Nie było mnie na meczu, ale jak nasi grali?
Widać poprawę czy wręcz przeciwnie?
Kto był najlepszy z naszych, a kto najgorszy wg. kibiców, którzy byli na meczu ?
-
-
Cracovia - Legia po meczu . . .
kura widać bylo to ze w 2 połowie nas chyba nie było;/
dramat
ja niestety na mecz sie nie wybralem ale ogladalem w Analu+ . jesli 1 polowa byla znosna to w 2 tak jak kscman napisal nas nie bylo, zpier..lona szansa na 3 punkty.
Podsumowanie z "relacji na zywo" w GW:
"Cracovia cudem obroniła remis, bo gra krakowskich piłkarzy w drugiej połowie pozostawiała wiele do życzenia.
Krakowianie od 50. min praktycznie stali bezradnie na boisku. Legia natomiast po utracie gola potrafiła sie podnieść i o mały włos nie wywiozła z Krakowa trzech punktów".
Czyli potwierdzaja sie wczesniejsze opinie wyrazone w tym watku.
Tez jestem ciekawy opinii tych, ktorzy byli na meczu, bo zanim sam obejrze powtorke w TV, minie pare godzin.
No i jak nowa murawa?
miedzy 20 a 45 minuta bylo ok. Poza tym dramat. Trzy idiotyczne zmiany zdejmujace przyzwoicie grajacych zawodnikow. Utwierdzilem sie w przekonaniu ze glownym problemem jest brak dobrego napastnika. Przez to ze Bania jest za wolny, nie da sie grac prostopadlych pilek.
Piatek nie jest zadnym talentem, widac ze gosc nie ma przeblyskow nawet. Co do Stawowego wystawilbym takie oceny - za taktyke 3, za zmiany - 1
W pierwszej połowie nasi piłkarze zagrali przyzwoicie, ale w drugiej już dramatycznie słabo i w zasadzie osiągneliśmy szczęśliwy remis bo Legia stworzyła znacznie więcej sytuacji strzeleckich. Mimo, że Legia nie grała kompletnie nic to dzisiaj mogła spokojnie wygrać i do nikogo byśmy nie mogli mieć pretensji.... Obysmy się utrzymali bo o pucharach to nawet nie ma co marzyć....
Nie wiem co to było - jestem świeżo po meczu.
1) Czy ktoś w końcu wywali na zbity pysk Banie i Stawowego? Do Bani -> Brawo panie kapitanie. Więcej imprez i piweczka. Na pewno to się panu przyda. Kiedyś pisał pan jak to cięzko było w III lidze, cóż chyba zapomniałeś jak tam było a kaska odbiła ci do głowy.
2)Staw nadaje się do wywalenia tylko za to że cały czas stawia na banię. O reszczie nie wspominając.
3) Panie Profesorze prosze mi odpowiedzieć za co zapłaciłem 45 zł? Chyba tylko za gaz od nowej ochrony. "Komandosi" jak tak dalej pójdzie nie długo wytrzmają na bramkach.
Na koniec - nie rozumiem naszego klubu, jego politykie ect... Jedno jest pewne JESTEŚMY NAJBARDZIEJ PRZEREKLAMOWANYM KLUBEM W POLSIEJ LIDZE!!!!!!!!!!!
POZDRAWIAM WSZYSTKICH KTÓRZY BYLI W PARKU JORDANA - SZKODA ZE I MNIE TAM NIE BYŁO
no dramat jest wielki...moze z tego co W.S przed meczem mówił ze jutro ma jakis sloweniec bardzo dobry przyjsc co mu sie podobal cos pomoze;/
gdyby nie bania to mzoe by 2 zajebiste kontry przeszły i choć jedna by wpadła a on oba ataki zepsuł!!
Moskałe wpuscil zeby odkuc bramke heh
Ochrona wogule jakas porazka i otworzcie wszystkie bramy na C
Witam po dlugiej przerwie nie udzielania sie na forum ale nie moge sobie odmowic skomentowania tego czegos pt. Cracovia-Legia
1. Skandal przy wejsciu na C. Nie wiem jak na innych sektorach ale byly luzy na wysokiej trybunie wiec sadze ze nie bylo problemu z wejsciem, ale ja przyjechalem o 19 pod stadion i wszedlem ok 19:40, stalem w dluuugiej kolece a 5 robocopow wpuszczalo w zolwim tempie. Przy takich cenach to ja to pierdole. 2 bramy na C gdzie jest prawie full i takie jaja. K..WA M.AC
2. Pierwsza polowa, a widzialem jakies 35 minut, moim zdaniem dobra gra, moze poza Bania ale to osobny punkt tej recenzji. W miare dobra gra, zdarzala sie nawet kombinacyjna, malo klarowownych sytuacji ale Legia prawie nic nie grala, wiec 1-0 i dobra nasza.
