Jak zawsze można podać dwa. Ten jaki naszym zdaniem wybiegnie i ten jaki powinien naszym zdaniem wybiec.
Wydą tak:
Cabaj - Wacek, Skrzynia, Karvan, Fąfel-Giza,Baran-Bojar Nowak Plastik - JPH
Na zmiane wejdzie Baniowy ,Piątek i Drumlak.
-
-
Typujemy skład na Łęczną
Mam już gotowy skład na mecz z Górnikiem, ale teraz go nie podam - tłumaczył Stawowy." (GW)
A może będzie on taki:
Olszewski
Rzucidło - Skrzyński - Karwan - Radwański
Giza - Baran
Pawlusiński - Nowak - Bojarski
J. P. H.
W rezerwie: Gliwa, Wacek, Drumlak, Zimoń, Tatara!
Stanowczo relegować ze składu "tercet egzotyczny"i "Karola Wielkiego', A Cabajowi dać czas na medytację!
ale co tu typowac jak u stawa maja pewne miejsce co poniektorzy rodzinka napewno w kaplecie wystartuje
"U nas zabrakło Bastera, który doznał drobnego urazu, ale na Łęczną będzie gotów do gry."
Panie trenerze, a czy to konieczne? A jeśli tak to nie na obronie, a w drugiej linii ... Dobrze?
[quote]W pierwszej połowie próbowałem na środku ataku Pawlusińskiego, ale widać, że zdecydowanie lepiej czuje się na skrzydle. Podjąłem już decyzję, w sobotę przeciwko Górnikowi zagra na środku Joao Paulo. To szybki, sprytny zawodnik.[/quote]
??
?? - ?? - ?? - ??
?? - ??
Pawlusinski - ?? - ??
Joao Paulo
pawlusiński,paulo,nowak,baran skrzynia karwan pewniacy,prawdopodobnie giza chyba ze drumlak strzeli dzisiaj ze 4 bramki
Idę o zakład, że w Łęcznej wybiegnie następujący skład:
Cabaj
Fąfel, Karwan, Skrzynia, Baster
Giza, Baran
Plastik, Pawka, Bojar
Joao Paulo
Sądzę, że wybiegnie taki, jaki podaje Aston.
Ja bym chciał taki
Cabaj
Wacek, Karwan, Skrzynia, Radwański
Bojarski, Baran, Baster
Pawlusiński, Brazylia, Nowak
a jako "joker" Giza
Skrzynia obecnie jest zupełnie bez formy. Lepszy byłby na jego pozycji Rzucidło.
To chyba tak po rodzinie Kropidło-Rzucidło a poza tym Kropidło kropnij się w głowe.
Paluszku, gdy nie masz siły argumentu ... atakujesz na oślep kogo się da. Diagnoza? Bezradność. Wszyscy widzą, że Skrzynia jest obecnie w żałosnej formie. Pokrzykuje na Karwana, gdy nie może poradzić sobie z przeciwnikiem, a w meczu z Legią zawalił bramkę i w konsekwencji trzy punkty! W sparingu z Kmitą był w żałośnie kiepskiej dyspozycji.
Panowie!
Baster i Wacek raczej nie zagrają!
Są w słabej formie i wszystko wskazuje na to ,że wpierwszym składzie zagra
Niestety Cabaj - Radwański,Karwan,Skrzyński,Rzucidło-Giza,Baran,Bojarski,Brazyliana-Nowak ,Pawlusiński
A Bastera to bym posadził na ławie i w puścił w drugiej połowie na lewą pomoc.
Poza TYM Górnik będzie chciał bardzo ten mecz wygrać ,ponieważ potrzebują bardzo punktów.I to będzie naprawdę ciężki mecz!
Taki sklad bylby niezly AKI11 ale z mala korekta! Giza zupelnie tam nie pasuje!
ja bym tam wstawil Sasze no ale to juz niemozliwe! poki bedzie Staw poty bedzie gowno nie wyniki!
Niemozliwy jest sklad bez Baniusi!
Kropidło Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Paluszku, gdy nie masz siły argumentu ...
> atakujesz na oślep kogo się da. Diagnoza?
> Bezradność. Wszyscy widzą, że Skrzynia jest
> obecnie w żałosnej formie. Pokrzykuje na Karwana,
> gdy nie może poradzić sobie z przeciwnikiem, a w
> meczu z Legią zawalił bramkę i w konsekwencji trzy
> punkty! W sparingu z Kmitą był w żałośnie
> kiepskiej dyspozycji.
