=>=>=> Mario...
krótka piłka: w ostatnich latach ilu wychowanków Cracovii było w kadrze I drużyny?
być może ta tendencja troszkę się zmienia obecnie, ale póki co, to "przyganiał kocioł garnkowi" :(
-
-
Juniorzy CRACOVII - temat zbiorczy
Brawo. W zimie mialem przyjemnosc(tak,to wlasciwe okreslenie) pracowac z trenerem Antkiewiczem. Ledwie kilka tygodni,ale dal sie poznac przez ten czas jako inteligenty, ambitny facet, ktory posiada juz podstawy szkoleniowe,a do tego dazy do rozwoju. Uczyl nas grac(co na moim stopniu rozgrywek jest rzadkoscia...)pressingiem, szlifowal taktyke, rozwiazania stalych fragmentow gry. Jego zaangazowanie, w porownaniu z innymi trenerami,z ktorzy mnie prowadzili bylo imponujace.Niestety nie prowadzil nas w meczu o stawke ...
Ale na pewno chlopcy na wspolpracy z nim nie straca,a juz widac sukcesy. Gratuluje.
td ja nie przyganiam, ja daję ku przestrodze, bo jak napisałem: "mam nadzieję, że do czegoś takiego u nas nie dojdzie", a nie "cieszę się, że do czegoś takiego u nas nie doszło". Akurat nie należę do grona wtsk, a wpis był w trosce o dobro naszego Klubu
Pozdrawiam gorąco (cokolwiek to znaczy zważywszy na tropikalny upał:) )
No to narazie jest dobrze do przerwy 1:0 ,bramka 20 min Dzwonek.
:) tak trzymac!
Niesamowici sa:D
wynik bez zmian?
i?
KOniec. Wygraliśmy 1:0.
A rok temu samica nam 4 wbiła do kółka
Gratulacje dla chłopaków i trenera
jak podaje TP!:
Cracovia - Amica Wronki
1:0 (1:0)
Koniec meczu
:D
Brawo dla chłopaków!!!
Amica zawsze mocna jest.
do boju! do boju!
Brawo Brawo Brawo!
Gratulujemy!!!!!!!!!
Do boju Cracovia...
DO BOJU CRACOVIA!
Gratulacje chłopaki!
zastanawia mnie tylko dlaczego my wszystkie mecze gramy w upale, a nasz teoretycznie najgroźniejszy końqrent - Lubin - później, jak już jest chłodniej.
Jedno jest pocieszające. Rozmawiałem z kolegą z Mielca, który oglądał oba mecze Stali z Lubinem. Powiedział, że Zagłębie jest cienkie kondycyjnie i gdyby Stal miała lepsze celowniki to mielczanie by przeszli. W obu meczach w ostatnich 20 minutach lubinanie podobno bokami robili. Tyle, że wcześniej strzelili potrzebną ilość goli.
---
RAFAŁ DZWONEK - postrach Wronek :D
gratulacje!
Nowicki - Brózda(Klich),Łuczak,Urbański,Kozieł - Wrona, Dynarek , Żurek , Tomkowiak (Hejnar50), Obrzut(Zulawinski),Dzwonek
Bramka po strzale woleja Dzwonka. Wronki silne, duzo naszych kosztowalo zwyciestwo.
Powodzenia dalej!!!
hm , jak to jest,ze sklad na TP rozni sie od takiego z pierwszej reki?:/
ja bym tam wierzył w ten z TP. Zwłaszcza nie wierzę, żeby pan Górecki zmuszał Dzwonka, aby grał cały mecz. Rafała trzeba oszczędzać na następne mecze. Na pzpn też jest taki skład jak na TP. Tyle, że nie wiem czy wzięty z protokołu czy z TP ;)
w drugim meczu Jagiellonia - Lubin 1:0. Niedobrze. Lepszy byłby remis... No i szkoda kartek.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)