mieliby na karnet ...
-
-
PIJĄC TYSKIE FINANSUJESZ WISŁĘ
Ja bym nie podchodził do tego tematu w ten sposób.
Tym sposobem tylko odstraszamy potencjalnych sponsorów także od nas.
Tu nie chodzi o to że zostali sponsorem akurat Wisły czyli nielubianego w Poznaniu klubu. Chodzi o to że mówili nam że nie dadzą nam więcej kasy bo NIE ZAMIERZAJĄ finansować ŻADNEGO KLUBU!!! W naszej akcji chcemy pokazać kłamstwa i "przywiązanie do regionu" jakim szczyci się KP!!!
Pozdrowienia z Pyrlandii
JESTEM KIBICEM LECHA nie piję lecha!!!
z powyższych postów wynika, że na skutek zapowiadanego spadku sprzedaży już nie będzie problemów z wypiciem tyskiego w Otako:)
[url]http://kp.go.pl/[/url]
KSCabaj o ilę sie nie mylę to Królewskie było jakoś połączone z Van Purem.
Do picia pozostaje jeszcze Małopolski Browar "Strzelec".
Co do Okocimia to słyszałem słuchy że maja wejść w Jagielonie i to za sprawą naszego byłego pracownika, ale może to tylko plotka.
w jagaglonię nie wejda, bo juz w toto wlazł końkurencyjny "Żubr", więc ze względów prestiżowych. I tutaj nawet el nie pomoże.
Wyobrażasz sobie na koszulkach loga Żubra i Okocimia? Ja nie.
Z tego zresztą powodu (Judea) - Przechera olała Wisłę.
Tyle tylko że Żubr należy do KP i może wyleżć za sprawa sąsiadki.
http://www.lechpoznan.com/index.php?op=view&id=93
Szansa?????
Chyba wyjebania szympansa!
MOże jestem zadupcony, ale podejrzewam, ze PAO zrobi im takie Heysel na Reymonta (bynajmniej nie w sensie kibicowskim), że chłopaki z Ery wybiją sobie nazwę GTS z głowy raz na zawsze :D
chyba z KP (co sie kojarzy od wczoraj z Komendą Policji :P)
a KO-menda kojarzy się ze znokautowaną mendą :D
Era już sąsiadkę olała 2 miesiące temu
PROPONUJE ,,KARPACKIE'' 9% CENA W NIEPOŁOMICACH I STANIATKACH 2.10zl kopie juz po 4 wezne je dzis do Zabrza
ee tam NIE MA to jak Warka Strong !! warka jasna!! i harnaś!!
tym bardziej teraz kibicuje grekom!!!!!!
szkoda tylko tego lecha bo dobre piwo było
A ja tez mam tela w ERZE i moje ulubione piwko to Duze Tyskie!!!!!!!!!!!!
Ku.rwa co tu poczac!!!!!!!! :(
Warka strong rzadzi chociaz browar okocim :D A tyskie to gowno
wszystkie piwa z KP to mocz kobyły. Mówiłem to już dawno temu - narażając się niektórym (nespa, Karv ;)
Warka Strong rządzi (ewentualnie Żywczyk)
Namawiac wszystkich do nie picia tyszczaka ;)
Ja to w Wodziu nie mam takich problemów. Skok i w 15 minut jestem w Bohuminie i piję Pilznera, Radegasta, Ostravara i inne takie i zwisa mi czy sponsoruję Banika czy Vitkovice (jakie pivo sponsoruje Viktorkę nie wiem)
Geoopijatyk
ech po 4 latach picia tyskiego szukam jakiegos nowego piwa narazie testuje okocimia harnasia tylko ze to wchodzi jak woda :/
Dlategogo nie pijcie.......
Zacznijcie palic......... polecam:]
albowiem (buhaha):
-ładne zielone odcienie
-przyjemny naturalny zapach, cuś a`la nadejście wiosny..
-genialny , rozkoszny,powbudzający smak i woń którą mozna poruwnać tylko do....BUHAHAHAHAH....................minety
pozdro warjatyyyyy
vlvvvvvv
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)