Tak a najlepiej zamienić go 3 ligowym piłkarzem , który NIGDY nie zagrał
jako stoper w Cracovii. Może Rzucidło jest dobry może nie ale wystawienie
go bez zgrania z drużyną na stoperze....w sytuacji jak masz Skrzyńskiego (który fakt dopiero dochodzi po kontuzji do formy) to już nie byłoby śmieszne tylko żenujące....
Khalid Napisał(a):
>
> Tak a najlepiej zamienić go 3 ligowym piłkarzem ,
> który NIGDY nie zagrał
> jako stoper w Cracovii. Może Rzucidło jest dobry
> może nie ale wystawienie
> go bez zgrania z drużyną na stoperze....w sytuacji
> jak masz Skrzyńskiego (który fakt dopiero dochodzi
> po kontuzji do formy) to już nie byłoby śmieszne
> tylko żenujące....
>
Cóż z tego skoro Rzucidło po raz pierwszy grał przeciwko Kmicie, a był lepszy od Skrzyni to Wasze argumenty nic nie znaczą.
Monday Napisał(a):
> Khalid Napisał(a):
>
> >
> > Tak a najlepiej zamienić go 3 ligowym
> piłkarzem ,
> > który NIGDY nie zagrał
> > jako stoper w Cracovii. Może Rzucidło jest
> dobry
> > może nie ale wystawienie
> > go bez zgrania z drużyną na stoperze....w
> sytuacji
> > jak masz Skrzyńskiego (który fakt dopiero
> dochodzi
> > po kontuzji do formy) to już nie byłoby
> śmieszne
> > tylko żenujące....
> >
> Cóż z tego skoro Rzucidło po raz pierwszy grał
> przeciwko Kmicie, a był lepszy od Skrzyni to Wasze
> argumenty nic nie znaczą.
>
>
>
No to ja ślepy byłem chyba bo widziałem go na prawej obronie...nie przechodził za bardzo nawet połowy boiska...z tyłu grał dość poprawnie....
no jak na tej próbce wnioskujecie ,że to stoper lepszy od Skrzyni to ja sorry nie mam więcej pytań!
Szanowny obrońco Skrzyni. Twój argument przeciwko Rzucidle działa na Twoją niekorzyść, bo ów zawodnik jest właśnie stoperem, a nie prawym obrońcą - to skąd wiesz czy nie byłby lepszy od Skrzyni. A jeśli chodzi o tego ostatniego to sodówka mu czachę rozsadza i z inteligencją nie jest u niego zbyt różowo, bo gdy zabrakło przy jego boku Węgrzyna wówczas nasz pieszczoch okazał się malusi. Pozdro
Monday Napisał(a):
> Szanowny obrońco Skrzyni. Twój argument przeciwko
> Rzucidle działa na Twoją niekorzyść, bo ów
> zawodnik jest właśnie stoperem, a nie prawym
> obrońcą - to skąd wiesz czy nie byłby lepszy od
> Skrzyni. A jeśli chodzi o tego ostatniego to
> sodówka mu czachę rozsadza i z inteligencją nie
> jest u niego zbyt różowo, bo gdy zabrakło przy
> jego boku Węgrzyna wówczas nasz pieszczoch okazał
> się malusi. Pozdro
No właśnie NIE WIEM TEGO i o tym pisałem...i nikt tego nie wie.
Nie widział go w Cracovii na stoperze NIKT.
Ale w szale niszczenia wszystkich piłkarzy i wszystkiego niedługo zaproponujecie ,żeby Bojarowi nie dać dojść do formy tylko zesłać do rezerw
a na jego miejsce puścić Okińczycaa a po jednym słabszym meczu zastąpić
Fąfla Wojciechowskim....
Krytykujesz tu uparcie Stawowego Monday. Może z racją/może nie (to tym momencie nie ma znaczenia).
Ale propozycje zastąpienia Skrzyni Rzucidłą z marszu co najmniej
każą się zastanowić czy krytykujący Stawa znają się na piłce...i czy ich argumenty wziąść na poważnie.....
Ja nie jestem specem od piłki ale znam się na tyle ,że para stoperów MUSI być zgrana i każdy sensowny Klub inwestuje w jedną parę stoperów. To bardzo stabilne pozycje w drużynie. Kropidło NAWET nie wie co Rzucidło na stoperze gra a chce zainwestować w parę Karvan-Rzucidło - sorry Monday
ale ja naprawde po czyms takim nie mam więcej pytań.
Dodam ,że jak Rzucidło pokaże ,że jest lepszy od Skrzyni to proszę bardzo , grać ma najlepszy...ale najpierw to trzeba zobaczyć. Sprawdzić w kilku meczach.
sialalalala Cracovia Kochanaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)