Urbanowicz
Jeśli byłaby to prawda to w rewanżu nie zagraliby piłkarze z podstawowego składu a przynajmniej większość z nich...
-
-
Trener Stawowy musi odejść.
Wojciech Stawowy - najlepszy wuefista ligowy :)
A na powaznie: ech, jak ten sukces lagodzi obyczaje! Mam wrazenie, ze na forum wracaja dawni bywalcy w tym samym procencie, co na trybuny. No i o to chodzi.
4 ligowe mecze wygrane, a wy dalej chcecie go zwalniac?
Trener Stawowoy powinien prowadzic Nas conajmniej do MAJA 2006!!!!
Kojo-po prostu niektórzy nie potrafią się przyznać do błędu (nie będę wymieniał ksyw)...
Kojo Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> 4 ligowe mecze wygrane, a wy dalej chcecie go
> zwalniac?
To jedno.
Kompromitacja we Włocławku.
To drugie.
Prawda o naszym trenerze jak zwykle leży po środku, ale zmotywować on piłkarzy na słabego przeciwnika to nie umie.
Choć nie jestem zwolennikiem Stawowego,to uważam,że powinien zostać ponieważ nie widzę obecnie lepszego kandydata na jego miejsce.A zwolnić Stawa ,po to aby zatrudnić kogoś pokroju Broniszewskiego,Wójcika czy im podobnym mija się z celem.
Kojo: w moim wypadku to byla ironia. Prowokacja mi sie nie udala, bo zabraly glos nie te osoby, na które liczylem:)
27 dni później
Drużyna gra tragicznie ! Pnie trenerze, gdy przegramy z Koroną i Amicą - to poznamy winnego obecnego stanu rzeczy!
30 X - 26 XI -brawo trenerze aż tyle nikt Cie nie zwalniał;););)
ech Panowie dziś wyry...ł nas sędzia i 2-a głupie błędy w defensywie nie Staw
i baniak:)
A Icek ciągle swoje. Sędzia he, he, zawsze można znaleźć przyczyny obiektywne.
... i jeszcze na pożegnanie: całą winę biorę na siebie.
Czy Pan jeszcz coś potrafi oprócz tej ksywki?
Sędzia, jasne, ale ile sytuacji klarownych stworzylismy w 2 ostatnich meczach, w sumie 190 minut gry i ... 2-3 sytuacje z tego 1 gol to i tak jest nieźle
ha ha ha
temat jest niesmiertelny!
lipa przegralismy derby, przegralismy w lubinie i ozyly demony
pytanie brzmi:
czemu jest tak dobrze skoro wg niektorych jest tak zle?
Mimo dwoch porazek wciaz jestesmy na 3 miejscu
w Polsce
nie w 3 lidze na 3 miejscu
ani nie w 2 lidze na 3 miejscu
w Polsce
w calej Polsce
zwolnijcie Stawa i przerzuccie sie na kibicowanie Chelsea
ta prawie nie przegrywa
Trenerze Panu juz dziekujemy i... prosimy o jeszcze
Raf
powiedz mi jaki WAŻNY mecz poza Bełchatowem (w II lidze dwa lata temu) wygraliśmy za kadencji Stawowego
i dam Ci parę przykładów:
Korona Kielce 2003 0:1 u siebie mecz który o mało nie zniszczył aspiracji awansowych
Hutnik Kraków 2003 2:5 na wyjeździe - derby (małe bo małe ale derby) mogliśmy awansować już wtedy - prowadzenie 2:0 do przerwy
Tłoki Gorzyce 2004 0:1 na wyjeździe o mało nie przegraliśmy awansu do pierwszej ligi - gdyby nie przypadek w Szczecinie nie byłoby awansu
Wisła Kraków (dwa razy) 2005 0:1 i 0:3 derby, szczególnie drugie haniebnie przegrane...
Amica Wronki 2005 2:3 przegrane europejskie puchary - prowadzenie 2:0 do 75 minuty...
to tylko te z ważniejszych porażek...
zwycięstwa?
Legia 1:0 totalnym fuksem
Groclin 2:0 mecz bez znaczenia (życiówka Bojara)
w zasadzie tyle
poza tym?
remis w derbach 0:0 - największy sukces trenjro
Awanse? wszystkie osiągnięte w szczęśliwych okolicznościach...
cieszy że trener ma szczęście - ale to szczęście kiedyś moze się skończyć i wtedy liczyć się będzie determinacja zawdoników i odpowiednie jej wywołanie przez trenera...
Podsumowując - wierzcie dalej w trenera - ja miałem do niego pretensje już w trzeciej lidze - jestem jednym z najbardziej wytrwałych krytyków, ale zawsze pozostawał we mnie cień nadzieji że będzie lepiej...
po derbach straciłem wszelkie sentymenty - dzisiejszy mecz mnie po prostu dobił...
Nie mam zamiaru przylaczac sie do "wy.pierdalaczy", ale ta jedna taktyka na kazda druzyne, z która gramy, mnie równiez zaczyna wkurzac.
Z proznego i Salomon nie naleje...
Mozna zwolnic Stawowego i zatrudnic Liczke, ktory za 2 tygodnie bedzie prawdopodobnie do wziecia...
Aleks Napisał(a):
-------------------------------------------------------
> Z proznego i Salomon nie naleje...
> Mozna zwolnic Stawowego i zatrudnic Liczke, ktory
> za 2 tygodnie bedzie prawdopodobnie do wziecia...
A kto tę próżnię wytworzył? Oczywiście sam "Salomon"!
Oj, przydałby się nam trener z mądrością Salomona, a Woytek jak Woytek, on już prochu nie wymyśli. Gdy domagaliśmy się Smudy - to krzyczano, że on nie ma matury ...
O ty moja pasiasta dolo garbata!
No to czekamy jak w zimie tę "próżnie" zapełni klub. Byle nie tak jak to robił przed tą rundą.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)