (Korona-Legia)- moja sympatia do kielczan ulegnie zamrożeniu. Wszak cała afera kielecka zaczęła się od skandalicznej wypowiedzi spikera zawodów. Jutro kibicuje więc Górnikowi!
A wspominając poprzedni sezon, ciekaw jestem czy Gruszka będzie miał takiego "jeża" jak wtedy :)
Poza tym uważam jak mój przedmówca.
Koronie!
To nie wina kibiców ,ze to bydle z mikrofonem postapilo w taki lajdacki sposob.
Jasne że Koronie !!!
Co mnie jakis Górnik Wieliczka obchodzi !!!
Jako jeden z obwinionych o zadyme nie mam żalu do kibiców, poprostu głupota spikera i dziennikarzy przesła wszystkich !
Na Lechu po napasci Impela na flage tez wprowadzeni w blad Poznaniacy gadali ,ze dymimy i psujemy im show. Jednak dalej kibicujemy Kolejorzowi.
Korona do extraklasy poczekaja tam na nia Pasy:-)
Kibice nie odpowiadaja za spikera! To nie to samo! Aczkolwiek milo by bylo, gdyby sprobowali to jakos odkrecic :>... Jako, ze Wieliczka to w tej chwili cos jak Cracovia III to pozostane z boku i po prostu pojade do Bielska, a wyniku sie dowiem po powrocie :-)
odkrecaja, odkrecaja...
szacunek dla kibicow Korony!
Sam jutro mam dylemat,jako mieszkaniec Wieliczki...Ale chyba pójdę na sektor Korony ;)
Odkręcić powinni w Kielcach, a nie w Wieliczce. W Kielcach powinni pokazać co myślą o tej spikerskiej szmacie. Uff znów mnie poniosły emocje. Ale afera kielecka ciągle mi siedzi na wątrobie. Nic na to nie poradze.
Gosciu juz podobno wiecej nie bedzie speakerem, zresztą od kiedy pamiętam zawsze były z nim problemy.
Gosciu juz podobno wiecej nie bedzie speakerem, zresztą od kiedy pamiętam zawsze były z nim problemy.
Korona & Cracovia
Zdecydowanie kibicować będe Koronie !!
wszysyc jutro na emcz korony!!!!
...wszyscy ktorzy nie wybieraja sie do Bielska... :>
wszyscy to do Bielska, zenonie. Podobno jesteś z tych "prawdziwych kibiców":))). Można wziąć ze sobą radia i słuchać (w Bielsku jeszcze łapie Radio Kraków)
Po ostatnim zgrzycie straszny niesmak pozostaje w moim odczuciu. Na pewno jeszcze tydzień temu byłbym za Koroną. Teraz jednak ten klub jest mi zupełnie obojętny (może to z czasem przejdzie) i póki co wyniki jej mnie nie interesują. Jako, że gra tzw. Cracovia III i jest to drużyna z naszego regionu jestem za Górnikiem. Na pewno się zapowiada ciekawy mecz.
Myślę że kibicować będziemy i Koronie i Wieliczce, w końcu to prawie Cracovia II. mam nadzieję że nasi ziomale z Korony nie będą bluzgać na Wieliczke/Cracovię ;-))))))))))
dziwią mnie wypowiedzi niektórych osób na tym forum (stary_kibol, Vasago) co my qrwa mogliśmy poradzić na to, ze mieliśmy jebniętego spikera na stadionie??? Mieliśmy bo ten imbecyl został wywalony na ryj i już nie jest spikerem na stadionie Korony. Mylą się ci którzy myślą, ze nic nie robimy w tym kierunku, zeby niesłuszne oskarżenia ,,odwrócić'' od kibiców Pasów. Dzwoniliśmy już do kieleckich gazet i przekazaliśmy swoją opinię na temat awantury podczas meczu z Legią!!! pisaliśmy też na to piepszone kolporterowskie forum, ale tam jest komuna-DOSŁOWNIE. Moderatorka tamtego forum usuwa niewygodne dla kolportera tematy zostawiając te, które jej pasuje... I mam prośbe do fanów Cracovii- zapamiętajcie sobie, że my kibice to KORONA, a działacze, były spiker, to jeb..ne forum na stronie oficjalnej to wszystko Kolporter !!!
Pozdro dla prawdziwych fanów Craxy!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)