W Górniku niektórzy kopią w bala za 1,5-2 tyś zł.Niektórym u nas brakło by na ciuchy i fryzjera,nie mówiąc już o kolorowych butach.
-
-
"Na kolana!"
i jamocienie :P
Dlatego naszych (no tak z połowę) lunąć "za waciki" na Cypr albo do Somalii a kupic (za czapke gruszek plus łyskacz dla Koźmińskiego) Górnika Z.
6 dni później
Oj, mam szczere obawy o naszą przyszłość, ponieważ w kwestii wzmocnień nie widać światełka w ciemnym tunelu, a skandowanie kibiców drużyn przeciwnika "na kolana" możemy za kadencji Wojciecha Sodowego usłyszeć niednokrotnie jeszcze.
Nie trzeba się obawiać, jeżeli zawalą jeszcze parę meczów to na pewno nastąpi zmiana trenera i może to coś zmieni. Kasperczakowi kończy się kasa z Wisłą chyba już w zimie, jest jeszcze Bogusław Kaczmarek, ewentualnie wziąść jakiegoś holenderskiego trenera i poprosić o konsultację sportową Guusa Hiddinka raz w miesiącu.
Dobrze będzie !!!
Panowie i Panie jesteśmy w I lidze, byleby nie spaść, a w końcu coś się ruszy, jest nowa murawa, jeszcze tylko lepszy stadionik i GiT
Łatwo powiedzieć, ale gdy stoczymy sie na samo dno tabeli to będzie tragedia, bo stamtąd nie można się podnieść. Jak powiadają: na pochyłe drzewo wszystkie kozy skaczą.
Hiddink niczym nie zaimponuje w jeden dzień, nie pasuje mentalnie do nas.
Bobo natomiast przyjechałby z miotłą i nie byłoby kim grać. :)
A może pan Stawowy zaprosił by Górnika Zabrze na testy co go na kolana powalił??
no to własnie jest superrezerwowy Górnika (4 minuty w 5 meczach) - Okińczyc. I nawet strzela bramki na testach :)
Ale nie tylko jednego. Calą drużyne.On lubi być rzucany na kolana to przecież nie widze innego wyjścia.
ok. Rabarbar. To w poniedzialek się zglaszamy na testy. Ja też.
Bede grzecznie grzał ławę jak Dudzio czy Wiśniewski, no moze czasem w 89 min. taktycznie wejdę - za to za znacznie mniejsza kasę niż wyż-wyszcz.
ale ja mam większe szanse niż Ty. Mam związki z Proszowianką. Znam bowiem jednego ze sponsorów tej drużyny w sezonie 2001/02. Więc mentalnie pasować będę.
Heh nie masz wcale większych szans!! Ja kiedyś jak miałem 10 czy 11 lat to grałem przeciw Proszowiance więc też mam jakieś chody no nie??!!
A wogóle to pomyliłes tematy.
"Stawowy też nie rzuca na kolana, już od dawna. Wywalic tego nauczyciela WF-u
na zbity pysk, albo wywiercic dziure w głowie, by sodówka odpłynęła."
Tekst ten pozwoliłem sobie zacytować z forum GW. Nie tak ostro drogi Kolego. To prawda,że czas Woytka w Cracovii zmierza nieuchronnie ku zakończeniu, ale musimy Go pożegnać z honorami, by mógł po okresie medytacji i zebraniu nowych doświadczeń
do nas powrócić ku naszej wspolnej chwale. Nie jest to człowiek maleńkiego formatu, lecz chwilowo tylko zapędził sie w ślepy zaułek.
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)