nie ogladac telewizji bo za durzo bajerow jak chceta
-
-
Koniec Kiepskich...
Dla mnie Kiepscy to była bomba. Zresztą wbrew pozorom nie tak daleka od rzeczywistości. W końcu sztuka charakteryzuje się tym, że działa na zasadzie: "Żeby podkreślić trzeba przesadzić". Kiepscy byli ok. Szkoda Kiepskich.
Dinthailon - co ty mowisz??
Szybkilopezie. Dinthailon mówiąc o "takiej grupy ludzi" miał na myśli grupę o której była mowa w zacytowanej przez niego wypowiedzi, a więc o grupie ludzi lepiej wykształconych. Wypowiedż Dinthailon,a jest jak najbardziej logiczna.
Ja osobiście z ogromną przyjemnością oglądałem Kiepskich (z drobnymi wyjątkami jak na coś
niesmacznego trafiłem) jak akurat się mi włączyło TV (bardzo zadko oglądam coś innego niż
mecze i wiadomości)....
Podzielam zdanie Geopijatyka...
Wreszcie jakieś pozytywne głosy,
A juz myslalem ze Polsat ma racje z tymi grupami wielkomiejskimi ;)
Szwaya - nie o to mi chodzilo. Tylko o porownanie z Alem Bundym. Conajmniej mnie zdziwilo. Po pierwsze poczatkowo Swiat wg Kiepskich mial byc polskim odpowiednikiem Bundych. Nie tylko ze wzgledu na tytul. Potem poszli w dwie rozne strony. Tak jak Married with Children ewoulowal w strone mniej chamskiego i ordynarnego zartu , tak Kiepscy zaczeli wykpiwac wady Polakow i naszego spoleczenstwa. Jednak smakiem i poziomem dowcipu Bundy deklasuja polsatowska produkcje. Ile mozna leciec na "kurde Waldus" "bedziemy trzepac kasiore"???
Bradzo możliwe ,że to z czasem było męczące . Ja oglądałem kilkanaście odcinków.
Arro Tobie to sie wogóle w głowie miesza od tego forum ...
jak ja włączyłem kiepskich i słyszałem "kurde walduś" i widziałem to piwo "mocny full" to tragedia
a do tego pan Andrzej Grabowski zawsze już będzie mi się kojażył tylko i wyłącznie z ta postacią nie pasuje mi do żadnego innego filmu do kogo kolwiek innego. Gdy naprzykład widze go w telewizji to tylko czekam na kurde walduś i nigdy już nie uwieże że jest to osoba inteligentna ...
Kiepcsy sa poprostu kiepscy, ba sa do dooołpy, to jest pefidna jak kometa w mordzie podrubka BUNDych;D...-to był serial a nie te cioty ..Bundy to moje dorastanie bundy to poezjaaaaaaaaaaaa.....JAZDAAAAAAAAAAA HEHE POZDRO ziooooooooooooooomMMMMMM
seriale komediowe?
"Skrzydla" ktos pamieta? - to byl film!
Alo alo - to samo
Bundy - klasyka
o Skrzydla ... zapomnialem o nich. Z polskcih to Alternatywy jeszcze.
SaNtO - rozbawiles mnie bardizej niz Kiepscy :D
Cześć, wygląda na to, że interesuje Cię ten temat!
Kiedy utworzysz konto, będziemy w stanie zapamiętać dokładnie to, co przeczytałeś, dzięki czemu możesz kontynuować dokładnie w miejscu, w którym skończyłeś. Otrzymasz również powiadomienia, gdy ktoś Ci odpowie. Możesz także użyć „Lubię to”, aby wyrazić swoje uznanie. Kliknij przycisk poniżej, aby utworzyć konto!
Aktualnie przeglądający (1 użytkowników)
Goście (1)