3. Druga polowa : DRAMAT, druga linia nic nie gra, jedny sytuacja z spalonym Bojara ktorego nie bylo, bledy w wyrowadzeniu pilki, obroncy podaja do graczy Legii, niecelne podania. HORROR.
4. Z.aje.biste zmiany : schodza dobry Pawlusinski, bardzo dobry Nowak, szarpioncy Baster. wchodza Moskala i Szczorzarz czyli najbardziej bramkostrzelny napad Europy. Natomiast najgorzy na boisku Bania gra dalej, wlasciwie asytuje i z gracja chodzi, traci pilki lub si ena nich przewraca. Ale to kapitan
5. Cud ze nie bylo 1-2, albo przez strzal Karwana albo przez bramke samobojczka
6. Zasłuzone gwizdy na dowidzenia.
Reasumujac mialo byc pieknie a wyszlo jak zywkle
Eh ogladalem w C+, mecz ogolnie nudny, wolny, Z przeblsykami dobrej gry Cracovii ( 20-45 minuta). Reszta to porazka, 2 polowe jakby grali obok meczu. Razacy brak wykonczenia akcji. Gol troche szczesliwy i przypadkowy. Jak by Legia byla troszke silniejsza mecz napewno nie zakonczyl by sie takim wynikiem. Remis szczesliwy. Nasi pilkarze powinni sie cieszyc ze nie stracili wiecej goli w drugiej polowie.
Jubilat Bojarski wogule nie widoczny, Bania tragedia. Nomak do ktorego nie ma przekonania jakos calkiem niezly. Cabaj w porzadku. Coz... czeka nas chyba ciezki sezon.
Na koniec - mój znajomy zastanawia się czy mozna zwrócić karnet??
Ja pozwole sobie powiedziec tak: KUR>WA MAC!!!!!!!!!!!!!!!
Ale to moze dlatego tak mowie bo jeszcze nie ochlonolem gdyz 10min temu wrocilem!
Najlepszy byl dzis z cala pewnoscia Swistak.... tyle ze ten na kracie!!!!!!! Dawal z siebie 120% mozliwosci w przeciwienstwie do naszych gwiazdeczek!
Bania do srania!!!!!!!!!! za ta ostatnia akcje i wogole!
Niech to wszystko ch....
Jedyny Bojar podbiegl do C zeby podziekowac!!!!!!!!!!! Reszta pier...nych gwiazd obrazona?????????????/
Ale bramka Nowaka była cymes
Niestety trener Stawowy błądzi i to strasznie. Najgorszym posunięciem było ściągnięcie Nowaka, który dzisiaj był chyba najlepszym zawodnikiem na boisku, a przeciez byli inni zawodnicy nadający się do zmiany..... Trzeba zdecydowanych zmian zaczynając od trenera.
Zgadzam się z kristhc
Przy wejściu na B od Kałuży też skandal, wchodziłem od 19 do 19:30, a żeby umilić stanie ochrona poczęstowała nas gazem (swoją drogą, jeżeli jest to wejście na B, to czemu niektórzy chcą tą bramą wejść na C)
Pierwsza połowa ok, druga dramat.
W jednym punkcie sie nie zgadzam - najsłabszy był Giza, ale na kogo można go było zmienić?
Misiopas 100% poparcia!!!
PAO!!!
ALE JEDNO WAM POWIEM, DOPING DZISIAJ BYŁ ZAJEB,STY I WSZYSCY SOBIE TEGO MOŻEMY OGRATULOWAĆ!!!
1. Mozemy dawac przyklad jak wyglada najbardziej nie profesjonalny klub w lidze (chyba nie tylko pierwszej)
2. Gra najwiekszych gwiazd Stawowego czyli Napastnicy (smiesznie to brzmi) Bania Moskala Szczoczarz po prostu Cudo , tak beznadziejnych graczy juz chyba nie znajdziemy.
3. Gwizdy to najmniejszy wymiar kary jaka dostali pilkarze i trenerzy po tym meczu
Ogolnie nie wiem co ogladalem przy ulicy Kaluzy dzisiaj ale raczej nie byl to mecz dwoch dwoch druzyn aspirujacych do pucharow a tym bardziej HIT KOLEJKI
Kur.. jakie puchary SMIECHU WARTE
Zmiany przeprowadzone przez Stawowego to SKANDAL !! Jak mozna zmienić najlepszych zawodników , a wpuścić nieudaczników Szczoczarza i Moskałe i zostawić Banie który ledwo sie porusza.
Ładnie Pawka, Szczoczarz i wszech-chujowy Moskała byli smieszni ... Bojar wypompowany jakiś...
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)